* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)
Raspunsuri - Pagina 2
mariussimiuc spune:
Fetele isi primesc cadoul...bing bang...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
De la Robert citire... Si ma duc la nani...
Am primit in seara asta vizita unui prieten.Robert juca "gol" prin casa. Prietenul nostru ii spune:"mai da' tu joci mingea prin casa?Ia da cutitul ala sa ti-o tai bucatele". La care Robert ii spune:"cum s-o tai?Da' tu clezi ca asta e de mancale?"
Mai tarziu am fost la cumparaturi in Carrefour.Pe sus ornamente de Valentine's Day,cu inimioare,unele pline,altele decupate. Robert se uita cu mare intres la ele si ma intreaba:"mami,astia de tze au pus pe sus inimioale bolnave?" referindu-se la cele decupate.
Neparat tre sa fac un jurnal cu perlele lui.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Simo78 spune:
NEAPARAAAAT!!!
P.S. Multumim Amirei pt mesaj
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
mihamora spune:
Nu sunteti singurele ....bing, bang...
Wow Simo , super prajiturile.Ai dreptate cu Miha , chiar ca a scos bucatarese din noi, Iulia e in devenire
asa ca eu ii zic la a meu sa treaca la carat...
Tuscut - faine si prajiturelele tale, sunt trufle? MUltumim.
Aha, am ghicit.
Multumesc Celia , nu e chiar asa, decat ca daca eu nu vreau sa fac ,ramane totul nefacut si atat.Nu-ti imagina ca se apuca el sa faca curat sau sa spele vase daca eu nu am chef.Of, si Andreea saracuta...Multa sanatate si un pupic sa se faca repede bine!
Miha - chiar trebuie sa faci un jurnal, ca o sa se distreze si el cand o sa fie mare.Foarte tare aia cu inimioarele bolnave.
Diana - distractie placuta!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Simo78 spune:
Michelle gata valentinu? Cum se mai simte Domi?
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
mihamora spune:
Da Simo, gata, am fost doar in vizita la niste prieteni, Domi a stat acasa cu mama. Acum nu mai face febra , dar tuseste destul de rau.
Multumim de intrebare
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
neatza fetelor haideti la inka ceai cu lamaie, ce vreti...azi sunt bine dispusa si va servesc cu ce va doreste inimioara!
am iesit aseara, am stat pana pe la 1 si-un pic...a fost frumos...e buna cate o schimbare de peisaj!!!!
celia multa sanatate andreei! si sa nu fie un virus prea "rau"...
au mai ramas trufe sau inimioare?!!
addiana spune:
se pare ca acum eu cant
sunt singurea... bing bang
printre cafea...bing bang
si va astept...bing bang
cu mine s-o beti...bing bang
addiana spune:
alooo...gata s-a terminat cu valentinii...treceti la apel!
miha cina a primit cadou wc-ul si cine a primit chiuveta??!!!
crissintibun spune:
Diana,nu esti singura.
Si eu am intrat repede-repede cat mai doarme Ami sa va citesc si sa va povestesc ce am facut noi de ziua indragostitilor.
A fost superb ,sotul a stat la munca numai pana la 12; cand a venit acasa cu cadoul:o poseta superba de piele neagra ,deosebit modelul cum imi doream de mult ,o reperasem eu cand am cautat rochie pt cumatrie ,dar pretul plus alte prioritati m-au facut sa-mi iau gandul.Nu mi-a venit a crede k a tinut minte exact si m-a facut f fericita gestul.
Am iesit in oras in doua ture cu pauza de alaptat printesa intre ele prima oara in Mall sa hoinarim si apoi la Ciuperca la o cina romantica ,cu lumanari chiar deosebit .K sa nu mai zic k a fost cea mai frumoasa zi a indragostitilor din viata noastra pt k era prima oara cand ne astepta cineva cu atata dragoste acasa.
Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze