FIV in Ungaria 33

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Acum am venit de la clinica. L-am vazut pe Chivu . E la fel de frumos . Nu prea a vazut cine stie ce la mine ca m-am super agitat inainte sa intru si inauntru am inceput sa picur.
M-am intalnit cu Sandica. De fapt e aici, langa mine. Va pe toate. Ieri a facut puctia si are doi embrioni frumosi. Vineri are ET.
MiKa LA MULTI ANI !!! Sanatate si multa multa fericire!
Andicu sa sti ca i-au placut la nebunie pozele. Eu am scos 3 si el le-a oprit pe toate. "He has a beautiful face"-asa ca sa-l citez. Oricum a stiut imediat despre cine vorbesc cum ti-am pronuntat numele.

Va pup! Intru mai tarziu!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonagurau spune:

LUCK La FIV1 Gonal,dupa 8 fiole 12 foliculi mici ,dupa inca 8 fiole au disparut,nu mai erau nici un folicul.Am continuat cu Menogon 3 foliculi din care 2 fecundati.Am luat vreo 30 fiole de Menogon.La fiv2 am mers tot cu Menogon dua 9 fiole 1 folicul,dupa inca 20 fiole inca 2 dar foarte mici in comparatie cu primul asa ca la FIV2 am renuntat. MI s-a facut doar IA dar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

lauragarner, ti-am trimis pm cu id-ul meu, am putea vb mai multe. eu nu merg la unguri si nu vreau sa fiu offtopic aici....mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cris, !
Sandica, felicitari pt cei 2 embrioni si tin pumnii sa ramana la tine in burtica 9 luni!!!

Azi am implinit 8 luni!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Hello la toate fetele!

Nu am mai scris de anul trecut, dar de citit sunt la zi. Vreau in primul rand sa felicit toate fetele care sunt insarcinate, iar celor care nu au reusit inca, sa nu-si piarda speranta ca DD o sa-si coboare privirea si spre noi.
Despre mine: dupa sarcina pierduta in oct. 2006, in oct. 2007 am facut operatie de fibroame care a decurs destul de bine si fara urmari de nici un fel, nici chiar bebe. Asa ca in ianuarie m-am hotarat sa fac FIV, deci am o programare pe 2 aprilie la Debrecen, iar intrebarea mea este daca mai este si altcineva programata in aceasta perioada la Debrecen? Si inca ceva, mi-am facut analizele in ziua 21 si mi-a iesit prolactina 683, la valori normale intre 127-637, iar in ziua 25 mi-a venit CM. Stie cineva daca este o problema grava ???

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Mi-ka La multi ani! multa sanatate si fericire., am sunat pe celular dar nu ai raspuns. Va pupam
Tuculucu felicitari .
Lelia cred ca trebuie sa mai asteptam cu mersul la Szeged, acum a inceput sa ploua cu gemeni, poate noi deschidem seria de tripleti . Va pupam
Adela voi nu iesiti in parc? toata ziua va caut.
Pussi sunt superbe fetitele tale.
Simonagurau la Tm este o moda cu disparutul foliculilor, am crezut ca sa mai schimbat ceva dar vad ca e tot la fel. Mie la unguri nu mi-a disparut nici un folicul, la Tm cred ca numara cum vor ei.( poate au disparut la alte clinici?????)
Cris, Sandica bafta.
Liana ne pregatesti vre-o surpriza?????
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

multumesc pt mesaj.INTERNET

Esti o draguta mai facut sa rad Deci au disparut si la altii nu numai mie

Mergi la inceput

SCAMIY

SI eu am fost la Debretin.Eu zic sa repeti prolactina si celelalte hormonale in ziua 2-3 a ciclului menstrual.La Debretin ar fi bine sa mergi in ziua 2-3 a CM pt ca ei iti fac aceste analize si oricum pana nu vad ei analizele in acea zi nu iti fac nimic.In acea zi dr hotaraste daca iti faceFIV.Depinde de rezultate.In aceeasi zi iti da si trt de stimulare.daca te duci in alta zi eu zic ca ie un drum in plus.La ce dr mergi?Stii maghiara sau te traduce doamna Maria?
Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

TIA noi toata ziua suntem pe bulevard, intreab-o pe Leliutza. Ieri am fost in parc la Artima. Voi pe unde umblati? Hai fetelor ca am carucior de gemeni
CRISIS vezi ce faci pe acolo. Spune-ne si noua cu cine te-ai mai intalnit? Sa nu iti faci de cap ca pentru dr. Zadori.
SANDICA pentru tine sa devii si incepem galeria

pentru toate fetele

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Andicu, adaca, Miha3, crisis81 si internet, multumesc de urari . Azi am avut o zi obositoare, cu multi musafiri, dar frumoasa, cu multe cadouri . Poate o zi putin de tot si trista, pentru ca, sa-l citez pe primarul nostru, "a mai cazut o petala din trandafirul vietii"

tia, cand ai sunat tu nu puteam sa raspund, dar am stiut de ce ai sunat , iar mai tarziu m-am luat cu musafirii si am uitat sa te mai sun eu inapoi.

miha3, vrei nu vrei, las ca mai treci tu pe la mine pe la servici, ...adica scuze, voi, ca acum sunteti 3

borzasimo, leliuta, olteanca si elmasi, va pup dulce

_

Mergi la inceput