Relatii extraconjugale

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by balanta
Am invatat in viata un lucru : nu exista oameni care nu inseala,( femei si barbati ) exista oameni carora le pasa sau nu daca cel pe care il iubesc si-l respecta afla sau nu. Respectul poate fi chiar mai convingator, poate dura o viata, iubirea nu.

Foarte adevarat.
Putem flutura cat dorim steagul iubirii, nu valoreaza doi bani. Totul se reduce la RESPECTUL pe care il avem fata de partener.

Si cum nu poti fi sigur de sansele ca secretul sa fie ascuns 100%, in momentul in care accepti sa inseli, (indiferent daca unii iti dau dreptate s-o faci si altii nu), este o totala lipsa de respect fata de partenerul tau. Probabil pe zicala: hotul neprins e negustor cinstit. Dar tot un hot esti.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:

Am invatat in viata un lucru : nu exista oameni care nu inseala

Multe dintre femeile inselate nu si-au inselat perechea infidela nici macar in gand!

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
Originally posted by almo

am discutat cu sotul meu acest subiect ca voiam sa aflu parerea lui si mi-a zis ca "dupa parerea lui toti barbatii vor o relatie extraconjugala odata sau din cand in cand, doar ca cei care nu o fac niciodata e pt ca nu pot, nu pot de ex pt ca le e frica de urmari" dupa parera lui nu exista barbat care sa nu fie tentat sa insele macar odata oricat ar fi el de fericit in casnicie.
[...]
adica de comun acord, ai tu am si eu. sotul meu e de parere ca femeia cauta romantism, deci foarte probabil se va indragosti ceea ceea ce va deterioara casinicia, in timp ce pt barbat e doar "educatie fizica si sport".
da, recunosc ca as cauta romantism intr-o relatie extraconjugala, adica un tip caruia sa ii pese de mine, dar nu cred ca m-as indragosti.
cred ca o femeie ar accepta mai usor ideea ca a fost inselata daca ar avea si ea o aventura la randul ei. voi ce parere aveti?

Ai cauta, cu alte cuvinte, un tip caruia sa-i pese de tine, dar fara ca tie sa-ti pese de el. Adica pe cineva care sa te iubeasca si de care tu sa-ti bati joc, adica o jucarie, un obiect.

Iar unele casnicii (cum e cea descrisa mai sus) zau ca mi se par mai dezgustatoare decat orice relatie extraconjugala.

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Cristina_A

quote:

am discutat cu sotul meu acest subiect ca voiam sa aflu parerea lui si mi-a zis ca "dupa parerea lui toti barbatii vor o relatie extraconjugala odata sau din cand in cand, doar ca cei care nu o fac niciodata e pt ca nu pot, nu pot de ex pt ca le e frica de urmari" dupa parera lui nu exista barbat care sa nu fie tentat sa insele macar odata oricat ar fi el de fericit in casnicie.
[...]
adica de comun acord, ai tu am si eu. sotul meu e de parere ca femeia cauta romantism, deci foarte probabil se va indragosti ceea ceea ce va deterioara casinicia, in timp ce pt barbat e doar "educatie fizica si sport".
da, recunosc ca as cauta romantism intr-o relatie extraconjugala, adica un tip caruia sa ii pese de mine, dar nu cred ca m-as indragosti.
cred ca o femeie ar accepta mai usor ideea ca a fost inselata daca ar avea si ea o aventura la randul ei. voi ce parere aveti?

Ai cauta, cu alte cuvinte, un tip caruia sa-i pese de tine, dar fara ca tie sa-ti pese de el. Adica pe cineva care sa te iubeasca si de care tu sa-ti bati joc, adica o jucarie, un obiect.

Iar unele casnicii (cum e cea descrisa mai sus) zau ca mi se par mai dezgustatoare decat orice relatie extraconjugala.

Fotografii

De ce anume " dezgustatoare"? Pt. ca spun realitatea , adevarul?
Sincer , prefer sa fiu eu intr-o relatie decat sa trebuiasca sa ascund "n" lucruri de partener.
Spre exemplu , in relatia mea eu stiu ca prietenul meu fliryeaza cu alte fete , asa cum i eu flirtez cu altii la modul glumet, adica amandoi suntem pers. deschise pt. care glumele si rasul sunt un mod de viata, iar acest mod de viata de multe ori este interpretat ca flirt , iar de cateva ori chiar este.. Dovada ca e la modul glumet este ca de fiecare data cand cineva vroia mai mult eu explicam frumos ca nu se poate.Din cate stiu si prietenul meu face la fel .
Si el si eu suntem de aceeasi parere: ca extrem de rar gasesti pe cineva care sa nu fi inselat niciodata. Si nu ma refer la persoane de 25 de ani , ci la persoane sarite de 50 .
Mie mi se pare trist sa spui ca intr-o relatie de durata flacara iubirii este inlocuita de respect si de-aia nu te desparti sau nu inseli. Cu alte cuvinte se cam duce pasiunea , se cam duce incetisor iubirea si ramanem 2 parteneri legati printr-un contract pe care din teribil de mult bun simt il respectam.
Ca el a stat cu mine 20 de ani , na ca avem si un copil impreuna sau un catel, ca oricum la varsta asta gasesti mai greu pe altcineva si daca am stat 20 de ani si suntem prieteni buni , hai ca mai stam inca 20(asta pt. ca am auzit pe nu stiu unde ideea respectiva)

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:

Am invatat in viata un lucru : nu exista oameni care nu inseala

Asta fiindca tot se vorbea de etichetari?????

Uite ca eu nu insel. Si nici sotul meu nu inseala. Si existam si noi p-acilea...

Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia
Si cum nu poti fi sigur de sansele ca secretul sa fie ascuns 100%, in momentul in care accepti sa inseli, (indiferent daca unii iti dau dreptate s-o faci si altii nu), este o totala lipsa de respect fata de partenerul tau.

Probabil pe zicala: hotul neprins e negustor cinstit. Dar tot un hot esti.

Cea mai de bun simt constatare. Multumesc, you made my day!

Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by Cristina_A

quote:

[...]

Fotografii

Cristina asta pt informatia ta, am o relatie cat se potate mai buna si mai sanatoasa cu sotul meu. lumea ne considera un cuplu perfect si ne admira buna intelegere si armonia din familie. doar ca poate suntem f deschisi unul fata de altul sau poate mai deschisi decat altii pot sa conceapa, incercam sa ne intelegem nevoile si preferintele, si cel mai important suntem sinceri unul cu celalalt. sunt barbati care spun sotiilor ca nu ii intereseaza nici o alta femeie si ca nu au inselat niciodata nici cu gandul nici cu fapta. ce te face sa crezi ca spun adevarul? am intalnit f multi barbati care par cei mai fideli barbti din lume dar care sunt doar niste marionete care se prefac ca sunt asa cum vor nevestele lor. mi-e sincer mila de femeile care cred ca barbatii lor sunt sfinti si in spatele lor sunt niste fiare in calduri.
asa cum spune XIO am flirtat cu alti barbati si sotul meu flirteaza cu mine de fata sau in absenta mea. chiar imi povesteste despre micile lui aventuri. nu ma deranjeaza deloc si ii dau libertatea sa se simta bine. totul insa pana la o limita.

sotul meu si cu mine suntem de parere ca daca iti alegi un partener pt o relatie extraconjugala, acesta trebuie neaparat sa fie in aceeasi situatie ca si tine, casatorit cu copii si fara intentii sa isi destrame familia, asa ca nu ai cum sa iti bati joc de aceasta persoana. precizez ca aceatea sunt doar discutii si nu fapte inca

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Tot citesc subectu' de la coada la cap si de la cap la coada si oscilez: sa raspund sau nu...din nou

Observ ca notiunea de respect fata de partener e sursa de intristare sau gluma si ca flirtatul cu alte persoane e OK.

Well, in opinia mea nu e OK sa-ti dai ochii peste cap sau sa-ti umfli pectoralii la altcineva decat ala cu care iti maninci fasolea in fiecare zi. Nu e OK sa arunci ocheade in stanga si in dreapta si sa pretinzi ca totul e nevinovat, ca e o joaca. Toate astea inseamna pentru mine lipsa de respect. Si dragoste fara respect nu se poate. Nu iubesti pe cineva pe care nu-l respecti. Cel mult iti este mila.

Si da, o relatie solida nu inseamna numai fluturi in stomac si biletele roz. Inseamna si boala, si durere uneori. Si deasemenea intr-o relatie, dragostea se poate termina si atunci trebuie sa-ti respecti suficient partenerul incat sa inchei capitolul cu el inainte de a incepe altul.

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Printesa de Miorlau se lupta din nou

"Nowhere else have I seen such lions led by such lambs."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

va atasez mai jos parerea sotului meu direct la subiect.

"almo" imi zice ca sa citesc si eu aici ca cineva a zis ca considera relatia noastra dezgustatoare.

nu ca mi-ar pasa ca o considera dezgustatoare, ca doar depinde de gusturile omului.

si daca tot am citit ...

buli : "eu consider ca vinovatul exclusiv e cel care inseala. nu femeia care ridica coada, nu nevasta care poarta bumbac si nu dantela.

teoria mea e ca cealalalta nu ti-a promis nimic, nu te stie si in general e o femeie libera care face ce vrea cu corpul ei. "

ai dreptare dar numai daca era grasa si purta bumbac si inainte sa o cunosti. adica daca era slaba si purta dantela inainte iar dupa nunta s-a buhait si se imbraca in bumbac nu mi se pare corect.

coltofeanu: "Desigur sunt femei singure si disponibile dar asta nu inseamna ca le da dreptul sa se "agate" de un barbat casatorit si cu copii."

pe ce luma traiesti ? de cand si pana cand tu sau eu putem forta pe cineva sa is traiasca viata dupa cum ne convine noua ?

XIO : "Si care-i legatura cu lipsa de comunicare?!!!!"

comunicarea e intr-o casnicie la fel de importanta ca si sexul. daca cineva dintre voi crede ca sexul nu e chiar asa de important, intrebati-va sotul si daca zica ca aveti dreptate asteptati-va sa fiti inselate.

In general iti dau dreptate in ce scrii tu pe-aici … doar asta J parca nu suna bine.

chislauriana : "RELATIILE EXTRACONJUGALE....se nasc din curiozitate,din cauza hormonilor, din plictiseala si rutina pe care o ai acasa, din dorinta de a te simti mai barbat sau mai femeie(depinde de sex),,,,,,pt a-ti demonstra ca si dupa ani de casnicie mai ai cautare, esti dorit si de altele sau altii.Pur si simplu pt ca suntem oamneni si probabil involuntar suntem sortiti greselilor...nu stiu sa fii existat vreo logica sau vreo teorie clara in acest sens."

CITITI SI TINETI MINTE !

Asta e cel mai mare adevar pe care l-am citit vreodata pe aceasta tema.

balanta : "Sexul nu are nici o legatura cu iubirea, respectul si moralitatea."

ai inceput bine cu "...sunt situatii..." ai mare dreptate acolo, in multe cazuri e doar sex. dar sa spui ca asta nu are legatura cu iubirea , respectul si moralitatea ? ...esti barbat banuiesc ca altfel nu-mi explic.

adica daca io merg la femei asta inseamna ca imi iubesc mai mult sotia, ca o respect si dau dovada de inalta moralitate ?

hai sa fim seriosi.

ruxij : "Stii, sulemenitul te poate ajuta numa' pe termen scurt. Ca doar toate imbatranim nu? Dupa ce imbatranesti, poti sa te zugravesti cat te-oi zugravi,... " si asa mai departe.

Asa crezi tu. Din punctul de vedere al unui barbat cand sotia are grija de ea dovedeste ca ii pasa de mine, de noi si de relatia noastra. In timp ce ea imbatraneste, imbatranesc si eu. Sau nu ?

Cand s-a lasta de "sulemenit" cum zici tu, inseamna c-o doare-n paispe ... si daca nu-i mai pasa de ce s-ar plange ca e inselata ...

andrath : "Dar, dupa parerea mea, este extrem de superficial sa crezi ca o casnicie se mentine doar prin eforturile unuia dintre parteneri, si anume femeia,"

adica se intelege ca daca se discuta despre inselat este vorba de barbati. femeile nu insala ! o... ele nu insala. doar nemernicii de barbati.

MissParker : "Uite ca eu nu insel. Si nici sotul meu nu inseala. Si existam si noi p-acilea..."

... niciodata sa nu spui niciodata.

almo : "precizez ca aceatea sunt doar discutii si nu fapte inca"

las- ca vii tu acasa. iti arat io "INCA" ...

almo : "sotul meu si cu mine suntem de parere ca daca iti alegi un partener pt o relatie extraconjugala, acesta trebuie neaparat sa fie in aceeasi situatie ca si tine, casatorit cu copii si fara intentii sa isi destrame familia"

asta ca idee. nicidecum nu inseamna ca noi am crede ca relatiile extraconjugale sunt ceva macar "ok".

Cristina_A : "Iar unele casnicii (cum e cea descrisa mai sus) zau ca mi se par mai dezgustatoare decat orice relatie extraconjugala."

mie mi se par dezgustatoare casniciile pline de minciuna si prefacatorie. asa cum am zis, e o chestiune de gusturi.

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Andrath , eu una nu imi pot imagina o viata intreaga de uitat la o singura persoana , coafat pt. o singura persoana si uitat dupa o singura persoana.
Mi se pare ceva obsesiv.
Daca ma uit la un barbat care arata bine din punctul meu de vedere nu imi insel partenerul. Daca imi imaginez ca fac sex cu febletea mea din linkul de mai jos nu imi insel partenerul, samd.

Si apropo de asta , fara nici o legatura cu relatia ta , mi-am amintit marturia unui barbat dintr-o revista oarecare. Spunea ca de fata cu iubita lui nici macar cu coada ochiului nu se uita la altele , nici daca umbla dezbracate pe acolo. In schimb daca iubita lui ar afla cam ce se vorbeste la inralnirile lui cu baietii l-ar lasa intr-o secunda.

Mie nu i se pare normal sa ma cenzurez , sa nu fiu eu sa-i pun partenerului ochelari cu poza mea in interior. Pe strada eu ii arat fetele "bune" , pe internet la fel. Ne uitam impreuna cand ne plictisim rau pe hi5 de amuzament.
I-am spus ca fiecare coleg din grupa are un rezident respectiv o rezidenta de care ii place cum arata si ca facem misto tot timpul intre noi. I-am zis de ala , imi place ca am o relatie deschisa si nu trebuie sa ma ascund. In 8 ani de zile nu l-am inselat cu nimeni, nici un sarut , nici un pupic , nici o strangere mai cu subinteles.
Eu cum sunt o fire deschisa rad tot timpul , socializez repede , sunt deschisa si vorbesc despre sex mai usor decat despre mancare.
Prin urmare unii pot crede ca le fac avansuri. daca aveam un prieten mai "strict" probabil nu aveam voie sa vorbesc

Eu sunt de acord cu balanta , almo si sotul ei : daca e sa te insele te inseala si uitandu-se numai la tine in ochi , perefr sa avem fiecare libertatea lui , macar stiu ca daca se incheie relatia nu regret nimic pt. ca m-am simtit bine in fiecare moment .

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput