* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
Originally posted by addiana

fetelor sunt ingrozita!!! la trecerea de pietoni de langa blocul meu un tir a calcat o femeie... fix pe trecere!!! n-a mai ramas nimic din ea! cu cateva ore inainte eu am trecut pe acolo cu fetele mergand in parc!!! Dumnezeu s-o odihneasca!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Aoleu,ce nasol, Dumnezeu sa o ierte!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Iulia - ce frumos , abia astept si eu obrazniciile lui fii-miu

Byu - ce face Casian?

DIana - cine te pune sa iei rujuri de alea rezistente...

I uitati ceva www.youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ" target="_blank"> funny

Edit: Ma duc sa ma uit la un film.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Kriss tortul arata super. L-a degustat si Ale? De unde l-ati luat? A fost gustos?
Acum, sincer, mie de altceva din ce-am vazut pe masa voastra mi-e o pofta de mor, dar nu va zic, ca sa ma credeti in continuare fata cuminte.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

de la carrefour. de tigarinoi nu fumam..mama e fumatoare!sta la noi peste weekend cat e sotul plecat

Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

da, e bun tortul!
Diana, of,saraca femeie! Dumnezeu s-o odihneasca!
Any, petrecere frumoasa!
Michelle, vizionare placuta!ce sot harnicut!ptiu sa nu fie de deochi!
eu am zis ca pun masina de 2 zile..si nici pana acum nu am facut-o..
si eu m-am uitat mai inainte la Because I said so pe dvd..
Nasol tare afara.dar cica sapt urmat vor fi 16 grade cu plus..

Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Salutare!
Noi suntem in vizita pe la neamuri, la Pascani!
Miha spor la mutat! In ce zona te muti? Poate vii in Galata/ Mircea sa iesim impreuna la plimbare!

La neamuri, la Pascani? Si eu-s din Pascani... Adica eram... ca acum sunt in Iasi de ani buni.

Miha se duce mai incolo de Rondul CUG...
Eu stau in Mircea

Deja avem 2 chestii in comun...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

fetelor sunt ingrozita!!! la trecerea de pietoni de langa blocul meu un tir a calcat o femeie... fix pe trecere!!! n-a mai ramas nimic din ea! cu cateva ore inainte eu am trecut pe acolo cu fetele mergand in parc!!! Dumnezeu s-o odihneasca!

mai, am vazut la stiri pe Prima, la 6... Pe acolo s-a intamplat? Ca nu reuseam sa-mi dau seama de zona. Desi vazusem o chestie cu neosim si nu stiam unde am mai vazut-o in Iasi.

Soferul, un basarabean, zicea la stiri ca el n-a vazut-o, ci numai a simtit-o sub roti... Cum naiba sa nu vezi un om???? Doar nu e o furnica... Ce tampiti!

Foto Ralu

Mergi la inceput

20-24 februarie
Palatul Culturii
Targul de Carte Librex 2008

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Referitor la soferii care circula ca nebuni....Chiar ma gindeam ca acus acus vor pleca si copii nostri singuri de-acasa si cum ma voi gindi eu daca e atent la trecere,daca trece pe unde trebuie....Acum e bine ca-i stiu protejati mereu.

Am fost la plimbare si cumparaturi cu sora mea.Faina vreme....
Mi-am luat o fusta smechera si-o bluza si hainutze pentru finutz.Si ele f. frumoase.

Sotul e de nota 10-a stat vre-o 3 ore cu amindoi baietii,i-a culcat,l-a hranit pe Andrei.
M-am simtit bine ,demult n-am mai iesit asa intre fete,sa ne uitam la toate nimicurile.

Am o restanta de vase de spalat ,sa-mi tund baietii si sa vad ce mai e de strins.Are sotzul medidatii dimineata si tre' sa fie curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Deci asa Oana...
Eu as vrea sa nu mai cad in pacat din nou...
Asa am zis si dupa ce-am nascut pe Vlad si cind m-am intors la scoala in pauze n-aveam ocupatie...
Acum nu mai stau in cabinet ci vorbesc cu mamicile si viitorii tatici in cancelarie.
Problema la mine e ca sotzul nu fumeaza si n-as mai vrea nici eu-ma saturasem sa ma spal pe par zilnic(ca miroseam...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

mai, am vazut la stiri pe Prima, la 6... Pe acolo s-a intamplat? Ca nu reuseam sa-mi dau seama de zona. Desi vazusem o chestie cu neosim si nu stiam unde am mai vazut-o in Iasi.
Soferul, un basarabean, zicea la stiri ca el n-a vazut-o, ci numai a simtit-o sub roti... Cum naiba sa nu vezi un om???? Doar nu e o furnica... Ce tampiti!

da ralu, fix langa blocul meu, pe trecerea de pietoni pe care trec aproape zilnic cu fetele sa mergem in parc!!!
cu toate ca e semnalizata cu semafor cu lumina intermitenta(nu stiu exact cum se cheama) nimeni nu opreste, chiar daca esti angajat in trecere.... ciu-ciu! vin cu o viteza...

monica si michelle felicitari pentru sotii vostri harnici! al meu nu cred ca ar sta mai mult de 2 ore cu fetele, de mancare sigur nu le-ar da, si daca raisa ar face kk, sigur n-ar schimba-o!!!!

Mergi la inceput