FIV in Ungaria 33

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Va salut si eu .
Joi am fost la prima intalnire cu Zadori. Ne-a luat cam cu 2 ore mai tarziu fata de programare, de fapt am fost programati la 14 si ne-a luat ultimii. Noroc ca am stiut de la unele dintre voi ca se mai intampla sa astepti si nu nu m-am enervat. Din punctul asta de vedere, la Debrecen era operativitate mai mare si spatiu mai mare la primire.
Dupa cum am observat, fetele care vin cu tradacatoarea "casei", intra mai repede. se poate si sa ma insel, de fapt nu stiu eu la ce ora erau ele programate.
In rest e un loc minunat. Mi-a placut si orasul, ne-am plimbat pe malul Tisei si in centru am admirat cladireile acelea frumoase.
Intrucat mi-a gasit un chist pe ovarul drept, mi-a dat anticonceptionale si sa repet analizele hormonale. Intodeauna am avut FSH-ul mare, peste limita normala, acum cf analizelor facute la Bioclinica, toate analizele sunt sub limita normala. Mi-a mai dat Elevit si vit C. Daca se rezolva cu chistul, in aprilie intru in focuri.
Stie cineva daca analiza "cariotip" este scumpa?
Simonagurau si eu sunt din O si am fost cu 2 FIV-uri la debrecen dar fara rezultat. Altfel am fost foarte multumita de doctor si m-a ajutat mult si cu tarifele, in sensul ca nu plateam chiar tot si cu tratamente compensate.
Va pup pe toate, si pupici multi pentru Pussi, Liana, andicu. Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Steliana04 eu am facut cariotipul la Kaali Budapesta si m-a costat (si pentru mine si pentru sot) 17.000 ft. In Romania nu stiu cat costa...

Acum 2 zile m-am apucat si eu de Suprefact. Sunt cam stresata ca mi se pare ca ramane cam mult in cavitatea acului (parte mai groasa care intra in seringa) si mi-e frica ca imi fac doar 0.4 in loc de 0.5 ml. Eu trag .05 in seringa dar se vede clar ca mai ramane pe traseu. A mai avut cineva stresuri din astea?

Borzasimo multa bafta!! 2 embrionasi sunt tot ce-ti trebuie!

toate fetele si toti bebeii ungurasi

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Andrada, multa bafta! sadea Dumnezeu sa fie cu noroc! si eu am avut stresuri d'astea si pana la urma am intrebat dr si mi-a zis sa stau linistita ca e ok!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benjie spune:

Buna,

Tocmai am descoperit site-ul incercand sa aflu un medic bun in Timisoara. De un an ne straduim sa avem un bebe, am mers la medic in Bucuresti, ne-a spus ca totul ar fi in regula si daca intr-un an nu se intampla nimic sa revenim pentru investigatii. Dar din martie ne vom muta in Arad si as vrea sa incepem investigatiile in Timisoara pentru a vedea ce se intampla si pe ce drum sa o luam. Anul acesta implinesc 30 de ani si nu vreau sa mai astept.
Imi poate recomanda cineva un medic bun, care a avut rezultate si cu care te si poti intelege? Aveti un nr de tel, o adresa ceva?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Borzasimo - fii linistita. Ai cati trebuie. Bafta si sa ne laudam cu burticile.
Steliana04 - eu mi-am facut cariotipul la Timisoara la facultatea de medicina la catedra de genetica. Se face de obicei in centrele universitare. Se face din sange si trebuie sa mergi la recoltat cu sotul. Costa 300 ron pentru amandoi si raspunsul il iei in 2 saptamani. Am aflat ca de curand se face si la Bioclinica din orice oras. Si ei trimit tot la catedra de genetica de la TM.
AndradaP - foloseste seringi pentru diabetici ca masoara mai exact si nu-ti fa probleme pentru ce ramane in ac ca e luat in calcul. Multa bafta!
am fost la eco vineri la Zadori. In sala de asteptare erau si 2 unguroaice care au fost in aceeasi tura cu mine la Embriotransfer. Deci are productie buna doctorul in tura aia.
S-au prins ambii embrioni. Intr-un sac embrionar se vede si un embrion cat o gamalie de ac. Celalalt e mai mic si tinand cont de antecedentele mele m-a chemat doctorul sa ma vada si vinerea viitoare.
Eu sunt convinsa ca totul o sa fie bine asa ca ma laud de pe acum cu gemeni! Mi-am cumparat pantaloni cu banda in talie ca ma stangeau toti si nu vreau sa ii strang pe gemeni.
Va pup pe toate si va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

benjie , Bine ai venit !

Eu cred ca daca totusu te muti in Arad ,

ar fii mai bine sa incerci la Szeged .

Daca ai sa citesti din urma ai sa vezi,

ca multe fete din tara se indreapta aici.

Sansele sint mult mai mari decit in Ro.

gyongyi

Mergi la inceput

Multumesc mult Gyongy. Vom lua in calcul si aceasta varianta, dar ceea ce nu stiu este daca la clinica unde este dr Zadori iti fac investigatiile si pentru a vedea daca inainte de a apela la FIV poti ramane insarcinata si pe cale naturala?
Si stii cumva ce program are la clinica?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Miha3 felicitari , ai grija de gemeni
Borzasimo bafta
benjie bine ai venit, nu stiu ce sa-ti spun, eu sunt din Resita, sunt doctori f buni in Timisoara,dar nu stim ce probleme ai tu,poate ne spui mai multe despre tine, eu pt FIV am fost la Szeged, poate la tine se rezova si in tara. Te pupam
Lelia ce face Maria?
Adela ce fac feciorii tai????
Miha am fost pe la tine pe la magazin dar erai plecata la Bucuresti. Te pupam
Pussi ce repede trece timpul, printesele tale sunt adevarate domnisoare ( am vazut pozele)Va pupam
Cris, Andicu, Daniela va pupam
Corina
Olteanco unde esti??
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by ancaoradea

BETA HCG 486,6 IN ZIUA 29. AVEM BEBE DE 4 SAPTAMANI SI SUNTEM FOARTE FERICITI

Crisis 81 Merci mult de felicitari, abia astept sa ti le intorc inapoi. Acusica. si mai am o rugaminte, nu ma treci la unguroaice: endometrioza, sot ok, reusita prima IA, Debrecen, Dr Tandor Zoltan, sau ma rog, ce se trece, ca sa incurajam fetele care fac IA. Nu am prea activat pe la voi, dar sunt sigur ca va fi o spernata in plus pt cele care aleg drumul unguresc

FELICITARI ANCAORADEA !!!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Teoretic, nu exista nici o problema, doar ca nu iese bebe. Practic, vreau sa aflu de ce? Abia acum vreau sa incep investigatiile si sper sa-mi recomandati un medic bun cu care sa incep si daca sunt intr-adevar probleme sa vad ce fac mai departe, eventual sa merg in Ungaria, dar as vrea sa incep de undeva.
Faptul ca voi ati reusit imi da multe sperante.
Astept sfaturile voastre de fericite mamici care stiu cum este sa te zbati sa obtii o sarcina!
Pupici

Mergi la inceput