* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

miha imi aduc aminte cand ne-am mutat noi...de doua ori!!!! prima data eram insarcinata in 5 luni cu denisa si a doua oara avea denisa 1 an si cateva zile!!! noi suntem mai ceva decat tiganii cu cortul!!!
eii si de fiecare data cand ne-am mutat sotul mi-a spus sa chem pe cineva sa ma ajute, dar eu nu am vrut...de ce? ca daca nu fac eu mi se pare ca nu e bine!!! numai eu stiu sa frec pe jos, numai eu stiu sa curat geamurile, si sa stiti ca tot numai eu stiu sa dau cu var!!! (poate ati observat prin poze peretii colorati si zgariati de-acum!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

eu daca n-am avut net pana mai inainte, am fost harnica azi...
am spalat, am facut mancare, am spalat si vase, am pus si masa, am strans si masa...
acum pap un pomelo si ma duc la sters praful mai apoi...
si sa vad ce mai am de facut prin casa...

Kriss, deja 4 luni? Ce repede trece vremea... La cat mai multe inainte! Tot singurele, fara tati?

Altceva bun mai ofera cineva?

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Acum, sincer, mie de altceva din ce-am vazut pe masa voastra mi-e o pofta de mor, dar nu va zic, ca sa ma credeti in continuare fata cuminte.

oare de ce anume? de apa borsec? sau de un mobil? offf nu ne dam seama nicicum!!!

chestiile alea din panza le-am luat de la happy shopping in jur de 200 si am vazut ca sunt si in felicia la un magazin daca nu ma insel tot happy shop...
tot acolo am vazut un suport pt reviste din acelasi material si cred ca o sa le iau sa-si puna cartile de colorat, ca acum sunt puse pe un raft sus si ma cheama pe mine mereu sa le dau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Noi suntem in vizita pe la neamuri, la Pascani! Aici e frig! Viscoleste. Cum e la Iasi vremea? Inca nu avem net acasa!
David e un dragut! Creste! Acum are gingia de jos umflata! Ise pregatesc incisivii sa iasa! Si de cateva zile zice "mama" si "tata", mai rar! E asa scump! Ma chiama in special cand are nevoie de ceva! Zice asa de duios!
Kriss frumusica fetita! Ce trece timpul!
Miha spor la mutat! In ce zona te muti? Poate vii in Galata/ Mircea sa iesim impreuna la plimbare!
Mi-a fost dor de voi!
Nu stiu daca voi mi-ati dus lipsa, dar mie mi-e dor de tst cu voi!
Vad ca aici e plin de mame harnicute! Spor! Eu am ajutat-o ieri si azi pe soacra mea la mancare si curatenie, ca si-a sfintit apartamentul si e si majoratul cumnatei mele!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by addiana
si la mine la fel... si ati vazut ce fac zgatiile mele cand sunt lasate in voia lor, ba rascolesc totul, ba darama mobila, raisa arunca sosetele in wc, sau scoate deodorantul din wc si vine mandra si mi-l arata, denisa imprastie toate hainele pana isi gaseste ce fusta vrea... si tot asa!!!!

Nu prea spun eu ce face,... ca de altfel toata lumea o crede foarte cuminte. Azi cat am stat in bucatarie a scos toate cosmeticele din dulap... si a invatat sa desfaca cutiile de crema si se da pe unde apuca... inclusiv pe haine.... a scos rufele din sertarele de la inaltimea ei...si a venit in bucatarie cu un tricou bagat pe cap, pe poz de barbita.
Azi a avut program si cu cei de la RDS. Nu mergea telefonul, nu avea ton si a comentat la telefon, mult si bine. Culmea e ca la final a venit tonul.

Multi ani la sarbatoriti!
Sanatate la bolnaviori.
Miha, iti spun mai departe spor la treaba, ca m-am gandit eu ca pana la urma tot tu va trebui sa o faci, ca in baza altora.... Si eu am patit la fel. Si daca te decizi sa-ti faci firma de curatenie, sa-mi spui si mie, ca la asa multe dotari ma bag si eu.
Week-end placut mai departe.

Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Alina, la Iasi ninge in reprize si se mai opreste din cand in cand. Acum s-a oprit, dar bate vantul destul...
Cand i-au iesit primii dinti Stefaniei, rodea tot ce prindea. I-am dat morcov si cineva mi-a zis sa-i dau o pastaie, ca ar avea nu stiu ce uleiuri volatile care calmeaza. Si sa stii ca a avut efect. A ros la pastai asta vara, dar acum nu mai am de unde sa-i dau si roade tetina de la biberonul de ceai, sau jucarii de cauciuc. Ei ii ies premolarii acum.
Pana la 6 luni nu fac ei prea multe, dar dupa 6 luni sunt tare interesanti si mereu fac alte si alte lucruri noi. Mie cand imi spuneau prietenele cu copilasi ceva mai mari nu credeam, dar acum m-am convins. Mereu face altceva si de cele mai multe ori nazbatii.

Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia-stefy
si a invatat sa desfaca cutiile de crema si se da pe unde apuca... inclusiv pe haine....

mie denisa mi-a stricat o lenjerie intreaga (fata de perna si cearsafurile) cu un ruj rezistent la "detergent" ca de pe buze se ducea imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Iulia merci de info! Ar trebui sa merg in tarile calde dupa pastai!! Al meu bebe are 8luni peste o saptamana si nu are nici un dinte! Iar parul a inceput sa-i creasca de vreo 2 saptamani! E un caz atipic!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

fetelor sunt ingrozita!!! la trecerea de pietoni de langa blocul meu un tir a calcat o femeie... fix pe trecere!!! n-a mai ramas nimic din ea! cu cateva ore inainte eu am trecut pe acolo cu fetele mergand in parc!!! Dumnezeu s-o odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani Alessia si Horia !!!

Gata trufele Diana Bine ca ne-ai spus ca stii sa faci de toate

Monica - esti tare harnicuta.

Miha - ce aiurea cu firma de curatenie

Anymony - petrecere frumoasa!

Kriss - foarte frumos tortuletul, si Alessia s-a facut fetita mare, e asa frumusica

Oana - de tigari ti-e pofta?

Raluca am venit si eu cu bunut

Alyna - mai arata-ne poze cu voinicul.Cand o sa va mearga netul?
Eu nu am facut mare lucru azi,am calcat si am fost in oras cu fetele la masa, si sotul a stat cu copilul, l-a adormit...a pus rufe la spalat vre-o 2 masini si le-a pus si la uscat...ca sa nu va mai zic ce a facut si dimineata, ca dupa aia o sa va suparati pe mine...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput