FIV in Ungaria 33
Raspunsuri - Pagina 14
luck spune:
Simonagurau
Fsh mare denota o rezerva ovariana redusa si asta nu ne-o mai da nimeni inapoi.Da fsh tau poate sa scada in urma AC ca si la mine dar bine ar fi sa le iei la indicatia dr.pt ca apoi sa si treci la stimulare.Nu mai ai timp de pierdut.Iti doresc multa bafta !!!
pupici tuturor
adaca spune:
BAI MARE, AM FACUT REPETITIE SI DARIUS SI-A RUPT CRAVATA, MAINE MA DUC SA CUMPAR ALTA.
RALUC80 BINE AI VENIT!
CRISIS- prima data cand am mers la clinica am vazut albumele si i-am spus lui Nicu ca il vreu pe asta, ba pe asta si pe asta. El mi-a spus " draga mea noi am venit aici sa facem copii, nu sa cumparam". Asa ca vezi ce ii ceri lui Zadori.
LENY spune-i lui SIMO ca ii trimitem multi si ca astept sa o trec pe lista de Garderoba pentru sambata ti gata? Mai are finu bani?
VALERIA72, EVA47 si RALUC80 DACA VRETI SA VA TREC PE PRIMA PAGINA VA ROG SA-MI DATI MAI MULTE DATE.
Ade cea mai fericita si DARIUS, CAIUS si RARES
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
miha2004 spune:
Sa nu va suparati pe mine ca nu am mai intrat, nu v-am uitat dar am fost foarte ocupata in ultima vreme.
Internet acum sunt la Resita am venit azi dar maine seara plec iara la Bucuresti, sper sa ne vedem curad pt tine si Daria
Adaca distractie maxima la botez pt tine si invitatii tai si pt cei trei flacai
Liana 30 da si tu un semn de viata
Miha 3 sarcina usoara si bebei sanatosi, esti cea mai optimista fata din cate cunosc, data viitoare cand incerc o sa ma gandesc cum ai fost tu, poate se ia ceva si la mine
Crisis81sa dea DD sa te intorci de la Szeged
Va pe toate si o sa incerc sa intru mai des, noapte buna tuturor,
tuculucu spune:
Buna dimineata fete frumoase curajoase si iubite!!
sa va zic si eu ceva. vreti? vreti sa zambiti in dimineata asta ca sa va mearga toata ziua bine?
ei bine: sunt doi!!!!!!, da, doi embrioni,doi saci ,doua inimioare care bat la mine in burtica!!!
am fost aseara la ecografie, convinsa ca e unul (Betahcg in z 12 a fost 219), si nici nu-mi trecea prin gand surpriza ce avea sa vina... :)
se uita dr-ul si in cateva secunde, dupa ce ii povestisem despre fiv, si zice: aici avem 2. nu-mi venea sa cred , am ras,m-am rugat si i-am multumit lui D-zeu, si am ras iara si imi batea inima de simteam ca mor.
le-am vazut inimioara, si pana acum e totul bine.
ce sa zic? miha 3 felicitari pt gemeni, uite ca nu ma las nici eu :)
va pup pe toate, si abia astept sa treaca inca doua saptamani, sa trecem de perioada asta mai dificila si sa zica dr-ul ca e totul in regula.
simo, cris: bafta multa!!!
anca oradea: felicitari! plin de reusite primavara asta la oradea!!:)
pupici de la bebici pt gagici, mamici si copilasi
cami
Andrada.P spune:
Tuculucu m-ai lasat fara cuvinte!! Felicitari!!!! Ma bucur mult, mult pentru tine! Sa dea Dumnezeu sa-ti fie bine toata sarcina si sa ai 2 bebici mari si sanatosi!
Andrada
ioana_p76 spune:
TUCULUCU chiar, ce veste buna ne-ai dat! Felicitari! Sarcina usoara in continuare si cei doi bebici sa fie sanatosi!
MIHA3 chiar daca cu putina intarziere, iti spun felicitari pentru cei doi puiuti, sarcina usoara in continuare!
Ancaoradea felicitari! Sarcina usoara!
Cris, Borzasimo vedeti ca s-a deschis sezonul la gemeni Voi urmati! Va tin pumnii!
toate unguroaicele! Si sa auzim numai de bine!
Ioana
animalutele mele iubite
andicu spune:
Neata!
Oauu, Tuculucu, ce vesti minunate!!! felicitari pt cei 2 bebei!! sa dea DOmnul sa ai o sarcina usoara si 2 bebei sanatosi!!
Cris, iti tin pumnii! sa ne dai vesti!!
Ade, petrecere frumoasa la botez!!! asteptam poze!
Leny,.
Bun venit noilor "unguroaice" si mult succes!!
Simo, stai cu puiutii la caldurica si-ti tin pumnii in continuare! dupa cum vezi, s-a deschis sezonul la gemeni, asa ca urmezi tu si Cris!
Steliana, ce-ai mai facut?
Ioana, Cornelia, Tia, Mika,Pussi, si restul fetelor!!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
simonagurau spune:
LUCK iti multumesc pt mesaj.
Exista posibilitatea ca FSH sa fie mare din cauza tratamentului pt FIV?sau? Sunt cam disperata laTimisoara la FIV1 stimulare cu Gonal 0 foliculi,am trecut pe Menogon 30 de fiole 3 foliculi din care 2 fecundati,la FIV2 35 de fiole de Menogon un singur folicul,deci am renuntat.La FIV2 nu mi sa facut FSH.Am renuntat la Timisoara.La Debretin mi sa gasit FSH mare.Va rog sa-mi spuneti la ce suma se ajunge FIV Szeged,o suma aproximativa totala(analize,trat,punctie,ET)Va multumesc si va doresc la toate Va pupacesc pe toate
simonagurau spune:
LUCK iti multumesc pt mesaj.
Exista posibilitatea ca FSH sa fie mare din cauza tratamentului pt FIV?sau? Sunt cam disperata laTimisoara la FIV1 stimulare cu Gonal 0 foliculi,am trecut pe Menogon 30 de fiole 3 foliculi din care 2 fecundati,la FIV2 35 de fiole de Menogon un singur folicul,deci am renuntat.La FIV2 nu mi sa facut FSH.Am renuntat la Timisoara.La Debretin mi sa gasit FSH mare.Va rog sa-mi spuneti la ce suma se ajunge FIV Szeged,o suma aproximativa totala(analize,trat,punctie,ET)Va multumesc si va doresc la toate Va pupacesc pe toate
simonagurau spune:
TUCULUCUdin Oradea FELICITARIma bucur pt realizarea ta.
SARCINA USOARA FELICITARI Spune-mi te rog unde ai facut FIV?