Mamici de iulie august 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 3
turturica spune:
fetelor, intru si eu scurt, ca mi-s obosita, sint si eu ca caprioara. Noroc ca miine-i vineri, inca o zi si vine week-endul, de-abia astept sa dorm si eu mai mult.
ankule, inca mai pot alerga pen' ca-s mai mica la saptamini decit majoritatea de pe-aici. Sa vad cit ma tine.
nati, aveti 11 camere?! Auzi, da' cu curatenia cum faceti? Ca noi avem 6 camere si turb cind e vorba de dat cu aspiratorul prin toate.
mariana, tarta cu fructe vreau s-o fac in week-end, te-anunt cum mi-a iesit
sunule, de cind n-am mai intrat, te-ai si maritat, si incuscrit, iti prieste viata la garsoniera
mada, te-nteleg ca vrei sa sarbatoresti ziua asta, pentru ca e ceva special pentru voi, pentru noi n=are nici o semnificatie. Dar voi chiar ati fost rapizi in relatia voastra. Noi sintem de 6 ani jumate impreuna, dar ne-am casatorit doar acu' 2 ani, iar copilul il facem de-abia acuma. Ma rog, l-am fi facut mai repede, dar n-a vrut el sa vina ... Oricum, la noi au durat toate mai mult.
biribu, vacanta placuta, asteptam poze. Ce-as mai vrea si eu la soare. Unde mergeti?
narcisa, interesanta treaba cu spitalele la voi. Pina la urma te-ai decis la numarul 1 sau la numarul 3?
Fetelor, apropo, de mcoca stiti ceva? N-a mai dat semne de ceva vreme.
14+
boticelina spune:
Anka, n-am reusit inca sa ma las de fumat Dar le-am redus cu 25%, saptamina asta pina la sfarsit mai tai alte 25% si uite-asa sper ca dupa saptamina viitoare sa le las, sau macar sa mai pipez doar doua pe ascuns la cafea.
Stiu, sunt groaznica!
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 18+ posibil ?
"If you are unware of your choices, then you have none"
anaxena spune:
27-30 martie la ROMEXPO- kidex
Ana-Maria22+
am oMARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
turturica spune:
anka, ti-am vizionat hainutele pe picassa. Tare faine. Toate le-ai luat pe de la redoute? Trebe sa ma mai uit si eu, c-am vazut ca la redoute e si aici in elvetia, da' inca astept sa aflu ce culoare am la carucior. Auzi, sa nu rizi, da' ca pusesi pe papusa? Sint chilotei sau fustita? Si la ce foloseste chestia asta?
boti, ce inseamna ca le-ai redus cu 25%? Cit fumezi acuma pe zi?
anaxena, sa-ti fie de bine pizza si cartofii prajiti. Io-s convinsa ca sotul tau glumeste cu tine, in pozele tale chiar nu se vede c-ai fi pus altundeva in afara de burta. Ai in continuare talie, chestie care n-o pot zice de mine. Auzi, da ziceai ca pui poza cu noua culoare la par, sint curioasa s-o vaz.
Si eu merg peste-o saptamina sa ma tund si sa ma suvitez, dar inca nu-s sigura de culoare, coafeza mea a zis ca-mi face o combinatie de suvite deschise la culoare si altele cu nuanta de caramiziu. Sint curioasa ce-o sa iasa.
carissma, bun venit si din partea mea. De ce-ai intrat asa tirziu la noi?
hai ca mai intru, ca barbatul mi-i plecat sa joace squash si vine la nspe seara, ma plictisesc singura.
14+
atb spune:
Hello fetele! Ma bucur mult ca nu m-ati uitat!!! SunSmile si Madina71 multzu pt mailul comun si parola, am intrat si eu si m-am uitat la toate albumele, sunteti tare frumoase toate, si cele care aveti copilasi, sunt si ei asa de dulci!!! Am pus si eu niste poze dar inca mai am de lucru la asta, trebuie sa ma apuc sa caut niste poze mai frumoase, sa le dau si titluri, si sa-mi fac si eu poze cu burtica fiindca inca nu am, numai ca azi nu prea am dispozitia necesara, de cand am venit acasa de la servici ma doare capul si o sa inchid cat de repede calculatorul fiindca parca cu cat stau mai mult, cu atat mi se accentueaza mai tare, si in plus mi-e cam frig, ma bag in pat sa nu care cumva sa ma apuce vreo raceala, asta mi-ar mai lipsi.
LA MULTI ANI! Syyylviuta, sa-ti dea DD sanatate si fericire un bebe sanatos, cuminte si frumos!!! Imi cer mii de scuze fetelor peste a caror zi de nastere am sarit, sper ca nu e prea tarziu daca va spun doar acum La multi Ani! celor care si-au mai sarbatorit ziua luna asta punca1976, monysorescu, OanaH, kitty2004, danangie, muuulta multa sananate si voua, o sarcina cat mai usoara si lipsita de probleme, feicire si iubire multa in caminele voastre!
Mada_mxm si la voi Happy Anniversary! cu muuulta iubire si sanatate la toti 4!
As fi vrut sa scriu mai multe dar chiar ma doare capul asta rau de tot asa ca o las pe maine! Va pup si va doresc o seara frumoasa!
Adriana 14+
MissJJ spune:
Turturica da am fost tare rapizi da asta pt ca am clarificat lucrurile de la inceput eu am zis eu vreau asta asta si asta tu ce vrei? Ca m-am saturat de relatii din astea vai ce ne iubim si bla bla si iubirea tine cateva luni si apoi gata sau din alea unde eu dau tot sis luata de proasta, asa ca am zis verden fatza vrei sau nu? Asta e marfa asta tre sa faci asta iti cer tu ce cerinte ai? Scurt si la subect domnle ce tot atatea invarteli.
L-am cam speriat cand l-am luat asa tare da s-a dat pe brazda si acu nu regreta. Ei bine atat tot ca am omis partea cu high maintenace ca eu nu fac shoppingul la bazar ca unele de pe aici nu ma imbrac de la pound si nu port bijuterii gablonturi. Da s-a obsinuit acu nu mai zice nik stie unde sa se duca sa imi ia ceva cum trebuie, e bine instruit. Si of course fiicamea imi seamana ei bijuteriile ii trebuie.
Suvite la par am avut si eu toate nuantele posibile cel mai bine mi-a stat cu un saten si suvite rosii da rosii ca focul, pacat ca vopseaua nu era din aia beton ci loreal comerciala nu de salon si s-au decolorat tare rapid da tare bine mi-a mai stat, imi era frica la inceput de suvite rosii da apoi mai vroiam.
Louana felicitari pt caruciorul pink.
Anka .
Anaxena asa eram si eu la prima sarcina bietul barbat acu is mai rece ca sloiul, ca is obosita de aia si ma gandesc ca iar se trezeste fata si etc, ,nu stiu cum sa adorm mai repede.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
anaxena spune:
eu ma duc la nani,ca sotzul se uita la un film si nu da semne ca ar fii interesat de mine..mi-a zis ca ma intorc ca un TIR,ca am nevoie de 24m ca sa ma intorc,pt ca logic ca nu mai avem loc amandoi lungitzi pe canapea
maine imi fac pozele pt sapt 22
Ana-Maria22+
am oMARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
MissJJ spune:
Flo, Anka, Loauna facut modificarile la listutza.
Mai sa ma scuzati ca eu cu memoria stau tare prost da mai era cineva care a zis sa schimb dpn-ul in afara de Mona? Am senzatia ca mai era cineva si nu reusesc sa gasesc cine. Daca mi se pare mie va rog ignorati, stiti femeie gravida neuronii in concediu. Thanx.
Atb ms mult. Sper sa te lase durerile de cap ca is tare nasoale.
Gata gagici eu ma retrag merg putin pe canapea si acusi la nani ca is rupta de oboseala creca si vremea e vinovata ca tare urat a fost azi. Nb, su, vp si ne auzim maine pupici tuturor.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
SunSmile spune:
Carisma bun venit! O sarcina usoara si un bebe perfect, iti doresc!
Cris ce oameni nebuni si inumani! Mai asa ma apuca o revolta....Stai linistita si nu te mai enerva pt toti dushii din lume!
Monule multam de dedicatie. I love you (you=all) to!
Cami foarte emotionanta povestea nasterii Anei! Sa va traiasca! Iar cea de-a doua nastere sa fie mai usoara!
Bujooolinooo sa-mi traiesti cuscra! Da, da...va vrem! Ai grija de ginerica al meu acolo, fara contractii & stuff (io vorbesc care azi am experimentat contractii de la statu pe scaun...asta e)
Anna super! Sa te bucuri zi de zi de masaj si kinetoterapie!
Ruxi bravo pt rezultatul bun la BT!
Hai mai Ana cu vergeturile tale! Eu cred ca tu-ti faci probleme de unde nu sunt! Fruntea sus si mersu' leganat, draga mea! Multe din noi o sa facem, multe nu...dar toate fara exceptie o sa fim niste super mamici sexi si frumoase! Daaa?
Lori felicitari pt Daviducul cumintel! Imi pare rau de discutia cu sefa. Insa nu inteleg...ce implicatii are asupra indemnizatiei tale neprelungirea cm? E grav? (chiar nu ma pricep)
Mada foarte frumos si sincer povestesti tu, mama lu' Odiseea:) )). Esti o scumpa!
Monule bre tu vrei bataie? Cum sa radem de tine? Io chiar te rog sa te apuci ca poate-ti descoperi talente nebanuite si in drum spre Tulcea, trec sa-ti las comenzi de totoshei & stuff!:)
Mona bataie! Bebe Codrin n-are nici gaura nici pata nici nimic pe capushor! Mamica zuzica ce esti! Hai, o portie de zambet laaarg!
Ella frumos! Sa va iubiti mereu...din ce in ce mai mult!
Miky tu cand afli ce e bebe? Tin pumnii sa fie "imputzat" :)
Camy pai cum cum sa faci? iti iei concediul la care ai dreptul legal si pleci sa-ti rezolvi cea mai importanta problema! E vorba de viitorul lui bebe iar sefa ta cea "inteligenta" sa invete nitel ce inseamna empatia sau macar aplicarea corecta a legilor si apoi sa ridice pretentii! Hai, fruntea sus si pas compas spre Lyon!
Narcisule ne magulesti! Multumesc fata draga! E reciproc, sa stii! Ma bucur ca ai gasit o clinica normala, unde nu trebuie sa platesti in plus pt ca te apuca in nush ce zile si unde poti si ai cu cine naste natural! Doamne-Ajuta!
Andreiule mi-au curs doua lacrimi de emotie. Ce mult a trecut de cand s-a nascut Bibi si cum am dormit eu cu telefonul la perna, ca sa aud sms-ul tau! Aici nu plictisesti pe nimeni, poti povesti ce vrei! Succes si voua cu noua casuta!
Adina da, din fericire se pricepe dar mai ales ii place sa-mi faca! De fapt..el a insistat!
Violeta totul o sa fie bine, puiule! Poate fi de la orice..cel mai bine dadeai o fuga la medic! Sanatate multa!
Ella helllouu..bebe e bine, nu te mai gandi la prostii! Vorba Narcisei, fa ceva amuzant..orice....
Ruxi nasol cu trezitul lui Matei! Poate bebe2 va fi unul linistit!
Flo superrr! Si tu soacra cu doua nurori! Sa va traiasca bebe putza!
Mariana multumim de dedicatie! Succes cu proiectul!
Anna eu stiu ca morfologica se face intre 18-24 de sapt. Depinde si de cum vor doctorii...
Ce dragut Mona...bebe Codrin are deja peste jumatate de kg! Baiat mare are mama! Si daca o sa nasti pe 13 ce? Ce m-as mai distraaaa:) Pup fata, sa nu te superi pe mine, daaa?
Cari saru'mana! Succes la dentist!
Caprioara ma bucur ca esti ok, chiar si asa bizi! Te inteleg tare bine, dar o sa scapam noi si de asta!
Ana esti o mare, mare figura! Aia cu fufu era sa ma inece total si definiv cu suc! Zuzooo!
Ankule te-ai zuzit bre..dar de tot asha! Cum sa n-am mah mess, cu cine te-ai conversat acu' vreo 2 sapt? Cand iti venise "super marfa" de la Quelle? Aud? Acasa am trilian, ceea ce inseamna ca pe solutia barbatului nu pot face share...da' gasesc io metoda! Numa' ca exista o problema..cd-urile au ramas intr-o cutie acasa iar acasa e un mare santier! Cam intr-o luna sper sa ti le pot da....personal ti le aduc, numa sa ma ierti!
Louana mi-au dat lacrimile..sa va traiasca fetita scumpa si draga! Ma bucur nespus!
Da ma Turtu...nu-i asa? Si mie mi se pare ca garsonu' imi prieste!:)) Ma bucur ca esti zen-ista in continuare! Si io astept weekendu ca pe placinte calde cu mere si scortisoara.:))
Adriana pup fata sa treaca durerea de cap! Stai linistita in patutz!
Ana multam de informatie!
Doamneee, am terminat! Mai nene, eu trebuie sa va fac program strict voua! Adica ajunge omu' leshinat de oboseala si foame acasa, cu mana dreapta luxata si are de citit si scris nspe pagini! Ntzzzz, asha cevaaaa...
Barbatu' a prajit cartofii, a pus zacusca in farfurii, a pus ceapa verde in pahare, a terminat si el o bere si io nimic ...butoneeez! Da' va iubesc asa scriicioase cum sunteti!
Casuta noastra e hazlie, ciudat de repede prinde contur. In rest...munca si iar munca, azi am avut si niste contractii (sau asa cred) fii-mea se misca precum Maradona isteric:)..totul bine, ca sa parafrazez un personaj mishto al unui scriitor super fain!
Ma'c sa balotescus, ca slabesc si apoi pe cine mai cearta medicul? :))
Vicky tot lipseste:( Si Nati n-a intrat sa ne spuna de la medic:(
p.s. Ankule io-s aia cu love bre..de te speriaseshi tu :))
21+
monalac spune:
LOUANA,felicitari pt bebita cu pasarica!!sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
SUN,mama,esti prezicatoare?ia prezi mi si mie ceva,te rog!!
ANKA,mie nu mi a parut rau de banii dati la eco ci de faptul ca am avut impresia ca eco a fost facuta de mantuiala...adica preferam sa merg sa mi fac eco in alta parte...,la un profesionist...
OANA n a disparut,doar ca scrie mai mult la//mamici de sept oct//,probabil pt ca acolo sunt fete mai apropiate ca varsta a sarcinii .oricum,noi o asteptam sa mai scrie si aici,ca ne e draga!!
ANAXENA,esti mortala,am murit de ras!!!
VICKY,unde esti?
maine tati va fi la serviciu asa ca iar vom ramane numai noi,adica mami si putanii ei.
22+cu mami codrin si mami de cris
Mami de Cris
Poze Cris