Mamici de iulie august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Boti felicitari pt caruciorul roz si Nancy e un nume foarte frumos.
Eu abia am terminat de gatit si ma cam doare spatele,se pare ca in weekend toate trebaluim prin bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Pai Mada, de fetitze cam asa (in ordine aleatorie)- Iara (yara), ranya (rania), amira, milena, anastasia, noa, medeea, luana, sofia.Ce am gasit la rapid si mi se par ceva mai rare. Dar ma mai uit.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (16+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

BOTI felicitari pentru fetitza-gargaritza!
Sa stii ca si mie mi-a zis Iosup sa beau mai multe lichide ca sa aiba Amalia in ce inota...si m-am hotarat sa il ascult pt ca intr-adevar nu prea beau apa...si nici altceva
Narcisa o sa pun poze cu amalia dar trebuie sa le scanez pe alea pe care le-am primit de la clinica. Si ai dreptate...nu am mai scris de mult pt ca am avut niste saptamani ingrozitoare la servici si singurul lucru pe care voiam sa il fac cand ajungeam acasa era sa dorm!
Nati sa fii tare! Poate ca doctorii s-au inselat. Ai grija de tine!
Ana_a felicitari pentru baietel!
Camy sa stii ca nici mie nu mi-a dat atceva in afara de Centrum materna, la care as renunta bucuroasa pt ca mi se pare ca m-am ingrasat tare de cand la iau...
Anka sa stii ca asa e cu sefii...cand am citit si de sefa ta mi-am dat seama ca e un sindrom ceva.... Lasa...noi sa fim sanatoase ca trece si perioada asta...le venim noi de hac!
TECKY si eu obosesc foarte repede, m-am si speriat cand mi-am dat seama ca abia mai pot sa urc trei etaje...si sa nu iti spun cum le urc...cu opriri la fiecare etaj si gafaieli.

Irina19+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mada bravos natiune pt leneveala! Meriti si tu nitica, e drept! Mama omida spune ca nu-i mai creste nimic la bebelina! Asa ca..succes lui Flo cu 3 gagici in casa!:) Am vazut si eu ce scrie la balanta...iubi este. Io-s geaman dement si agitat si dupa cum se misca, si fii-mea vrea sa iasa tot gemanutza!
Ioi voi vreti sa va luati van nene:)). A mea e mare, incape orice oricum dar eu vreau iubirea vietii mele, si o sa o am, ca nu se poate cu incapatzanarea de care dispun:)

Dana ce hazlie esti cu colostrul! Sa fie intr-un ceas bun...eu ma bucur sa te vad vesela, pt ca tare incordata ai mai fost! Nush ce alte metode sa-ti dau...or fi vestitele insomnii de sarcina ce ai tu!

Irinuca sa va traiasca Amalia! Foarte frumos numele! Ma bucur ca totul e ok iar stresul....uof...Am vazut burtica, este super simpatica!

Didi ma bucur ca bebelina e bine! Sa ai si tu mai multa grija, cu mai mult repaos si se va ridica si placenta! Esti foarte hazlie cu durerile alea...am incercat si eu, dar nu ma doare nimic!

Tecky e normal sa obosesti mai repede si o sa fie din ce in ce mai greu. Eu am noroc ca sunt o agitata si o sportiva de felul meu si inca ma tin bateriile foarte bine, dar tot a scazut nivelul cu 25%.

Ahh Mariana, mi-ai adus aminte de clatitele cu tapioca. Nasooool, balesc acum:). Ati facut cornuletele?

Da Dia, pielea se usuca mult mai usor in timpul sarcinii. Si mai e ajutata si de vremea de afara! Trebuie sa combini datul cu crema zilnic cu o foarte buna hidratare!

Ana_a bravoo! Sa va traiasca bebe putza! Soacra cu 2 nurori si tu...va inmultiti!

Camy mie nu mi-a dat calciu si am inteles ca e mai bine sa fie evitat pana in trim III daca nu e grav! Dar nu ma pricep prea bine, neavand problema asta...Sanatate iti doresc!

Narcisa ce fel de fasole faci? Imi ploua in gura ..:)

Alina ce frumos ca faceti leganutz pt bebei! Super!

Hai mai Ankule, fruntea sus! Le faci si tu cum poti si cand poti!Distractie placuta diseara!

