Relatii extraconjugale

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by ruxij

quote:
Originally posted by codrutza4

pentru infidelitatea partenerilor nostri, cred ca suntem de vina SI noi. de fapt eu impart vina juma-juma, lui si ei - cei doi care formeaza un cuplu. ce e in afara cuplului - NU conteaza. cata vreme ea se neglijeaza mai ales din punct de vedere fizic...lasa de gandit. adik...cand s-au casatorit si inainte se aranja mereu si apoi, gata, sta cu bigudiuri si face sarmale.

Stii, sulemenitul te poate ajuta numa' pe termen scurt. Ca doar toate imbatranim nu? Dupa ce imbatranesti, poti sa te zugravesti cat te-oi zugravi, una de 20 de ani, nezugravita, arata de 1000 de ori mai bine ca tine. Poti sa fii slaba, dar iti vor atarna pieile, poti sa te vopsesti, poti sa arati din spate liceu, din fata vei arata "muzeu". Si vei dormi sulemenita? Nu te vei trezi niciodata ciufulita si cu ochii umflati de somn? Treburile astea sunt f. superficiale si trecatoare. Daca exista sentimente solide nu conteaza asa ceva. Dimpotriva, sa faci sarmale cu mainile tale, cu drag de casa si copii si raspandind caldura in jur...asta e valoare. Si daca ti-ai ales barbat de calitate, nu pleaca la c.... in conditiile astea.

Eu nu cred ca se bazeaza cineva ca celelalte femei sa nu "raspunda", sau sa "initieze" ceva imoral. Dimpotriva.

Ruxi , pai atunci hai sa nu ne mai aranjam deloc , sa nu mai cumparam haine , pantofi ca sa aratam bine , sa ne ingrasam cu 50 de kile , ca daca l-am ales bine , ce mai conteaza? Oricum o sa ajungem botzite intr-o zi .
Orice om vrea sa se mandreasca cu cel de langa el , cu relatia pe care o are , samd. oricum tot timpul va fi cineva mai frumos , mai destept mai cu motz , asta inseamna ca nu trebuie s te aranjezi?
si nu pt. ca partenerul ar putea sa te insele cu alta , ci asa , pt. tine

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubic spune:

Eu cred ca asta cu aranjatul si dichisitul tzine doar de tine. E foarte adevarat ca varsta si viata (mai usoara sau mai grea) isi pun amprenta si ca nu poti concura cu tinerele de 18 - 20 ani care sunt frumoase si dimineata si cand dorm, dar asta nu inseamna ca nu poti incerca... Pai a vazut careva amanta neingrijita? Sa mi-o arate si mie... Ei, acum nu zic sa o tinem numai in saloane si gateli, ca timpul nu ne permite, dar eu cred ca ar trebui sa o facem in primul rand pentru noi.
Eu personal nu ies din casa nemachiata, iar daca totusi o fac, inseamna ca ma simt foarte rau in ziua respectiva.. In momentul in care sunt aranjata, ma simt eu mai bine, mai increzatoare.
Dar nici asta nu inseamna ca n-am fost inselata, ca pana la urma, daca un barbat vrea sa o faca, o face oricat de aranjata, de gospodina si de suflet pereche i-ai fi. Barbatului ii va lipsi intotdeauna ceva, cealalta e mult mai... si chiar daca nu-i lipseste nimic, ramane curiozitatea. Grea boala, dar asta e lumea in care traim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu nu sustin sa umbli sleampata, ne ingrijim pt. noi in primul rand, dar nici asa, ca mvai a plecat la alta pt. ca nu era nevasta destul de zugravita, haida de... Asta e o afirmatie extrem de superficiala si nu e deloc adevarata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

...Si ne intoarcem "again din nou" la veche discutie a "aranjatului" si ce inseamna asta pentru fiecare. Banuiesc ca se poate discuta pro si contra la nesfarsit.
Dar, dupa parerea mea, este extrem de superficial sa crezi ca o casnicie se mentine doar prin eforturile unuia dintre parteneri, si anume femeia, indiferent ca eforturile astea inseamna sulemeneli continue, gatit 'nspe feluri de mancare sau naiba mai stiu io ce dracii! Atat timp cat barbatul dovedeste o crasa lipsa de respect si miroase toate cozile ridicate, nu cred ca se poate vorbi de vina sotiei.

A, si apropo de sulemeneli continue: imi aduc aminte de un interviu veeeechi cu Mioara Roman. Spune la un moment dat ca se trezeste prima in casa si foarte devreme, ca sa aiba timp sa se aranjeze ca sa nu o vada ceilalti din casa nearanjata. Am ramas atunci tablou si am zis ca fiecare om are stolul lui. Acum dupa ce Petre Roman a parasit-o se vede si inutilitatea efortului!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Printesa de Miorlau se lupta din nou

"Nowhere else have I seen such lions led by such lambs."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by balanta

...sunt situatii cand ambii parteneri sunt casatoriti si au o relatie fara a se uzurpa rolul celuilalt din familie. E vorba doar de sex.
...sunt situatii cand unele femei sufera unele interventii medicale care le rapeste bucuria de a-si mai dori sex si atunci sotul are o alta relatie fara a-si dori sa-si paraseasca familia. E doar sex.
...sunt situatii cand unii barbati au probleme de sanatate si li se fac unele interventii medicale ( extirparea testicolelor)si sotia este inca tanara si nu poate dormi toata viata in camera de alaturi cu vibratorul in pat si are relatii extraconjugale si nu vrea alt sot. E vorba de sex.
...sunt situatii dupa ani cand unul din parteneri se ingrasa cu cate 30 de km si functia erectila scade in detrimentul kg si femeia este condamnata la masturbare toata viata. E vorba de sex.
...sunt situatii cand intr-un cuplu ambii ajung la concluzia ca nu mai simt atractie unul fata de celalalt dar nu vor sa divorteze din motive acceptate de amandoi si ajung sa aiba relatii extraconjugale. E vorba tot de sex.
...sunt situatii cand sotia este anxioasa si ajunge la depresii si face viata un chin celui de alaturi si nici nu se pune problema de relatii sexuale si el ajunge in patul alteia tocmai pt a nu fi nevoit sa renunte la sotia lui pe care o iubeste si nu vrea sa o paraseasca din cauza acestui motiv. E vorba de acelasi sex.
...sunt situatii cand pur si simplu nu se potrivesc dar sunt prea cerebrali sa se desparta si sa renunte la tot si atunci in mod tacit apeleaza la alt partener si copii au si tata si mama. Si vorbim tot despre sex.
...sunt situatii cand el este bolnav cu inima si tensiunea si din cauza acestor probleme ii scade libidoul si ajunge sa nu mai faca sex cu sotia de trei ani.Si ce face sotia, se duce la manastire? La fel, e sex.
......................
si mai pot continua cu cazuri concrete ca cele de mai sus unde personajele sunt cat se poate de reale, cu situatii la fel de reale,cu varste cuprinse intre 34 si 46 de ani si oameni maturi, responsabili care din respect pentru familie au gasit aceasta solutie de compromis tocmai pentru a face " caruta " sa mearga.
..........
A-ti observat ca dupa o anumita varsta oamenii nu mai intra pe forumuri? De ce ?
Pentru ca ajung sa treaca prin atatea expierente pe care nu le banuiau ca vor veni la vremea cand scriau pe forumuri ca femeile spera la barbatii altora pt bani.
Sexul nu are nici o legatura cu iubirea, respectul si moralitatea. Sexul are legatura cu sanatatea.Aventurile uneori pot avea conotatii mult mai profunde si serioase.

Trist..... dar adevarat!
In viata exista si situatii gri nu numai alb sau negru.Pot exista si astfel de cazuri.
Fetelor, cum ati proceda daca ati trai unul dintre cazurile expuse ???? Ar fi solutia o relatie extraconjugala ? V-ati considera indreptatite sa va alegeti un alt partener sexual decat sotul ? Oare, v-ati considera vinovate sau pe deplin motivate pentru a incepe o relatie extraconjugala? Valabil si pentru barbati. Daca s-ar intampla asa, cum ati proceda ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by Clover

Test de fidelitate e fictiv cu actori. E un mesaj la inceput care spune asta.

If all else fails, look cute.

da multi actori buni mai sunt in ro!

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxij

quote:
Originally posted by codrutza4

pentru infidelitatea partenerilor nostri, cred ca suntem de vina SI noi. de fapt eu impart vina juma-juma, lui si ei - cei doi care formeaza un cuplu. ce e in afara cuplului - NU conteaza. cata vreme ea se neglijeaza mai ales din punct de vedere fizic...lasa de gandit. adik...cand s-au casatorit si inainte se aranja mereu si apoi, gata, sta cu bigudiuri si face sarmale.

Stii, sulemenitul te poate ajuta numa' pe termen scurt. Ca doar toate imbatranim nu? Dupa ce imbatranesti, poti sa te zugravesti cat te-oi zugravi, una de 20 de ani, nezugravita, arata de 1000 de ori mai bine ca tine. Poti sa fii slaba, dar iti vor atarna pieile, poti sa te vopsesti, poti sa arati din spate liceu, din fata vei arata "muzeu". Si vei dormi sulemenita? Nu te vei trezi niciodata ciufulita si cu ochii umflati de somn? Treburile astea sunt f. superficiale si trecatoare. Daca exista sentimente solide nu conteaza asa ceva. Dimpotriva, sa faci sarmale cu mainile tale, cu drag de casa si copii si raspandind caldura in jur...asta e valoare. Si daca ti-ai ales barbat de calitate, nu pleaca la c.... in conditiile astea.

Eu nu cred ca se bazeaza cineva ca celelalte femei sa nu "raspunda", sau sa "initieze" ceva imoral. Dimpotriva.

e drept, cu trecerea anilor nu mai arati ca la 20 de ani dar in acelasi timp si el imbatraneste nu? si el se trezeste cu ochii umflati si fata sifonata. iar asa zisa "dragoste" dintre barbati batrani si femei tinere sunt o amagire. acolo e vorba de profit si nicidecum de dragoste.
apoi o femeie poate sa arate bine la orice varsta. asa ca pe langa faptul ca i-as face o oala de sarmale m-as ingriji si de estetic.

Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andrath

...Si ne intoarcem "again din nou" la veche discutie a "aranjatului" si ce inseamna asta pentru fiecare. Banuiesc ca se poate discuta pro si contra la nesfarsit.
Dar, dupa parerea mea, este extrem de superficial sa crezi ca o casnicie se mentine doar prin eforturile unuia dintre parteneri, si anume femeia, indiferent ca eforturile astea inseamna sulemeneli continue, gatit 'nspe feluri de mancare sau naiba mai stiu io ce dracii! Atat timp cat barbatul dovedeste o crasa lipsa de respect si miroase toate cozile ridicate, nu cred ca se poate vorbi de vina sotiei.

A, si apropo de sulemeneli continue: imi aduc aminte de un interviu veeeechi cu Mioara Roman. Spune la un moment dat ca se trezeste prima in casa si foarte devreme, ca sa aiba timp sa se aranjeze ca sa nu o vada ceilalti din casa nearanjata. Am ramas atunci tablou si am zis ca fiecare om are stolul lui. Acum dupa ce Petre Roman a parasit-o se vede si inutilitatea efortului!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Printesa de Miorlau se lupta din nou

"Nowhere else have I seen such lions led by such lambs."

probabil ca Mioara a ratat o dimineata si Petrica cand a vazut-o s-a speriat

daca o femeie face toate eforturile si tot ce iti sta in putinta sa indeplineasca cele trei conditii "bucatareasa in bucatarie, doamna in salon si c... in pat" si el tot te inseala, atunci nu si-a ales bine perechea si sa fie fericta ca a scapat de el. ba dimpotriva sa ii multumesca femeii care i l-a luat de pe cap. viata e frumoasa si nu merita sa plangi dupa un nemernic. pt ficare suflet exista un suflet perche. cauta-l! .

problema e insa ca unele femei se schimba, din lipsa de timp, din comoditate. la inceputurile unei relatii facem tot posibilul sa fim placute, ne aranjam, ne dichism, facem sex neconditionat. asa ne cucerim barbatul nu?
apoi vin grijile, copii, si pe noi ne trecem pe ultimul loc, fara sa ne gandim la consecinte. cei dragi primeaza. asa ajungem sa nu ma apucam sa mergem la coafor cum obisnuiam, sa nu mai reusim sa ne cumparam lucruri noi ca sa mai luam o masina noua de spalat etc.
in concluzie sfatul meu e "nu va neglijati" si va puneti tot timpul pe locul doi, dupa copii bineinteles.

Album

Mergi la inceput

quote:

Trist..... dar adevarat!
In viata exista si situatii gri nu numai alb sau negru.Pot exista si astfel de cazuri.
Fetelor, cum ati proceda daca ati trai unul dintre cazurile expuse ???? Ar fi solutia o relatie extraconjugala ? V-ati considera indreptatite sa va alegeti un alt partener sexual decat sotul ? Oare, v-ati considera vinovate sau pe deplin motivate pentru a incepe o relatie extraconjugala? Valabil si pentru barbati. Daca s-ar intampla asa, cum ati proceda ?

depinde de la caz la caz.

in grup am avut un caz in care ea s-a imbolnavit de cancer iar el a ingrijit-o cu respect si dragoste pana in ultima clipa cu toate ca a durat multi ani iar boala a facut ca ea, desi avea doar 37 de ani sa arate ca una de 70. el insa nu avea ochi decat pt ea. a fost impresionant si in acelasi timp dureros numai de privit.

cazul in care ea sau el se ingrasa 30kg indiferent de motiv( sunt multe femei care motiveaza o nastere, doua sau trei ceea ce e doar un motiv dupa care se ascund, sa poata infuleca mancarurile lor favorite) atunci inteleg si aprob inselatul, numai insa dupa ce i-a fost dat partenerului suficient timp sa revina la kg initiale.

in caz de boala, cand unul dintre parteneri sufera o operatie si nu mai are suficienta potenta, daca iti iubesti cu adevarat partenerul atunci poti recurge la tot felul de jucarii pt ati safisface sexual partenerul si nu vad nici un motiv sa cauti asta in alta parte.

un lucru care m-a impresiont la sotul meu inainte sa ne castorim a fost urmatoarea afirmatie "uneori mi-as dori sa nu ai picioare sa te spal, sa te ingrijesc, sa iti arat cat de mult te iubesc"

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Consider ca n-are nici o legatura cu "sulemenitul".
Cu atit mai putin la virsta si la kg. respectabilei doamne, care ar trebui sa se trezeasca mai devreme cu muuult prea mult timp ca sa obtina vreun look sexos.

In general, nu cred ca un barbat inseala pentru lucruri pe care majoritatea lor nici nu le prea observa.
Exista, in schimb, femei a caror viata se limiteaza la culoarea ojei.
In functie de asta judeca tot ce le defileaza pe sub nas, e singurul criteriu de care sint capabile. Si e logic ca, pentru ele, o asortare nepotrivita e unicul motiv de a fi inselate.

Ti se rupe vreo unghie... evident ca nu mai esti competitiva... cine sa te mai ia... sau se te mai tina...

Elise & BBLisa

Mergi la inceput