* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)
Raspunsuri - Pagina 3
addiana spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
K sa nu mai zic k a fost cea mai frumoasa zi a indragostitilor din viata noastra pt k era prima oara cand ne astepta cineva cu atata dragoste acasa.

crissintibun spune:
Miha,Robert e atat de haios
;de abia astept sa creasca Ami sa am si eu perlute din astea cu care sa ma pot mandri.Neaparat sa incepi sa scrii un jurnal ,nu degeaba te sfatuieste toata lumea sa faci asta.
Simo,am admirat siteul...Deosebit
.De comentarii la poze nu e nevoie sa mai zic.
Diana,am uitat sa zic: ce fain de voi k ati putut sta pana la 1 ...Imi imaginez ce noapte incendiara a urmat dupa asa iesire
A stiut sotul ce a stiut...
Celia,multa sanatate Andreei si un pupic mare din partea lui Ami impreuna cu mesajul k e alaturi de ea
.
Kris,te asteptam sa povestesti unde ati fost ,cum v-ati simtit...
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
ghinetz spune:
Neata.
Si eu sunt aici. Azi am zi de shmotru, dar anumite chestii (baie, bucatarie) nu pot face decat cand adoarme Victor.
Diana, ma bucur pentru tine ca a fost frumos aseara. Chair ca e binevenita o schimbare de decor...printre pastile, dulapuri rasturnate si cratite e numa buna o iesire.
Cristina sa va fie si voua de bine. Frumos tare din partea sotului!
Tuscut, nu-i asa ca-s delicioase Truflele? Eu am mai facut ieri o serie, dar cu fulgi de porumb. Sincer...le prefer totusi pe cele cu Chocapic/Nessqiuk (ce nimeresc). Azi...bors de cartofi. Pentru we am in plan un tort.
www.veronicascakes.blogspot.com/" target="_blank">Ia priviti! (Cautati Tort fantezie de iarna). Nu-i asa ca pare usor de facut?! Si arata super. Si nici nu necesita cuptor. Eu inca am o teama de ceea ce trebuie copt.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Reteta de tort AICI
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
anymony spune:
hop si eu pe aici!
Mai citesc ce fain ati petrecut voi...![]()
Noi am stat acasa...nik romantic...
Azi si miine ne pregatim de party, avem invitati copii si sper sa iasa totul bine, desi ma gindesc ca 5 pici de 2 ani or sa rastoarne casa!!!

Eu m-am procopsit cu o pneumnonie, nu am nici un simptom-doar o tuse reziduala dar ca nu ma necajea, am descoperit-o ieri ca m-am enervat si mi-am facut radiog pulmon ca deh incep serviciul...
Trebuia sa iau augmentin 7 zile si apoi sa repet peste 6 luni radiografia..deh!!sper sa nu fie ceva mai grav
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
addiana spune:
any multa sanatate! de fapt multa sanatate tuturor bolnaviorilor!!
cristina sa stii ca nu a fost nimic incendiar dupa!!!
am cazut de comun acord sa facem nani
eram prea obositi amandoi... dar avem timp sa recuperam!!!
oana de ce sa-ti fie teama de copt?!! incerci, exersezi... nici mie nu-mi iese intotdeauna cum vreau, dar perseverez! mai avem pana sa o ajungem pe miha!
miha dai drumul si scrie perlutele ca mai tarziu nu o sa mai "scoata" asa multe... mie imi pare rau ca nu m-am apucat mai devreme. pe la 3 ani le scot ca pe banda rulanta!!!
ghinetz spune:
Pai...mi-am luat luni tavi din Carre, dar tot n-am curaj.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
ghinetz spune:
Am scris measajul 2000. Daca eram mai atenta inainte spuneam si eu o vorba memorabila.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
tuscut spune:
Hello!
La multe lunite Bianca Elena, Dominic si Amalia Maria!
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
Nonna76 spune:
N-am citit tot dar voi citi acus daca mai am timp.Am venit o fuga acasa(la 1 plec iar).Vad ca Andrei doarme,mama mi-a fiert fasole de dimineata si a facut si curat(a spalat si aragazul) asa ca eu stau pe forum.Nici nu speram asa ceva.
N-am sarbatorit ieri nici eu,n-am primit nimic.Mi-a dat sotul un milion (ca faceam misto de el)sa-mi iau cadou (spuneti si voi).Oricum aveam nevoie de bani si noi nu sarbatorim ca nu le-avem cu romantismul.
Am fost la aerobic aseara si erau toate fetele,deci multa lume nu sarbatoreste.
Simo mi-au placut decoratiunile prajiturilor tale dar cred ca erau f. bune.Nu le-am vazut din profil sa-mi dau seama ce sunt.(prajituri,ce-as vrea sa fie).
Ma duc sa mai citesc .

.