un endocrinolog pe partea reproductiva????
--------------------------------------------------------------------------------
Salutare la toata lumulita de pe aici!!!!!!!!!!!!!!!Fetelor, va rog din suflet sa mi dati si mie un sfat in legatura cu un doctor endocrinolog bun.In 2006 am pierdut o sarcina si dupa aceea mi s a dereglat ciclul. Am stat asa pana in vara, anul trecut cand practic nu mai aveam ciclu de vreo 4 luni. Am dat de o doctora foarte de treaba care mi a facut toate analizele si care, culmea, au iesit ok iar de atunci am facut vreo 2 luni stimulari ovariene insa nimic acolo in burtica. In decembrie i am zis doctorei ca mai stau pana in vara si daca nu e nimic fac fertilizare artificiala iar ea a sarit ca este exclus asa ceva fiindca trebuie sa se intample normal asa ca nu stiu ce naiba sa mai fac si tot citind pe aici m am gandit ca n ar fi rau sa merg si la un endocrinolog sa vad ce zice asa ca daca ma puteti ajuta..........Pupici si sa fie bine cu noi toate
abcdef
Raporteaza la Moderator
georgia_c
membru incepator
Are album!
Romania
482 Mesaje
Trimis la: - 13/02/2008 : 14:35:13
--------------------------------------------------------------------------------
arianutza
nu ar fi rau sa ne dai cateva data despre tine ...mai corect despre analizele pe care le-ai facut
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Raporteaza
abcdef
Raspunsuri
elenaraluca spune:
Arianutza si eu merg la endocrinolog pt ca nu raman insarcinata!Iti recomand din tot sufletul pe DR Bajenaru de la medlife.E o persoana cu care poti sta de vorba ,pe care o poti intreba orice ,si mi se pare foarte pregatita si dornica sa ajute!Eu am ovare micropolichistice si in ianuarie trebuia sa fac fiv dar dr de la medlife mi-au mai dat o sansa trimitandu-ma la dansa.Acum trebuie sa slabesc si apoi voi mai incerca o stimulare a ovulatiei !
Fetelor daca exista cineva care a ramas insarcinata cu ajutorul slabitului va rog dati-mi de stire ,ca sunt disperata!pup!
gudinde spune:
Dr Neamtu si Dr Bajenaru sunt doua dr-ite de exceptie.
Pe dr Neamtu o gasesti la Parhon sau la Sanador.
Pe dr Bajenaru, dupa cum ti-a spus elenaraluca
, o gasesti la Medlife.
Iti doresc multa sanatate!
oana_oana26 spune:
Tot pe Corina Neamtu ti-o recomand, eu sunt din Iasi, am facut tratament cu ea si am obtinut o sarcina gemelara, pe care din pacate am pierdut-o dar asta nu e vina ei, evident
Super om, super medic, n-am intalinit asa ceva prin provincia noastra minunata
O recomand cu toata increderea, un om deosebit
irinabobe spune:
si eu vreau sa ajung la Corina Neamtu, insa am facut o programare in noiembrie pentru februarie iar in februarie m-au sunat de la medlife si mi-au spus ca d-na dr nu poate veni si m-au reprogamat pe 25 martie. asa ca astept de aproape 5 luni sa ajung la ea.
daca as sti ce analize imi trebuie le-as face dinainte ca sa ma duc direct cu rezultatele ca daca mai astept inca 4 luni ... ies la pensie, pana aflu ceva. e greu cu medicii buni.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
si eu vreau sa ajung la Corina Neamtu, insa am facut o programare in noiembrie pentru februarie iar in februarie m-au sunat de la medlife si mi-au spus ca d-na dr nu poate veni si m-au reprogamat pe 25 martie. asa ca astept de aproape 5 luni sa ajung la ea.daca as sti ce analize imi trebuie le-as face dinainte ca sa ma duc direct cu rezultatele ca daca mai astept inca 4 luni ... ies la pensie, pana aflu ceva. e greu cu medicii buni.
irinabobe
,La Medlife lucreaza dr Bajenaru, dr Corina Neamtu lucreaza la Sanador.
irinabobe spune:
Gudinde scuze sanador am vrut sa spun, dar imi era gandul si la medlife ma gandeam sa fac programare la dr bajenaru ca poate merge mai repede.
georgia_c spune:
eu sunt pacienta dr neamtu (luandu-ma dupa postarile lui gudinde), si nu regret nici o secunda ca am ajuns la dansa
sa stiti insa ca este in concediu medical , perioada asta ... cred ca revine cam intr-o luna
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
gudinde spune:
irinabobe
,
Sa sti ca dr. Neamtu mai lucreaza la Dacia Medical si la clinica Marinestilor. La aceasta din urma stiu ca face eco, nu stiu daca da sau nu consultatii. Cred ca nu.
arianutza spune:
fetelor va multumesc la toate pentru raspunsuri si sper din toata inima sa tinem legatura si sa neajutam pe cat posibil. DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!
abcdef