Relatii extraconjugale
Raspunsuri - Pagina 5
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by pisimukyquote:
Originally posted by J G
La alt subiect, cineva a spus ca sotul ei crede ca "daca se da una la tine si nu i-o tragi esti prost". Eu daca auzeam asa ceva de la sotul meu cadeam jos, apoi ii puneam bagajele la usa...
JG,!
Mamica de copilasi nazdravani
Good things last forever.
Acesta discutie am purtat-o cu sotul meu vizionand emisiunea "Test de fidelitate". Amandoi( cred eu )eram uimiti cat de usor cedeaza barbatii ispitelor. Nu am vazut de-a lungul emisiunii absolut niciun barbat refuzand, ba chiar erau in stare sa spuna minciuni ffffff gogonate numai sa poata cucerii ispita. Instinct de vanator , ce sa spun! Comentam impreuna aceasta emisiune (care recunosc nu -mi prea place) si imi spunea ca intr-adevar unii barbati sunt in stare sa spuna si sa promita orice numai sa aiba o femeie foarte frumoasa care i se ofera pur si simplu. Barbatul respectiv considera probabil ca doar un prost ar refuza asa ceva ( aici depinde de mentalitatea fiecaruia, dar atunci cand sunt "incinsi de istipta" el sa spuna nu, doar impotent sa fie...).Dupa aceea ..... vad ei cum scapa. Poate ati observat ca sunt prinsi in fapt si nu recunosc deloc! Deci...se pot trage concluzii....
Rufus, ai dreptate !
alex_ioanid spune:
am urmarit si eu emisiunea "test de fidelitate"... cu speranta ca pana la urma va fi cel putin unul care sa refuze... dar a trecut mult timp i nu s-a intamplat nimic. sincera sa fiu mi s-a acrit de emisiunea aia, cu atat mai mult cu cat unele "ispite" erau mult mai urate si nu arata deloc bine in comparatie cu iubitele. nu cred ca toti barbatii sunt asa, aia era doar o emisiunea in care se putea sa fie totul inscenat. sa fim seriosi, daca vrunul ar fi refuzat, inseamna ca munca lor de "detectivi" nu fusese ok... ar fi insemnat ca s-ar inselat... s-ar fi dus de rapa emisiunea
coltofeanu spune:
... totusi.... nici unul ?!?!? Puteau sa gaseasca un singur barbat care sa refuze....asa, de ochii lumii.... sa aveam si noi femeile o speranta...da, d-nule exista si barbati care spun NU.
Clover spune:
Test de fidelitate e fictiv cu actori. E un mesaj la inceput care spune asta.
If all else fails, look cute.
alex_ioanid spune:
pai tocmai pentru ca e ficitiv ar fi trebuit sa puna si un caz contra... nu sa mearga pe aceeasi linie: barbat/femeie nu conteaza... insala atunci cand i sa "serveste" cineva pe tava
buli spune:
hm ... imi pare rau pt femeile care spera in fidelitatea partenerului bazindu-se in mod deosebit pe necooperarea "celeilalte". care daca nu e ea, poate fi o alta.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
codrutza4 spune:
pentru infidelitatea partenerilor nostri, cred ca suntem de vina SI noi. de fapt eu impart vina juma-juma, lui si ei - cei doi care formeaza un cuplu. ce e in afara cuplului - NU conteaza. cata vreme ea se neglijeaza mai ales din punct de vedere fizic...lasa de gandit. adik...cand s-au casatorit si inainte se aranja mereu si apoi, gata, sta cu bigudiuri si face sarmale. iar el, in acest caz, al infidelitatii, cred ca este vinovat deoarece in loc sa schimbe in bine ce are acasa, incearca sa caute in alta parte. nu voi intelege vreodata asa ceva!
in loc sa remediezi si sa aduci pe calea cea buna ce ai acasa deja...cauti in alta parte. din ce-am vazut eu pana acum, poate gresesc, e frumos la inceput cu ce-a de-a treia persoana si apoi se ajunge in acelasi punct din care s-a plecat. (ptr. a fi cu al treilea din ecuatie). si tu ca om - calci respectul care trebuia sa i-l acorzi celui de langa tine, calci peste increderea pe care ti-a acordat-o acel om, calci peste toate valorile morale. pentru ce?
daca esti un astfel de om, cum crezi ca ai putea avea ceva mai bun?
aura_m spune:
Nu trebuie sa ii acuzam pe barbati de infidelitate sunt si femei care inseala. Acum depinde de partener, de situatie de acasa. Cand nu iti convine ceva la partener cel mai corect ar fi sa stai de vorba cu el, sa ii spui intr-un mod frumos si fara sa il jignesti ce nu iti mai place la el/ea. Daca te arunci intr-o relatie extraconjugala nu rezolvi nimic, din contra complici si mai mult lucrurile. Eu cred in fidelitatea sotului meu si stiu ca ma iubeste. Si daca se da una la sotul meu si el nu cedeaza si ii spune ca este impotent de nu vrea eu nu stiu cu ce l-ar deranja ptr ca parerea mea conteaza, nu conteaza si parerea alteia ptr ca eu sunt aleasa si macar sa cada el de prost in fata alteia si relatia de acasa sa fie buna.
AURA
balanta spune:
...sunt situatii cand ambii parteneri sunt casatoriti si au o relatie fara a se uzurpa rolul celuilalt din familie. E vorba doar de sex.
...sunt situatii cand unele femei sufera unele interventii medicale care le rapeste bucuria de a-si mai dori sex si atunci sotul are o alta relatie fara a-si dori sa-si paraseasca familia. E doar sex.
...sunt situatii cand unii barbati au probleme de sanatate si li se fac unele interventii medicale ( extirparea testicolelor)si sotia este inca tanara si nu poate dormi toata viata in camera de alaturi cu vibratorul in pat si are relatii extraconjugale si nu vrea alt sot. E vorba de sex.
...sunt situatii dupa ani cand unul din parteneri se ingrasa cu cate 30 de km si functia erectila scade in detrimentul kg si femeia este condamnata la masturbare toata viata. E vorba de sex.
...sunt situatii cand intr-un cuplu ambii ajung la concluzia ca nu mai simt atractie unul fata de celalalt dar nu vor sa divorteze din motive acceptate de amandoi si ajung sa aiba relatii extraconjugale. E vorba tot de sex.
...sunt situatii cand sotia este anxioasa si ajunge la depresii si face viata un chin celui de alaturi si nici nu se pune problema de relatii sexuale si el ajunge in patul alteia tocmai pt a nu fi nevoit sa renunte la sotia lui pe care o iubeste si nu vrea sa o paraseasca din cauza acestui motiv. E vorba de acelasi sex.
...sunt situatii cand pur si simplu nu se potrivesc dar sunt prea cerebrali sa se desparta si sa renunte la tot si atunci in mod tacit apeleaza la alt partener si copii au si tata si mama. Si vorbim tot despre sex.
...sunt situatii cand el este bolnav cu inima si tensiunea si din cauza acestor probleme ii scade libidoul si ajunge sa nu mai faca sex cu sotia de trei ani.Si ce face sotia, se duce la manastire? La fel, e sex.
......................
si mai pot continua cu cazuri concrete ca cele de mai sus unde personajele sunt cat se poate de reale, cu situatii la fel de reale,cu varste cuprinse intre 34 si 46 de ani si oameni maturi, responsabili care din respect pentru familie au gasit aceasta solutie de compromis tocmai pentru a face " caruta " sa mearga.
..........
A-ti observat ca dupa o anumita varsta oamenii nu mai intra pe forumuri? De ce ?
Pentru ca ajung sa treaca prin atatea expierente pe care nu le banuiau ca vor veni la vremea cand scriau pe forumuri ca femeile spera la barbatii altora pt bani.
Sexul nu are nici o legatura cu iubirea, respectul si moralitatea. Sexul are legatura cu sanatatea.Aventurile uneori pot avea conotatii mult mai profunde si serioase.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by codrutza4
pentru infidelitatea partenerilor nostri, cred ca suntem de vina SI noi. de fapt eu impart vina juma-juma, lui si ei - cei doi care formeaza un cuplu. ce e in afara cuplului - NU conteaza. cata vreme ea se neglijeaza mai ales din punct de vedere fizic...lasa de gandit. adik...cand s-au casatorit si inainte se aranja mereu si apoi, gata, sta cu bigudiuri si face sarmale.
Stii, sulemenitul te poate ajuta numa' pe termen scurt. Ca doar toate imbatranim nu? Dupa ce imbatranesti, poti sa te zugravesti cat te-oi zugravi, una de 20 de ani, nezugravita, arata de 1000 de ori mai bine ca tine. Poti sa fii slaba, dar iti vor atarna pieile, poti sa te vopsesti, poti sa arati din spate liceu, din fata vei arata "muzeu". Si vei dormi sulemenita? Nu te vei trezi niciodata ciufulita si cu ochii umflati de somn? Treburile astea sunt f. superficiale si trecatoare. Daca exista sentimente solide nu conteaza asa ceva. Dimpotriva, sa faci sarmale cu mainile tale, cu drag de casa si copii si raspandind caldura in jur...asta e valoare. Si daca ti-ai ales barbat de calitate, nu pleaca la c.... in conditiile astea.
Eu nu cred ca se bazeaza cineva ca celelalte femei sa nu "raspunda", sau sa "initieze" ceva imoral. Dimpotriva.