FIV in Ungaria 33

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonagurau spune:

Buna fetelor.Sut noua pe acest forum si ma bucur tare ca o sa pot vorbi cu voi.Am 34 de ani si incerc de 9 ani sa am un bebe dar nimic.LATimisoara toate analizele mele si ale sotului sunt ok.Deci cauze necunoscute.Am facut 5 IA si 1 FIV.la Gonal nu am raspuns.La Menogon 2 ovule,fecundate ,dar fara rezultat.Am incercat al 2-lea FIV cu Menogon dar esec nu am avut ovocite.M-am suparat si am plecat in Debretin.Acolo la Kaali mi-au gasit FSH mare 16,7.Acum stau sa vedem daca isi revine.Tratament nu exista.ce stiti despre Debretin?dar despre FSH mare?va multumesc pt raspunsuri si va doresc la toate mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Dannette, mie mi-au spus ca trebuie scoasa trompa respectiva (doar stanga avea hidrosalpinx). Am intrebat doctorul daca putem sa o drenam doar si a spus ca lichidul respectiv s-ar forma la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannette spune:

Laura, tu unde ai facut laparo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Salutare la toata lumea
Insfarsit au dat drumu la net na-m avut tota ziua si na-m avut cum sa va anunt, deci azi am sunat iar la szeged ce-i 2 embrioni sant foarte frumosi si maine la ora 9/30 am ET si sper ca pe 8 martie sa va dau vestea ce-a mare ca sant
Pussi iti multumesc sper sa se intampel asa cum sa intamplat si la tine si sa ramana amandoi la mine in burtica 9 luni
Adaca, Andicu, cris si toate celelalte nu va mai enumar ca santeti multe si stiu ca santeti alaruri de mine si cu pumni sransi va pe toate, toate
Acum o intrebare, pe mine ma cam doare burta de cand am facut punctia e normal?

Mergi la inceput

Dannette, eu am facut laparoscopia in State, mai exact in Michigan (aici locuiesc). Dupa ce m-am trezit din anestezie am mai stat cam o ora jumate-doua si am plecat acasa. Daca mai ai intrebari, poti sa-mi trimiti PM. Vad ca tu nu ai PM activat.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonagurau spune:

Borzasimo iti doresc din suflet mult succes

Mergi la inceput

Borzasimo felicitari pt cei doi embrioni frumosi! Te asteptam cu vestea cea mare! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Simonagurau, bine-ai venit printre noi! imi pare rau pt cele 2 fivuri nereusite! despre Debrecen nu stiu sa-ti zic, eu am facut 2 fivuri la Szeged , dar si eu am avut fsh mare la al2lea, 12 si ceva si totusi, am reusit! stiu o fata la fiv, Anis , care a reusit cu fsh 22! iti doresc multa bafta si reusita la a3a incercare!
Simo, felicitari pt cei 2 embrionasi frumosi! bafta maine, sa ramana la tine in burtik si sa primesti cel mai frumos cadou de Martisor! nu te speria, durerea usoara de burta e normala la majoritatea! ia No-spa eventual, ca nu influenteaza cu nimic! si pe mine m-a durut burta vreo 4-5 zile a2a oara, si a fost "de bine"!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

borzasimo... eu zic ca se lasa cu ... pe 08.03.2007 mi-a venit mie ultimul CM. Tinem pumnii pe maine.
danette o sa-ti raspund la PM.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Simo scuze ca nu am intrat pana acum! BAFTA MULTA AZI!!! Ma bucur enorm ca sunt doi embrionasi frumosi. Ma sa vad peste 9 luni doi frumosi! viitoarea

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput