Relatii extraconjugale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

ce cred eu despre relatiile extraconugale?
pai, toata lumeae de vina... nici barbatului nu cred ca i-ar placea sa aiba langa el o femeie ningrijita, si almo avea dreptate aici: dupa o perioada mai lunga de relatie sau chiar dupa casatorie femeile nu mai a grija de imaginea lor. chiar am intalnit barbati care mi-au spus: iubita mea e mai neglijenta fatza de cum era la inceput, o iubesc si deocamdata nu cred ca mi-as gasi pe altcineva, dar am nevoie sa-mi arate ca se mai si preocupa de felul in care eu o "vad".
probabil ca sunt si barbati care au o placere sadica, as indrazni eu sa zic, de a-si insela iubitele. si sigur nu e placut deloc, ca femeie sa iti vezi iubitul intorcand capul pe strada dupa altele, sau chestii din-astea. dar este si in constructia femeii sa fie un pic mai geloasa decat barbatul, si pe unii ii deranjeaza asta. sa incecam sa le dam un pic mai multa libertate.
ca exista femei care fura barbati... si asta e foarte adevarat... si m-am confurntat cu problema asta, dar din fericire iubitul meu i-a dat cu flit de prima data .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Barbatu' ticalos se uita imprejur aseaaaa . Daca toate cucoanele din jurul lor stau in banca lor, la munca, la copii, la sedus barbatul propriu, ticalosul gata de a insela nu isi bate capu', ca de regula e puturos. Daca insa vede o cucoana care hihihi-hahaha, transmite semnale eeeee... E cu totul adevarat si voi stiti asta. Nu transmiti semnale nu te ataca nici un mascul. Transmiti, poti sa fii urata ca draku, tot vin.

Eu nu cred in ruptul capul ca femeile CU CARE inseala un ticalos de barbat insurat sunt curate si placut uscate. Sunt imorale si cu asta basta. Si el la fel. Faza cu nevasta care are grja de casa si copii si nu isi pune chiloti cu dantela e o scuza lamentabila, buna pentru cei care sunt gata sa insele oricum. Poate sa aiba nevasta orice, barbatu' gata sa insele cauta doar ALTA (pe principiul si soarecele se satura de aceeasi gaura). Daca tii la nevasta si familie tii si cu asta basta. Daca nu, nu. Si daca esti morala esti morala si nu hihihi-hahaha, daca nu, nu si e bine sa nu mai cauti scuze, da ma rog ce poti sa ceri... Cica si criminalii cred ca ei sunt oameni buni si isi gasesc scuze pentru tot ce fac.

ruxij,
superyou made my day!
Super adevarat ce ai scris!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

contrar curentului majopritar, eu consider ca vinovatul exclusiv e cel care inseala. nu femeia care ridica coada, nu nevasta care poarta bumbac si nu dantela.
teoria mea e ca cealalalta nu ti-a promis nimic, nu te stie si in general e o femeie libera care face ce vrea cu corpul ei.
personajul care e dator cu respect si sinceritate e sotul. el tb sa spuna: honey, mi-ar placea sa fii cu 10 kg mai slaba si cu 10 cm mai inalta, sa porti lenjerie de matase si sa fii mai disponibila. si daca nu te mai poate suporta si tu nu auzi nimic din ce spune, atunci trebuie sa spuna ca pleaca in cautarea fericirii. nu sa afli din sms-uri, telefoane penibile sau mai stiu eu din ce surse ca iata, iubirea vietii tale te-a inselat.
personal, consider ca pina nu te simti suficient de matur pentru a-ti dori o relatie stabila, e bine sa stai in banca ta si sa nu te casatoresti.
femei libere si disponibile vor fi mereu, dar ce treaba am eu cu ele? mi-au pus ele vreo verigheta pe deget, sau ce?
fac ce vor si suporta consecintele faptelor lor.
sdigur ca nu-i frumos si nici moral, dar vina in principal nu le apartine. daca exista disponibilitatea de a insela, daca nu raspunde una, va raspunde cealalalta. nu poti pretinde milioanelor de femei singure sa fie morale, e mai simplu si mai decent sa pretinzi acest lucru partenerului tau. si tie, desigur.
aaa, si toata teoria asta e aplicabila la ambele sexe.

bleah, mi se pare naspa rau de tot sa inseli. stiu vorba aia cu never say never, dar mi se face greata fizic cind ma gindesc

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by buli

contrar curentului majopritar, eu consider ca vinovatul exclusiv e cel care inseala. nu femeia care ridica coada, nu nevasta care poarta bumbac si nu dantela.
teoria mea e ca cealalalta nu ti-a promis nimic, nu te stie si in general e o femeie libera care face ce vrea cu corpul ei.
femei libere si disponibile vor fi mereu, dar ce treaba am eu cu ele? mi-au pus ele vreo verigheta pe deget, sau ce?
fac ce vor si suporta consecintele faptelor lor.
sdigur ca nu-i frumos si nici moral, dar vina in principal nu le apartine. daca exista disponibilitatea de a insela, daca nu raspunde una, va raspunde cealalalta. nu poti pretinde milioanelor de femei singure sa fie morale, e mai simplu si mai decent sa pretinzi acest lucru partenerului tau. si tie, desigur.
aaa, si toata teoria asta e aplicabila la ambele sexe.

bleah, mi se pare naspa rau de tot sa inseli. stiu vorba aia cu never say never, dar mi se face greata fizic cind ma gindesc

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Desigur sunt femei singure si disponibile dar asta nu inseamna ca le da dreptul sa se "agate" de un barbat casatorit si cu copii.

Au posibilitatea sa caute si sa-si gaseasca un barbat la fel de disponibil, fara familie si copii. Exista si astfel de barbati.

Categoric este vina celui care inseala dar o femeie poate spune NU si totul se opreste aici. Depinde cat de morali suntem. Barbatii spun mai greu " NU"... si daca o spus se gandesc dupa aceea " Oare cum ar fi fost cu tipa asta ?". Imi povestea cineva (un barbat) ca a intalnit femei care i-au spus ca pot face "orice" si stii care era parerea lui ?..." Nu ma tenteaza, imi plac femeile pe care pot sa le descopar, care accepta mai greu o relatie, care par inabordabile, misterioase etc...nu cele care se ofera pe tava si aproape dezbracate." ( E posibil ca aceasta afirmatie sa fie si o minciuna... la cata incredere am eu in ei....si cat de greu reusesc sa ma convinga....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by XIO

quote:
Originally posted by Ramona J

quote:
Originally posted by XIO

Se poate sa fie parterenrul de vina ca este inselat(mai exact ca jumatatea lui cauta si prin alte parti diverse) , sau se poate sa fie totul roz si din lipsa de comunicare sa insele unul dintre ei . Sa nu aiba curajul sa spun ce doreste si din acest motiv sa insele.

Si apoi vin celelalte motive :
ca era beat , ca a vnit intr-un bar un/o de nedescris , ca in vise si nu avea cum sa refuze , ca era intr-un stadiu maxim de excitatie deci vulnerabil , samd. Motive sunt , trebe doar imaginatie

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Asta-i o afirmatie haioasa, inca n-am auzit de un barbat care inseala din lipsa de comunicare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Pai etribil de multi o fac tocmai din aceasta cauza: lipsa de comunicare in general care dupa cum ai vazut si aici pe forum naste zeci de neintelegri si certuri aiurea.
Si lipsa de comunicare pt. a nu fi privit ca un ciudat.
Pueril sau nu , sunt barbati care inseala pt. ca sotia nu afce felatii , sex anal , sex in 3 si mai stui eu ce , asa ca ei s duc la o profesionista care ii rezolva.

Si care-i legatura cu lipsa de comunicare?!!!!

Buli, la fel gindesc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
Originally posted by coltofeanu

Desigur sunt femei singure si disponibile dar asta nu inseamna ca le da dreptul sa se "agate" de un barbat casatorit si cu copii.

Mai stii? Poate ca si-au intalnit marea iubire. Din ce-am vazut si auzit pana acum, femeile care accepta sa fie amante se asteapta ca barbatul iubit sa-si paraseasca consoarta (despre care ei se plang ca le face viata amara) in favoarea lor. Asa spera si viseaza la marea dragoste si ele, ca toata lumea.

Ca aceasta mare iubire se dovedeste a fi de fapt codependenta sau orice altceva, nu este valabil numai pentru relatia extraconjugala ci si pentru casnicia pe care sotul a tradat-o.

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:

quote:
Originally posted by XIO

quote:

quote:
Originally posted by XIO

Se poate sa fie parterenrul de vina ca este inselat(mai exact ca jumatatea lui cauta si prin alte parti diverse) , sau se poate sa fie totul roz si din lipsa de comunicare sa insele unul dintre ei . Sa nu aiba curajul sa spun ce doreste si din acest motiv sa insele.

Si apoi vin celelalte motive :
ca era beat , ca a vnit intr-un bar un/o de nedescris , ca in vise si nu avea cum sa refuze , ca era intr-un stadiu maxim de excitatie deci vulnerabil , samd. Motive sunt , trebe doar imaginatie

Asta-i o afirmatie haioasa, inca n-am auzit de un barbat care inseala din lipsa de comunicare.

Pai etribil de multi o fac tocmai din aceasta cauza: lipsa de comunicare in general care dupa cum ai vazut si aici pe forum naste zeci de neintelegri si certuri aiurea.
Si lipsa de comunicare pt. a nu fi privit ca un ciudat.
Pueril sau nu , sunt barbati care inseala pt. ca sotia nu afce felatii , sex anal , sex in 3 si mai stui eu ce , asa ca ei s duc la o profesionista care ii rezolva.

Si care-i legatura cu lipsa de comunicare?!!!!

Buli, la fel gindesc si eu.

Stai ca nu inteleg ce nu intelegeti voi.
Lipsa de comunicare. Adica el nu poate comunica cu ea deschis , nu-i poate spune tot ce vrea in pat. Asta se numeste lipsa de comunicare.
Care duce la vizite mai dese sau mai rare la prostituate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

quote:
Originally posted by J G

La alt subiect, cineva a spus ca sotul ei crede ca "daca se da una la tine si nu i-o tragi esti prost". Eu daca auzeam asa ceva de la sotul meu cadeam jos, apoi ii puneam bagajele la usa...

JG,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Mai sa fie, eu totusi am ramas cu un mare semn de intrebare...Daca e valabila chestia aia cu catelusa in calduri , care automat presupune ca barbatul e nevinovat din start ( ca, vorba aia, isi permite ca-i barbat )inseamna ca toate nevestele inselate au dreptate atunci cand recurg la paruieli mai mult sau mai putin dramatice . Quod erat demonstrandum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Barbatu' ticalos se uita imprejur aseaaaa . Daca toate cucoanele din jurul lor stau in banca lor, la munca, la copii, la sedus barbatul propriu, ticalosul gata de a insela nu isi bate capu', ca de regula e puturos. Daca insa vede o cucoana care hihihi-hahaha, transmite semnale eeeee... E cu totul adevarat si voi stiti asta. Nu transmiti semnale nu te ataca nici un mascul. Transmiti, poti sa fii urata ca draku, tot vin.

Hihihi-hahaha...si nici nu va trece prin cap cate semnale se pot transmite. Sunt femei care transmit semnale fara sa vrea, asa, din insasi natura feminina (echivalentul instinctului "de vanator" al masculului). O anumita privire repetata, atingeri repetate, o pozitie neglijenta pe scaun, cu vedere...panoramica (repetata si asta), sunt interpretabile, insa numai nevinovate nu sunt. Stiti asta, dar preferati sa treceti cu vederea (nu toata lumea, desigur).
Daca un mascul ii face curte nevestei, nu-i musai sa sar pe el, e o dovada ca am nevasta misto...dar daca ala stie ca ea are trei copii acasa si insista, pot sa jinduiesc sa-i tai bijuteriile, pentru ca e clar ce vrea, ca doar nu tine mortis sa creasca trei copii ai altuia.
In schimb, nevasta stie sigur ce are acasa si nu are scuze. Punct.

Eu sunt putin mai tolerant cu natura umana. Asa, mai la batranete. Nu as putea trece peste o infidelitate a partenerei, dar recunosc ca viata ne joaca feste. Am fost chiar deranjat ca Tora nu zicea categoric ca nu ma va insela niciodata, ci spunea doar Doamne-fereste sa i se intample asa necaz...ma gandeam ca nu vrea cu adevarat, ca daca ar vrea...Acum zic si eu la fel. Cine sunt eu sa spun categoric ceva?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput