Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

ank, casa de piatra si multa fericire! si, de asemenea, un botrez cat maui frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Raluca, si eu am cumparat vreo 5-6 suzete, a luat de cateva ori una de latex de la Nuk, dar de cand a descoperit ce gustos e degetelul sau chiar tot pumnisorul nu mai vrea. Si a mea se culca la 12 noaptea (azi noapte a avut program de vorbit de la 12 la 12.30), dar se scoala pe la 7.30-8.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

adra, sunt ingrijorata cu degetul pt ca am auzit ca poate duce la prognatism la dinti si se si dezvata ff greu de el. sa incerc si cu o suzeta de la avent, poate oi avea mai mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu sunt cam trista. Matei a tusit destul de mult si in dimineata asta, desi am inceput sa-i dau siroul de tuse de aseara. Ciudat e ca nu a tusit deloc toata noaptea si azi dimineata a inceput sa tuseasca dupa ce a baut lapticul. Febra nu are. Si ieri a fost destul de marait, iar aseara a plans iar la baita. E clar ca nu se simte excelent. Nu mai rade asa de mult. Are ochisorii vioi, nu e molatec, insa e mai mult incruntat. Credeti ca ar putea fi altceva? Ai mergem sa-i luam si noi un centru din acela de activitati de la Miniblu. Sper sa gaseasca sotul meu unul super. Nu mai vreau sa-l scot afara azi si maine.
Off.... de ce nu am racit eu in locul lui?

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany2006, Ank, Mihuta, sa aveti o zi minunata si speciala!!!! Va pup pe toate trei!!! De abia asteptam poze!!!!

Matei se descurca cel mai bine cu suzetele de la Nuk!!! Avem si o suzeta de la Avent, dar nu prea ii place.

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MERCI, VASARI, AM VAZUT ALBUMUL CU BEBEI SUPERBI, ASEARA NU MAI REUSEAM SA INTRU PT CA INCERCASEM DE PREA MULTE ORI SI NU IMI MAI DADEA VOIE.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by Kiva

revin cu o intrebare fierbinte
am alaptat pana acum , la aproape 4 luni , si acum nu mai am lapte suf ! mai ales seara
si fata mea nu vrea lapte praf
plange de foame si nu mananca praf
am incercat nan , milumil,humana
dati-mi un sfat va rog
cum sa fac?

kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007

FA LAPTE PRAF, DAR PUNE SI LAPTE DE AL TAU PT INCEPUT IN BIBE SI APOI DIMINUEAZA TREPTAT CANTITATEA DIN LAPTELE TAU. EU II DAU LACTOGEN

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ralucis, incearca sa ii pui o picatura din siropul de colici pe suzeta(desi peste tot scrie sa nu facem asa ceva)dar pe Ana mea asa am reusit sa o conving;iar acum cand e treaba de culcare primeste suzeta cu in strop de sab simplex .

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ralucis noi am fost deja cu amandoi la munte o saptamana A fost superb.
La noi nici nu intra in discutie lasarea unuia acasa niciodata. Peste tot mergem cu amandoi , atat in Bucuresti cat si in afara lui. Nu am cu cine sa ii las nici cand ma duc o ora la doctor . Eventual poate doar cu tati daca nu este obligatoriu sa mearga cu noi.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, Ank, petrecere frumoasa astazi!
bb, felicitari! Am avut si noi 3 zile prin luna a doua cu probleme, asa ca am cat de cat idee cum e. In rest face cam de 4 ori pe zi kk si probabil sunt eu obisnuita ca nu simt nimic. Bine ca plange ea, altfel nici nu as schimba-o.
Adra, in documentatiile pe care le-am primit cu wrapul scria ca aportul de oxigen e doar cu 1% mai mic decat normal. Nesemnificativ. :) Ai grija sa nu fie prea elastic wrapul, am citit ca nu este bine pentru coloana copiilor. Mai bine sa fie strans bine!
Ralucis, eu am primit la 2 luni factura pt celule stem, dar am sunat la sediul lor si am aflat ca au decurs bine recoltarea si prelucrarea.
Lala, eu nu reusesc sa fac nimic cand alaptez. Chiar e unul din momentele in care sunt imobilizata. :) Maria de cele mai multe ori se uita fix in ochii mei cand papa si imi prinde si degetul de la cealalta mana. Cred ca e momentul nostru cel mai intim.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput