FIV in Ungaria 33
Raspunsuri - Pagina 16
luck spune:
Tuculucu
FELICITARI draga mea !!!!!!!!!!
Simonagurau
Da e posibil ca fsh sa fi crescut in urma stimularilor pt fiv.Inainte de prima stimulare nu ai facut analizele hormonale sa vezi cum stai cu fsh –ul?
Eu am incercat stimulare cu menogon 5 f\zi dar am obtinut doar 3 foliculi si dr.nu a vrut sa mergem mai departe asa ca am intrerupt procedura.La urmatoarea stimulare am facut 3 menogon si 2 gonal f si raspunsul a fost mult mai bun deci s-a produs fiv nr 1 din pacate nereusit.Multa bafta !!!!
BoboMom spune:
DIANA, te-am adaugat pe Yahoo Messenger, dar nu stiu daca ID'ul tau e acelasi ca aici sau nu. Am vrut sa-ti trimit PM, dar nu il ai activat. Acum sa-ti raspund la intrebare. Mergem in Ungaria pentru ca e de 3 ori mai ieftin (asigurarea noastra nu acopera IVF). Biletele de avion le-am luat la un pret foarte bun, iar acolo stam la matusa mea, deci nu trebuie sa platim cazare, asa ca pentru noi merita. Am mare incredere in doctorul la care mergem (Peter Kovacs).
Laura
simonagurau spune:
LUCK la FIV1 mi s-au facut hormonale si FSH si era bun.La FIV2 m-au pus sa fac doar LH,estradiol ziua 3 a si progesteron ziua 17 ininte de diphereline. Cred ca doctora mia nu a stiut sa ma stimuleze.Sa faca combinatii.Asta este
andicu spune:
Hello!
Pamy, bine-ai venit si mult succes! sa dea DD sa reusesti ca noi! Zadori are mana buna la copii frumosi!
Pussilina,mama, ma omori cu fetele tale!! sunt superbe! abia va astept la vara!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
andicu spune:
MiKa , LA MULTI ANI!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o viata de-acum incolo asa cum ti-ai dorit-o!!!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
adaca spune:
PUSSI sunt superbe fetele tale. Vad ca fac deja furori. Ai grija de ele ca le-am trecut pe lista mea de nurori. Daca mai atenteaza cineva la ele vin cu cu tot ce gasesc.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
LA MULTI ANI MIKA ! multa sanatate si numai bucurii sa-ti ofere viata.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Miha3 spune:
MI-KA iti doresc multa sanatate, sa te bucuri de copilul tau, fericire si implinirea tuturor dorintelor!
Te-am sunat la servici dar nu mai erai asa ca folosesc forumul.
multe flori pentru tine
blankar spune:
CRISIS in primul rand iti tin pumnii sa te intorci acasa de la SZeged,in al doilea rand am o mare rugaminte:
am citit ca ai inchiriat un apartament la szeged.Spune-mi te rog daca poti unde ai gasit apartamentul ca eu caut de 2 saptamani si nimeni nu vrea sa-mi inchirieze ap. pe o luna.Eu trebuie sa nasc cam prin 24 martie,si m-as duce cam din 3 la szeged ca nu vreau emotii in plus si trebuie sa ma duc din 2 in 2 zile la dr. in ultimele 2 saptamani.Mersi anticipat
Fetelor va doresc din tot sufletul sa v-i se indeplineasca visul!
blankar37cuERIC