* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Fetele isi primesc cadoul...bing bang...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

De la Robert citire... Si ma duc la nani...

Am primit in seara asta vizita unui prieten.Robert juca "gol" prin casa. Prietenul nostru ii spune:"mai da' tu joci mingea prin casa?Ia da cutitul ala sa ti-o tai bucatele". La care Robert ii spune:"cum s-o tai?Da' tu clezi ca asta e de mancale?"

Mai tarziu am fost la cumparaturi in Carrefour.Pe sus ornamente de Valentine's Day,cu inimioare,unele pline,altele decupate. Robert se uita cu mare intres la ele si ma intreaba:"mami,astia de tze au pus pe sus inimioale bolnave?" referindu-se la cele decupate.

Neparat tre sa fac un jurnal cu perlele lui.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

NEAPARAAAAT!!!

P.S. Multumim Amirei pt mesaj

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Nu sunteti singurele ....bing, bang...

Wow Simo , super prajiturile.Ai dreptate cu Miha , chiar ca a scos bucatarese din noi, Iulia e in devenire
asa ca eu ii zic la a meu sa treaca la carat...

Tuscut - faine si prajiturelele tale, sunt trufle? MUltumim.
Aha, am ghicit.
Multumesc Celia , nu e chiar asa, decat ca daca eu nu vreau sa fac ,ramane totul nefacut si atat.Nu-ti imagina ca se apuca el sa faca curat sau sa spele vase daca eu nu am chef.Of, si Andreea saracuta...Multa sanatate si un pupic sa se faca repede bine!

Miha - chiar trebuie sa faci un jurnal, ca o sa se distreze si el cand o sa fie mare.Foarte tare aia cu inimioarele bolnave.

Diana - distractie placuta!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Michelle gata valentinu? Cum se mai simte Domi?

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Da Simo, gata, am fost doar in vizita la niste prieteni, Domi a stat acasa cu mama. Acum nu mai face febra , dar tuseste destul de rau.
Multumim de intrebare

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza fetelor haideti la inka ceai cu lamaie, ce vreti...azi sunt bine dispusa si va servesc cu ce va doreste inimioara!

am iesit aseara, am stat pana pe la 1 si-un pic...a fost frumos...e buna cate o schimbare de peisaj!!!!

celia multa sanatate andreei! si sa nu fie un virus prea "rau"...

au mai ramas trufe sau inimioare?!!

Mergi la inceput

se pare ca acum eu cant
sunt singurea... bing bang
printre cafea...bing bang
si va astept...bing bang
cu mine s-o beti...bing bang

Mergi la inceput

alooo...gata s-a terminat cu valentinii...treceti la apel!

miha cina a primit cadou wc-ul si cine a primit chiuveta??!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Diana,nu esti singura.
Si eu am intrat repede-repede cat mai doarme Ami sa va citesc si sa va povestesc ce am facut noi de ziua indragostitilor.
A fost superb ,sotul a stat la munca numai pana la 12; cand a venit acasa cu cadoul:o poseta superba de piele neagra ,deosebit modelul cum imi doream de mult ,o reperasem eu cand am cautat rochie pt cumatrie ,dar pretul plus alte prioritati m-au facut sa-mi iau gandul.Nu mi-a venit a crede k a tinut minte exact si m-a facut f fericita gestul.
Am iesit in oras in doua ture cu pauza de alaptat printesa intre ele prima oara in Mall sa hoinarim si apoi la Ciuperca la o cina romantica ,cu lumanari chiar deosebit .K sa nu mai zic k a fost cea mai frumoasa zi a indragostitilor din viata noastra pt k era prima oara cand ne astepta cineva cu atata dragoste acasa.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput