FIV in Ungaria 33

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mika, la multi ani iubito!lasa tu petalele ca ai deja domnisoara mare...
andicu, adela, mersi de complimentesa vedem ce zic si baietii....
tia ti-am zis ca m-am mirat eu pe ochisorii Dariei..ca amandoua cica raman cu ochisori albastriiiiiiiiiiiiii... asa-mi zic toti.
Crisis! sa te intorci burtoasa! si in noiembrie sa nasti 2-3 puiuti
sandica sa raman amandoi al tine in burtica.

Noi suntem bine, sunt singura cu ele de vineri si am decurc, inclusiv la baita.. sunt asa de cuminti...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S-i-m-o spune:

Salutare fetelor. Eu sant noua si ma gandesc sa fac si eu fiv ca prin toamna dar inca nu stiu pasii care trebuie sa-i urmez. Va rog mult de tot daca ati putea cele care ati mai facut sa-mi explicati cam cum trebuie procedat de la inceput. Va multumesc anticipat si mai vorbim. Va pup si va doresc numai reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S-i-m-o spune:

Va rog daca se poate sa-mi spuneti si cat costa . Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Mi-Ka esti la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Salutare la toata lumea
In primu rand vreau sa va spun ca sant ff bine mai stam si in pat dar ne mai si plimbam,in casa binenteles
Vreau sa va multumesc ca ati fost si santeti alaturi de mine pe toate
Mi-ka LA MULTI ANI si multa, multa sanatate
Cris iti doresc mult succes
Leny, Andicu, Adaca si toate, fetele
Bun venit fetelor noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluc80 spune:

Atelocin74, eu tot incerc sa-ti trimit adresa mea de e-mail pe pm dar mi se spune ca nu accepti mesaje private, asa ca ti-o trimit aici: puscaspusa@yahoo.com.

Va pup fetelor pe toate, si va doresc ce-mi doresc si mie, un, sau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannette spune:

Buna fetele,
sunt total debusolata. Nu stiu ce sa mai fac, sau ce sa mai cred. Vopi stiti problema mea, saptamana trecuta in urma HSG medicii de la Filantropia mi-au zis ca am hidrosalpinx bilateral. Azi dimineata am fost la dr. Herghelegiu pentru consul si eventual pentru programare laparo. De altfel i-am zis si de cele doua modaloitati:clipsare trompe sau inlaturare (dupa caz). El mi-a zis ca nu trebuie facuta operatia, ca dupa parerea lui nu este mult lichid, trompele nu sunt inflamate si nu am de ce sa ma operez. Ca cica daca fac FIV este ok. Medicii de la Filantropia mi-au zis ca daca nu fac operatia nu am reuta la FIV. Sunt intr-o mare dilema. De altfel, Herghelegiu mi-a zis ca cel mai bine vorbesc cu cei care imi fac FIV si ei sa decida daca trebuie facuta operatia sau nu. Si daca totusi o fac, el ma sfatuieste sa scot trompele pt ca daca doar le clipsez, in timp lichidul va creste, trompele se vor inflama si tot voi ajunge la scoaterea lor. Voi ce ziceti? Nu stiu cum sa fac sa vorbesc cu doctorita (am programare abia pe 2 aprilie) si ma gandeam ca pana atunci rezolv cu operatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna la toate fetele !

Simonagurau, multumesc de raspuns , chiar maine sunt in ziua 2 de CM si asta intentionam sa fac, asa ca maine dimineata sunt prezenta la clinica pt. analize. Referitor la traducere, nu stiu cum o sa ne descurcam pt. ca si eu si sotul stim putina engleza, iar maghiara absolut deloc, dar am inteles de la un coleg de-al meu care merge tot acolo la Debrecen la acelasi medic, ca exista o persoana, o tipa roscata care este chemata de medic in cazul in care nu ne putem intelege, crezi ca este aceasta doamna Maria ?

la toate fetele.

O zi buna si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
Originally posted by S-i-m-o

Salutare fetelor. Eu sant noua si ma gandesc sa fac si eu fiv ca prin toamna dar inca nu stiu pasii care trebuie sa-i urmez. Va rog mult de tot daca ati putea cele care ati mai facut sa-mi explicati cam cum trebuie procedat de la inceput. Va multumesc anticipat si mai vorbim. Va pup si va doresc numai reusite.

Simo, daca te-ai hotarat pt fiv la Szeged, trebuie sa te decizi la ce dr vrei sa mergi (la d-ra Kriszan sau dr. Zadori)-pt.asta citeste din urma si ai sa vezi si opiniile fetelor). Unele dintre noi au preferat sa mearga la dr. Zadori pt ca poti comunica cu el in engleza si daca e cazul, si pe mail.
Iti spun etapele pe care le-am parcurs eu, am fost la dr. Zadori :
I-am scris un mail in care i-am spus problemele noastre, el ne-a recomandat ce analize sa facem si apoi ne-a facut programarea pt consultatia preliminara.Apoi, dupa cons, pt ca totul a fost ok, mi-a prescris anticonceptionale pe care le-am inceput luna urmatoare, la mijlocul perioadei am fost la echo la mine in oras, i-am trimis pe mail dr. dimens ovare, endometru (daca stai la distanta mare de Sz accepta sa faci echo din timpul inhibarii acasa si ii scrii rezultatele, daca esti aproape te cheama la el la echo.)
Si dupa ce am terminat AC, am asteptat ciclul si am inceput stimularea (imi daduse reteta de la prima consultatie pt 3-4 zile de stimulare) si am plecat la Sz unde am continuat stimularea, echo din 2 in 2 zile si am stat pana dupa la test.
Cam astea ar fi fazele, oricum trebuie sa stai in Sz sau prin apropiere cam de la inceputul stimularii pana la min 3 zile dupa embrio-transfer. Au fost fete care au plecat acasa si mai repede si a fost ok.
Pe noi ne-a costat a doua oara cu totul (fiv, tratam, inclusiv cazare si masa) 2800E.
Orice intrebari mai ai, iti raspund cu placere!

toate unguroaicele!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
Originally posted by scamiy
Referitor la traducere, nu stiu cum o sa ne descurcam pt. ca si eu si sotul stim putina engleza, iar maghiara absolut deloc, dar am inteles de la un coleg de-al meu care merge tot acolo la Debrecen la acelasi medic, ca exista o persoana, o tipa roscata care este chemata de medic in cazul in care nu ne putem intelege, crezi ca este aceasta doamna Maria?

D-na Maria de care s-a mai vb pe aici se ocupa cu traduceri pt cupluri care merg la Szeged, nu la Debrecen, deci e bine

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput