Mamici de iulie august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Nati, n-ai poze cu ecografiile?N-ai la cine sa le trimiti in tara sau in State sa se uite peste ele? Intr-un fel cum spui, e nashpa cu sistemul, poate reusesti totusi sa-ti iei o recomandare sa mergi si la alt medic. La spitalul de copii cand esti programata??Doamne-Doamne are grija...Nu stiu nimic de greutate, dar sigur fetele mai documentate o sa-ti spuna.
Sursula, felicitari mamico pentru baietzel!!!Ai si nume??
Boti, pai care-i masculinul de la gargaritza in conditziile in care isi schimba sexul?
Cristina, . Nici mie nu mi-a aparut linia.
Bubule, bine ca-i bb sanatos si miscaretz.
Sun, si tu-ti lasi nevasta singura in concediu????Biri, distractie nebanuita si odihna multa. Na ca m-ai luminat cu masculinul de la gargaritza. Garagaputz.Nu m-as fii gandit
Aaaa, pai Ankalaura, inchiriati-i draga un gigolo sa-i rezolve problema...Si sa va mai lase draga sa respirati.
Mada, si eu fac alergie la animalutzele alea...Ce crunt e sa te trezesti noaptea cu una pe perete uitandu-se fix la tine.Bine, sunt micutze, dar ca idee...Nume, nume, nume...Aici toate-s provenite din Portugalia, Germania, Italia...de pe unde au venit bietii oameni.Si brazilienii sunt complet cam lipsiti de inspiratie de felul lor, cele mai comune nume la ora asta pentru copii sunt Gabriel/a respectiv Daniel/a.Ca sa nu-ti spun de nume de genul Elisangela, Maurisaura si altele.Dar facem un research si punem.Si de baietzi si de fetitze.
Danangie, cred ca si mie cand o sa-mi apara o sa fiu la fel de bucuroasa ca si tine.Da mie nu mi-a aparut inca...Cand trebuie sa apara?
Irinuca, ieri ma uitam la poze si ma gandeam ca n-ai scris de mult.Sa pui poze cu Amalia in burtica daca ai
Didi, da cat timp trebuie sa stai asa, intr-un picior??
Tecky,eu nu obosesc prea tare dar mi se umfla picioarele, in zona talpilor mai precis.
Mariana, cum au iesit cornuletzele??Sa pui si tu poze cu comorile tale pe Picasa cand ai timp.Panceca de tapioca, e mancare din Bahia din cate-mi spune...Stai ca fac acusica circul de rigoare ca eu inca n-am mancat.
Ana_a, felicitari pentru bb baiat...O sa ai doua nurori acasa, ca si Monalac de altfel.Bine ca-s sanatosi bb-ii, asta-i mai important.
Camy, nu stiu nimic, eu pana acum am luat doar acid folic, n-am prea bagat vitamine in mine..,.
Ma duc sa spal vasele, sa pun fasolea la fiert si ma intorc

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (16+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , doamne ce puteti scrie , e mult prea mult , nu retin mai nimic , stau prost cu memoria si nici nu am timpul necesar .
Nati pe tine sigur te-am retinut , nu dispera inca mai ai m,ulte de aflat si poate se va indrepta totul , ai gija de tine ca de obicei .
Bujo felicitari cu masina stiu ce inseamana , acum 2 ani cand am luat carnetul am cumparat si eu o masina care intre timp a disparut si am luat alta , sotul are pe cea mare de calatorii mari eu am pe cea mica de oras , e super pt. copii ca e inalta si intra totul mai usor .
Sper sa nu fii nevoita sa o schimbi vreodata .
Felicitari tuturor care au aflat ce au in burtica , e super nu ?
Eu de cand am aflat ca am baietel imi fac totusi griji ca nu stiu cum e si mie frica de putulica lui , aici nu se beleste sunt alte reguli , si tot asa imi pun intrebari .
Acu ma duc sa construiesc cu sotul afara leaganul care l-am cumparat pt. copii , e din lemn si are de fapt 2 leagane ca de am 2 copii , va pup .

Alina 21 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Re-salut
Sunt obosita Am stat pana acum in bucatarie si am bagat de vreo 4 ori la spalat. E un balamuc de nedescris in casa [:((]
Nu mai reusesc sa fac fata, obosesc, si raman cu ele nefacute. Nu gasesc si eu o tanti muncitoare care sa vina din cand in cand sa ma ajute
Acum e soare si frumos, si in loc sa ies 10 minute la plimbare, m-am asezat sa imi trag sufletul dupa 5 ore de stat in picioare in bucatarie...

Dar la 6 jumate avem bilete la balet, la Giselle - cu ELiza cu tot, fireste. Pana atunci poate reusim sa ne odihnim putin - eu si ELiza, ca pe Ovidiu l-am trimis sa mai rezolve cate ceva...

MADA - super faina si Touranul. Noua ne place tare de tot Kia Carnival. E un pic mai scumpa, dar e mai maricica si mai dotata (ce imi plac butoanele la masini... la asta... totul functioneaza din butoane....).
Ce bine ca e curat la tine acasa. Vin si eu
Eu le zic pijamale numai la costumasele alea catifelate sau la cele all over de bumbacel.
TU ESTI BALANTA SI FLORIN SCORPION? Si noi, eu si Ovidiu la fel Si noi suntem in anul planurilor, deci se pare ca si la noi se potriveste horoscopul
Cu change mat... nu stiu daca la noi sunt cauciucate, dar imi explic de ce sunt la voi Citeam ca Anglia este o mare groapa de gunoi si ca aveti mari dificultati in a gestiona cantitatile imense de deseuri nereciclabile! Ca de ex pampersi! Drept urmare, Anglia este prima consumatoare de pampersi reutilizabili, precum si de tampoane asemenea De altfel, oameni destepti. Sub gunoaie au niste instalatii de captare a gazului metan pe care il degaja gunoiul si de aici fac electricitate. Baieti destepti dom'le

DANA - m-ai facut sa rad - asa credeai tu, ca va curge in continuu??? Esti tare! Ma bucur ca traiesti atat de intens emotiile sarcinii! E tare frumos, e adevarat

IRINUCA - foarte frumos nume. Ma gandeam, cand am citit dictionarul de nume, sa il pun si eu pe listuta noastra Grasunica!

Cred ca pe toti sefii ii apuca strechea in contextul "gravidanzei" angajatelor.... Oooofff...

DIDI _ La inceputul saptamanii asteia cand am vorbit eu la cabinet la FORTIS (Iosup), mi-au spus ca pana in 15 martie au deja totul plin! Nu cred ca s-a ocupat pana pe 25 in 3-4 zile.... Tu la ce clinica ai sunat?

TECKY - mda, se cam oboseste pe la varsta asta de sarcina... Si de acuma... din ce in ce mai repede...

Ha ha! ANA - si tu tot baiat! Hai ca se echilibreaza balanta

Va pup. Ma duc sa vad ce tinuta ne alegem pentru la Opera

Anca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ankalaura, poti duce o hartie de la ginecolog cum ca ai probleme cu sarcina si nu te mai poate trimite in deplasari. La nevoie intra in medical.
In saptamana 15 am avut IR-urile 0,81 la dreapta si 0,91 la stanga, ombilicala ok.

SunSmile, multumesc . Chiar e bine sa ramai gigi-duru pana la capat , vei avea numai de castigat.

Bujo, felicitari pt. masina, sa o conduceti sanatosi!

Sybille, eu ti-am citit povestea nasterii acum ceva timp si m-am amuzat, ai un stil placut de a povesti. Felicitari!
Cat despre adormitul intre contractii...asta e chiar "nesimtire" .

Flo, !

Atb, linia maro nu apare la toate gravidele (ca si cloasma). Eu n-am avut nimic la Iulia, nici acum, deocamdata. Tot in zona liniei poate sa-ti creasca par .

Nati, Iulia avea 570 g la 22 saptamani, deci peste medie. La nastere a avut 3700 g. Iti tinem pumnii si vom fi alaturi de tine marti.

Diana 18+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am ajuns acasa si vin cu vesti:

Nu va mai chinuiti sa gasiti masculin la gargaritza ca nu exista
Gargaritza e FETITA

Sunt ultra fericita, ultra-incantata, tot familionu' e in extaz!

Suntem maricele, avem 15.4 cm, 250 gr, si cam putin lichid amniotic, mi-a zis doc sa sorb mai multe lichide ca n-avea garga de loc spatiu sa se intinda. Statea ghemuita si chinuita, of, of, manca-o-ar mama pe ea!

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 18+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bubuleana, multumesc! si pe noi ne tine bebe in suspans, iar eu abia astept sa-i pregatesc hainutele .

Mada...placuta zi de leneveala . Am patit si eu o chestie la prima noapte de somn continuu a Iuliei. La 2 luni (ea de atunci a dormit 8 ore fara trezire, acum doarme macar 10 ) se trezea la 6 sa pape. Ma scol eu intr-o dimineata, era ora 8...copilul dormea...primul gand a fost ca am ametit-o eu (bausem in seara precedenta o gura de vin ). De unde, dormea fata mea bustean, nu s-a mai trezit niciodata la 6 de atunci .

Ankalaura, mie imi plac mult de tot salopetele cu totul (sleepsuit). Iulia are si acum, i-am gasit marimi mari, sunt bune la dormit si stat prin casa, e haioasa foc .

Danangie, e un semn bun! O sa vina si momentul cand o sa curga laptele aproape continuu, e suficient sa te gandesti la bebe .

Irinuca si Ana, felicitari pt. carucioare!

Didi, eu merg pe 10 martie la Iosup, la CMU. Incearca sa suni, poate mai au locuri. Clinica Enescu e deschisa si azi, asa ca poti suna .

Mariana, multumesc mult! 6 copilasi? Super...asa ar vrea al meu .

Dia, foloseste creme puternic hidratante, dar fara multa vit. A. e normal sa fie pielea mai uscata, plus ca e si frig afara.

Camy, calciul se da in sarcina numai daca iese scazut la analize (cel ionic). Si atunci se recomanda mai intai sa cresti aportul de alimente cu calciu pt. ca el stimuleaza contractiile uterine si poate duce la osificarea precoce a fontanelelor sau se depune in organe daca e in exces.

Boticelina, felicitari pt. gargarita!

Diana 18+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Na Boti, bine ca ne-ai calmat ca deja o luam pe aratura!!!Bravo pentru gargaritza!!!Pai si lichide, daca ti-a zis dr, baga la greu sa aiba gargaritza scafandru spatiu destul!!La nume, bine, in afara de Gargaritza, te-ai gandit??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (16+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Gata, am schimbat si semnatura, of, ce fericita sunt!

Monica 18+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

FELICITARI PENTRU FETITA, BOTI!!! Sa fie Nancy (frumos nume!) sanatoasa! Fa-ti plinul la lichide sa aiba loc de stretching!!!

dia 18+

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Hai ca mai misca treburile si pe aici. Gut, gut.
Diana ce beton de la 2 luni doarme asa? Mama mia a mea ma termina cu trezitul noaptea nu plange nu face scandal dar se frasuie pana vine bibele cu laptic.
Mai eu is una din alea mai nesimtite am reusit sa atipesc intre contractii da asta dupa ce mi-au pus epidurala ca eram oricum terminata de somn si oboseala.
Narcisa asa cu numele deci, hmm daca gasesti ceva fain baga si aici ca eu is oficial la pescuit de nume.
Boti felicitari draga pt gargaritza care e tot gargaritza.
Diana si a mea are din aia cu totul e roz cu piglet ala din winnie the pooh e asa dulce cu el si e fascinata de chestiile gumate de pe talpitze. Am sa ii fac o poza intr-o zi cu el sa vedeti.
Anka yeap balanta si scorpionul. Si cupilul leu. Well leoaica de fapt. Bai acuma chiar ii incurajeaza pe astia sa foloseasca reusable nappies is belea cu reciclatul si chestiile green si ecologice, well e bine de fapt ca ma uitam la noi cat strangem borcane, sticle, ziare reviste, conserve can-uri care toate pot fi reciclate si sa nu ajunga la gunoi. Oricum asta au inceput-o nu de multi ani e ceva mai nou asa sa zicem si se bat intre ei care mai de care council recicleaza mai mult. Nu am ajuns chiar ca in germania unde si cosurile de gunoi de pe strada is impartite pe categorii da progreseaza lumea, unii is mai lenesi da incet incet se misca ceva.
Alina Maria spor la asamblat leaganul si noi vrem sa luam mai la vara sa punem in curte sa facem un play corner pt copii, ele sa se joace la soare si eu sa stau cu un cocteil sub umbrela, o vodka cu redbull sau o pina colada. Hmm lasa ca trece si sarcina asta, oricum am carte de cocteiluiri si nu m-am apucat sa le incerc inca. Imi place sa aarte frumos in pahare cu umbrelutze cu tot tacamul asa ca la carte.
Uff mai vroiam sa zic ceva da atata m-a dus memoria fug si eu la dush si revin mai acusi ca a aparut si Flo.
Edit: Dia ms.
Mariana wow 6 bravo voua f frumos. Botezul lui bebe 2 il facem aici si al fetei tot aici, nu are rost sa mergem pana in ro. Si aici e belea cu programarile ca e o sg biserica de fapt e o parte dintr-o biserica catolica nu este construita inca biserica ortodoxa separata si e mereu full data trecuta am sunat dupa ce am nascut si abia pe 28 oct am gasit liber asta pt ca cineva renuntase la o programare.
Camy si eu stiam ca nu se ia calciu in sarcina aici nu se da decat acid folic la inceput si fier mai tarziu daca esti anemica in rest nimic nimic.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput