FIV in Ungaria 33
Raspunsuri - Pagina 13
crisis81 spune:
eva47 bine ai venit si multa bafta la FIV! Cu preturile nu te pot ajuta decat peste cateva zile cand ajung la unguri, daca vrei, pot sa intreb si iti spun.
valeria72 intr-adevar daca timpul nu-ti permite sa lipsesti o perioada mai lunga din dara e destul de dificil. In afar de consultatiile de riguare care pot fi una sau doua inainte de FIV, va trebui sa fi acolo din ziua a 6 a CM si pana dupa ET ceea ce inseamna ca minim 16 zile va trebui sa stai acolo pentru ca te va chema din doua in doua zile la control. Indicat este ca dupa ET sa mai stai macar 3 zile in pat sau mai mult. Depinde de fiecare cum vrea si cum poate.
kla78 Multumesc mult iubita!!!!! fericita!
andicu va ! Sa dea Dumnezeu! Abia astept!
Adela da o repetitie nu faceti? Sa va vedem noi in avanpremiera
pussi o sa bage baietii in boala fetele tale. Dupa ce ca sunt superbe mai au si ochii albastrii. Abia astept sa va vad si eu LIVE!
Tia de Daria ce sa mai spun? Te-ai dus la Zadori si i-ai zis: vreau o fetita frumoasa, cu ochii mari albastrii, gene lungi, buze frumoase si privire patrunzatoare. Asa ai dat comanda nu?. Abia astept sa va vad la vara!
Borzasimo cum te simti in noua postura?
Lenyyy macar tu da-ne vesti despre Simona daca ea e la patut. Ne vedem curand!
Sandica !
Mamibria sa sti ca nu am uitat de tine. Tu ai uitat de noi?mamica si printesa!
pentru toate fetele!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
eva47 spune:
cris81 , este ok peste cateva zile.Chiar ma ajuta mult sa stiu cat costa.Multumesc mult
eva 47
internet spune:
Cris eu cand am intrat in clinica am vazut pe perete un poster cu o fetita si un baiat, iam zis lu Zadori ca asa vreau sa fie si copii mei . drum bun si multa bafta, la vara vreau sa te vad , nu vreau sa fiu complexata ca sunt prea Din mine faci 3 ca si Andicu . Te pupam
Ungure ai grija de Cris, daca nu e cuminte sa spui ca venim noi cu . Bafta
Adela pe unde ai fost ieri? am crezut ca te gasim prin parc.
Bafta la toate fetele
Va pupam pe toate
valeria72 spune:
Adaca mulumesc mult.... banuiam eu ca asa o sa fie
Cris mersic mult si drum bun ....am citit parca undeva pe aici ca ti-ai inchiriat un apartament acolo.... poti sa-mi spui cam cat te costa pe luna ca daca chiar e nevoie stau acolo o luna .... ata ete
Aspiranta la titlul de mamica
dannette spune:
Buna fetele mele dragi,
ma bucur pentru cele care sunt gravidutze si tin pumnii celor care vor sa fie. Sa dea DD sa fie bine pentru toate. Eu va scriu dupa 4 zile de plansete si dezamagiri dupa aflarea vestii ca as avea hidrosalpinx bilateral. Acum sunt mai optimista pentru ca am reusit sa ma programez maine la dr. Herghelegiu si nu mai am rabdare. Abia astept sa ajung la dansul si sa vad ce parere are. Oricum va tin la curent.
Va pup si va imbratisez pe toate
raluc80 spune:
Atelocin 74, te rog frumos ajuta-ma si pe mine cu o programare la dr. Zadori pentru fertilizare( poate gasesti in luna martie o portita ). Ma numesc Puscas Raluca.
Iti multumesc anticipat!!!!!!!!!
atelocin74 spune:
Bine ai venit ! raluc80
nu o sa-ti promit , dar am sa incerc.
oricum actveaza-ti PM-ul sau eventual
am putea sa vorbim pe mess.Trimite mail-ul tau la mine
la PM.
gyongyi
crisis81 spune:
Scuze in primul rand tuturor celor care mi-au scris pe mess si nu au primit raspuns. Eu acum am ajuns acasa si va multumesc pentru cuvintele frumoase.
dannette multa bafta!
eva74 cu placere, cat de repede pot !
valeria72 da eu am inchiriat un apartament. Ma costa 250 euro, dar este exagerat de mare. Are trei camere, baie, bucatarie si camara. Oricum e mai ieftin ca la pensiune si conditiile sunt altele. Cand o sa ai nevoie vorbim si iti fac legatura cu proprietara.
Tia banuiesc ca daca ii spun ca vreau si eu la fel o sa zica "nu se mai poate ca sunt deja comandati si livrati". Trebuie sa-mi gasesc alt model .
Va las ca nu am terminat bagajele si in 2 ore plecam!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
leny2007 spune:
BUNA FETELE!
la toate fetele noiDupa cum v-am zis,nu intru decat sa citesc sa fiu la curentDAR AM VESTI DE LA SIMONA,e bine a decurs totul ca la carte si acum sata cumintica in,mai putin si va intra ea sa va zica mai multe.o seara minunata la toate fetele
Miha3 spune:
borzasimo - ma rog la dumnezeu sa fii la fel de fericita ca si mine. Stai cuminte in pat si nu face efort.
ancaoradea - FELICITARI SI SARCINA USOARA!
Aadaca - multumesc si astept poze de la botez. O sa am nevoie de experienta ta cu gemenii.
Crisis81 - imi pare rau ca nu te-am mai prins pe mess. Bafta si sper sa-ti port noroc.
internet, pussi, ali762000, ala77, atelocin74,dannette, andrada.P, Steliana04 si sper sa nu fi uitat pe nimeni va multumesc si ce imi doresc mie va doresc si voua.
Mi-ka, cornelianeli si andicu - ati avut dreptate cu gemenii!