Diana sa va ajute DD sa aveti 3 copilasi sanatosi! Poate ne pui si tu cateva pozici in picasa, sa va cunoastem!

Botiiiii...suuuper! Sa traiasca cea mai frumoasa Gargaritza din lume! Bai...ma declar io singura, mama (h)omida a acestei odisei!:)

Ete-o si pe Mada a mea cu cocktailurile...si io mi-s bolnava dupa ele! In fiecare concediu incerc tot ce prind!:) (pe langa prezicatoare, mai sunt si betivanca si birjaritza...cred ca n-o sa-mi mai vorbiti in curand)

Noi ne-am intors de la cumparat de gresie/faianta, dupa muuulte cautari si razgandiri! Si acum iubi imi curata cartofii (romanesti, noi, Narcisa), mi-am pus si doua fileuri de piept de curcan pe gratar (si miros dejaaaa) iar el are pulpe sotate cu o pseudo-tocanitza de cartofi+ciuperci+masline+ castraveti murati!

Pupinshtain...sunt in zona!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

asa cum am prezis,am avut o noapte lunga...cris s a trezit la 4 si pana la 7 30 n a mai dormit...m a secat pe mine din 5 in 5 minute,ba ca vrea apa,ba suc,ba mar,ba nuci,ba pipi si tot asa...apoi am mai dormit de la 7 30 la 10...sunt rupta de somn,dar a tb sa merg sa mi vad fratele pe care nu l mai vazusem de 3 ani...acum am de invatat ca la 19 am examen si am un chef...

BOTI,felicitari pt garga care a ramas tot garga!!

ANA,felicitari si tie pt cel de al doilea baietel!

IRINUCA,felicitari pt fetita cu fundita!

DANA,ma bucur ca ai colostru,eu n am avut dinainte la sarcina cu cris.cat despre somn si eu sunt la fel ca tine,ma trezesc la cel mai mic zgomot si cel putin acum,de cand e cris,ma trezesc non stop sa l invelesc,sa l pun la pipi si nu mai adorm la loc...

NATI,ma bucur ca ai scris...noi suntem alaturi de tine si poate ca ce are bebe nu e grav,chiar daca,doamne fereste,e ceva,poate se opereaza mai tarziu .

SUN,chiar ca esti mama omida,eu astept sa mi prezici si mie ceva!

DIA,ma bucur ca bebe e bine si chiar daca va tb sa ti pui barbatul la abstinenta,merita!

CAMI eu stiu ca in sarcina calciul provoaca contractii.

FETELOR,VA PUP PE TOATE CA NU MAI POT SCRIE,MA DUC SA MAI INVAT.ABIA ASTEPT SA MA CULC,SUNT RUUUPTA!

22+CU BEBE CODRIN SI MAMI DE CRIS

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

e ziua sotzului meu si eu nu am cu ce ma imbraca: arat ca un gogoshar!!!!

Ana-Maria22+
am oMARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Sun, mai ce aveti cu tapioca asta ca eu n-am mancat si deja ma revolt.Am auzit dar n-am mancat pana acum.Astia de abia m-au convins sa gust doce de leite.E precum carameaua din copilarie, hehehe.
Deci pentru ca e sambata am facut...feijoada (adica un fel de iahnie de fasole neagra cu mai multe tipuri de carne - carnacior, costita, carne de vita tinuta la saramura, ceva afumatura)-pentru sotzul meu iar pentru mine iaurt, struguri si banana caramelada.
Sa va fie de bine curcanul si legumele...Cam cum ar putea sa ii spuna aici la gris?Ela, danangie, Sibylle, la voi cum ii spune la gris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ana sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si fericit alaturi de fetele lui! Si un tatic mandru si indragostit de Mariuca! Hai mai ca nu esti gogoshar...oleleiii ce bataie ti-as da!

Narcisa semolina cred ca e grisul!

Eu am vorbit cu o buna prietena a mea, care sta in Barcelona. Si graseiaza asa incantator, incat mereu ma amuza..desi ea se uraste pt asta! Acum o sa papam...

21+

Mergi la inceput

Anaxena, daca-i numai pentru sotzul tau, la cum arati, eu as sta dezbracata.Sa-ti traiasca si sa aveti ani multi si fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti unul alaturi de celalalt si fetita ce va venii sa va umple vietile de fericire!!

Mergi la inceput