* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Diana multumim de cafea. Ma bucur ca v-ati distrat. F ffrumos cantecelul, multumim

multumesc multumesc.... cand ma plictisesc imi vine talentul!!!! cand am nevoie de el, sta ascuns printr-un colt de creier!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Helau!
pe aici!
La multe lunite pentru Amalia, Bianca si Domi
Vad ca v-ati "sarbautorit" ieri, noi am stat acasa , am luat cina in sufragerie, impreuna cu printesa noastra
Mi-am mai revenit din depresie, ca sa zic asa,incepem sa ne obisnuim cu noul statut, cel de mama.
s-A trezit fetita mai vb

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ella si tie si biancai!
ma bucur ca a mai trecut depresia!
asteptam pozici!

oana pai daca ti-ai luat tavi ce ma astepti? incearca o reteta mai simpla prima data, o tarta ceva, n-ai cum sa dai gres!

mai e pana la ziua mea..nu prea mult...dar destul! si trebuie sa ma gandesc la cadou!!! am primit "ordin"! si oscilez intre un inel sau ceva bijuuri si un aparat pt bucatarie(pt facut aluatul sau paine???)

ati vazut ce e afara???!!! si cica noi asteptam caldura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Miha sa stai cu "ochiul soacrei" dupa ei...ca is romani si fac treaba dupa cat de urmariti sunt ...chiar daca e firma.

Asa zici?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

miha nu mai vrei sa vorbesti cu femeia de care ti-am zis?

Acum la 4 vine doamna de la firma asta de curatenie sa vada ce si cum.Sa vad ce spune si vorbim,daca nu-mi convine.E singura la care am sunat si mi-a spus ca poate sa vina maine,restul de luni incolo.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am mai scris odata mesajul..dar mi-a dat eroareoff
nu mi-a mers netul din cauza rds-ului..imi pare rau ca nu am dat parola mai multora dintre voi..acum am trimis..
raluca, multumim de cap!
Ella, bine ai revenit, ma bucur ca a trecut depresia!
Michelle, sanatate lui Domi!
Diana, Cris, felicitari pt. cina romantica! la mai multe!
Miha, spor la curatenie!
Noi am petrecut frumos si romantic.seara nu a continuat.sotul a plecat la 4 la Brasov..si sunt singurica ..cu mama si fata..in weekend.
scrisesem mai multe..dar nu mai retin..si acum ma grabesc..off.revin cand imi amintesc..

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTE LUNITE AMALIA, BIANCA SI DOMI!!!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Celia

Ralu, te rog adauga capitolul 25 ca sunt in urma cu cititul si sa nu mai rasfoiesc pe aici...

, asta uitasem sa fac...
Adevarul e ca ma grabeam, ca sotul voia sa instaleze Windows-ul. Calculatorul se restarta din 2 in 2 minute, nu apucam nici sa scriu ceva pe aici. Am pierdut mai multe mesaje aseara din cauza asta.

Kriss, merci de parola. Data viitoare, stiu... daca imi vine tot mie randul... :)

Diana, merci ca ai adaugat invitatia la sfarsitul capitolului precedent. Si asta uitasem...

Eu acasa sunt fara net. Mi-a instalat Windows-ul, imi arata ca se conecteaza pe RDS, ala de la RDS mi-a zis la tel ca el ne vede conectati pe serverul lor, a incercat sa-mi explice ce sa facem, am facut, cu el in telefon, si tot nu merge... A zis ca dimineata ne trimite echipa de interventie, care, normal ca n-a venit... Mor cu zile din cauza celor de la RDS. Dupa ce i-am laudat aproape un an, de 2 luni isi bat joc la greu. Daca nu vin nici diseara, iar iese scandal... M-am saturat... Nu vreau sa ma gandesc ca iar stau un week-end fara net, pentru ca imi trebuie neaparat.

Miha, asa e, la Tuffli sunt super praji. Am mai zis, eu, care nu mananc frisca, pentru ca imi face greata, vreau sa-ti spun ca de la Tuffli mananc praji cu frisca de parca n-as avea nimic...

A... sa nu uit... la multe lunite sarbatoritilor!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by addiana
ati vazut ce e afara???!!! si cica noi asteptam caldura!

ei.... ce e??? un pic de viscol cu soare, un pic de vant...
si cica in week-end se face si mai urat...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Vorbesc mi devreme cu sotul Ralucai la telefon.Robert ma ia la intrebari,ca de obicei el trebuie sa stie tot.
"Tzine ila la tilifon?"
"Ciprian"
"Un copil?"
"Nu,mami,Ciprian este barbat"
"Si el nu ale copii?"
"Nu,nu are"
"Pai de tze nu ale?"

Ralucaaaa...ai incurcat-o...daca si fii-miu te ia la intrebari...e clar...

Mergi la inceput