Mamici de iulie august 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
boticelina spune:
Anka ce sefa nasoala! Tre sa te uiti bine prin legile alea ca io imi amintesc ca acolo e un paragraf unde scrie negru pe alb ca angajatorul nu are dreptul sa te trimita in delegatii dupa luna a5-a de sarcina, dar nu mai tin minte daca se referea la orice deplasare sau doar la calatoriile cu avionul. Oricum, merita sa arunci un oki.
Oana Felicitari pentru bb maricel.
Marimar , ce frumos povestesti despre nastere!
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 18+ posibil ?
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Buna seara gravidutele mele,
Cris saru'mana! Am si eu o calitate, sunt rabdatoare. (sa nu ma auziti in trafic ce bip si bip stiu :))
Lori ma bucur sa te citesc mai linistita! O sa-mi copiez ceva ce ai scris si daca te mai vad "down", o sa-ti aduc aminte de asta "oricum mi-am promis ca de acum in colo sa nu ma mai intristeze nimic si sa ma focalizez doar pe David, caci el este universul meu si nu-mi doresc decat sanatate ca in rest le-om rezolva noi pe toate, nu?"
Ana sa-ti fie de bine cu fufu tau! Esti o hazlie!
Dia sanatate multa, multa! Si succes cu traduceri si meditatiile...le faci tu cumva pe toate, stiu eu! Ca avem numai fete puternice si inteligente aici! Ce frumos ca strumfuletz il recunoaste pe tati!
Cris si eu simt ca si cand as avea o bila care face "gal-gal" dintr-o parte in alta, dar astea nu-s contractii. La contractii ti se intareste burta...ca o sagetutza si apoi gata! Daca nu sunt dureroase, sunt ok...se obisnuieste corpul pt expulzie! Ia un no-spa daca simti burtica tare, stai linistita iar daca nu e ok, mergi la medic! Pup fata!
Cari nasol cu dentistul dar bine ca macar nu-s grave cariile. Mie nici ginecoloaga si nici dragul meu prieten cel mai bun(dentistul) nu vor sa-mi faca anestezie. Asa ca sper sa nu se repete nimic din calvarul din anii trecuti. Ce bine ca vrei sa nasti in Ungaria..e mai safe!
Caprioara bafta la munci saptamana viitoare...poate se mai diminueaza!
Deci avem si un club la Elias: Jovana (cum merge cura?), Tecky si Anku! Sa dea DD sa fiti impreuna pe acolo..trece vremea mai usor si puteti profita de experienta Ankutei, voi Tecky si Jovana!
Bubule cred ca deja ai fost la echo...daca as fi stiut! Te pup tare oricum si abia astept sa vii cu cele mai bune vesti!
Siby voi ce mai faceti? Cum merge cu visele/planurile casutei? Pup Vladimiru scump tare!
Dana pai tu de ce te enervezi in prag de noapte, ii? Uooof mai mai, trebuie sa inveti sa-ti pese in primul rand de tine si bebe, in perioada asta! Superb cu cantecelul...primul contact adevarat intre mami si puiul ei! Bravo!
Violeta o sa fie totul bine! Tu ia tratamentul, stai linistita si gandeste pozitiv! Acest bebe va veni in viata voastra la vara...asta ti-o garantez! Fruntea sus, va fi bine!
Boti ce frumos ca merge tricotatul! Ma bucur ca Garga o sa aiba lucrusoare facute cu atata iubire de mamica ei! O sa tin si pumnii maine..dar pt a fi totul perfect cu Garga, pt ca in privinta sexului eu sunt convinsa: e fetitza cu funditza!
Mada si pe tine te-am speriat? Ioooi, colegii mei de la prima facultate s-ar amuza teribil..ca ei mi-au facut adresa asta...si am pastrat-o!
Bujolinu ce frumos povestesti tu! Ai dreptate..eu fetii mele ii spun mereu o propozitie, la care reactioneaza "calm comoara mamii, calm. mami e aici". Urmaresc cu sufletul la gura tot ce ne spui tu de la curs (din pacate eu voi incepe abia peste vreo 3 sapt). Sanatate multa iti doresc!
Tecky fruntea sus! Bine ca exista solutii ca sa iei indemnizatia si bine ca sunteti sanatosi si sarcina la fel! Restul necazurilor trec!
Mirela pupici si weekend frumos si tie!
Diana sanatate multa! Si Doamne-Ajuta ca pe 10 sa fie totul bine si sa nu mai ai nevoie de tratament! Dap, te cunosc...:)
Oof mai Camy! Sunt alaturi de tine, indiferent de decizia pe care o iei! Bebe e bine, sta si el linistit acolo!
Mona iti doresc sa ai o intalnire frumoasa cu fratele tau iar lui sa treaca peste orice problema!
Dma felicitari pt bebe-putza, inteleg! Ma bucur sa te citesc linistita si optimista! Bravo!
Diana ce mamica super tare esti tu! Frumoasa povestea Iuliei iar tu o curajoasa! Sau, daca nu-ti place asa, o femeie foarte puternica! Eu ma bucur ca ne dati detalii, ca ne povestiti experientele voastre...pt noi, mamicile la primul bebe, e important! (eu momentan sunt gigi-duru si n-am nici macar un dram de frica...)
Mirela pai tu nu o fetitza vei avea?:) Hmmm, eu sunt convinsa ca esti mamica de fetita!
Didi ma bucur ca esti vesela si ca bebelina se face simtita! Succes cu leasingul!
Narcisa ma binedispune pur si simplu! Stilul e de vina...pt ca imi place tare!
Marimar super! Daca ai gasit un loc frumos eu zic ca nasterea in apa e faina!
Uoi mai Anka ce sefa ai! Bine ai zis..ce oameni! Incearca sa gasesti o solutie ca sa nu te plimbi prin tara! Nu merita nimeni si nimic sa-ti obosesti copilul din burtica! Pup!
Oana bravooo! Ma bucur ca bebe creste frumos! Lasa, vei filma tu, ai toata vremea!
Mona ce tare ai povestit!:) Tu esti tare hazlie, de fapt! O seara linistita alaturi de Cris, iti doresc!
Adriana (Atb) ce-mi place rochita ta verde, cea din poza de la Meteore! Super merge si pt gravidutza!
Am terminat! Nu credeam ca mai termin, la cum suna telefoanele!
Am pus doua pozici in picasa, cu burtica, pt ca ramasesem datoare la Boti!
Va pup, ma'c sa termin papica si sa fac conferinte telefonice, deh...
21+
bujo spune:
Mona cred ca pot sa te linistesc io cu pata neagra de pe capul lui bb. E fontanella care la bb in uter e foarte mare. Chiar aseara la curs ne arata o ecografie cu un bb si ne zicea: observati ce mare este fontanella, pata asta neagra, pt ca oasele craniului nu sunt sudate. Asa ca nu ai nici un motiv de ingrijorare
Cristina la contractii durerea apare si dispare, si asta se intampla in decursul a cateva secunde. Nici decum nu e permanenta. Tind sa cred ca sunt ligamentele la tine, sau poate te mai balonezi si apasa intestinele pe uter.
Blueeyes amorteala poate fi de la o circulatie deficitara. Apare cand stai culcata? Daca da, atunci sa nu mai stai pe spate ca uterul apasa pe aorta abdominala si amortesc extremitatile. Daca patesti si stand pe scaun incearca sa stai dreapta ca sa nu apese cutia toracica pe uter si acesta pe aorta. E posibil sa fie si de la coloana, eu patesc asa de la spondiloza, mi-e greu sa misc capul.
Sun draga si mie imi place sa va povestesc ce aflu, park ati fi cu mine la curs
Fetili avem masina Sunt asa happy. Avem un ford focut brec, masina de familie
bujo 18+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
Violeta_m_tm spune:
quote:
Originally posted by carissma
Imi cer scuze dar nu mai tin minte cine cauta Gravibinon?
Este o fata pe forum, cherrydda, care are de vanzare 4 cutii cu 80 euro/bucata.
Eu vreau Gravibinon, spune-mi te rog cate fiole sunt intr-o cutie? Nu am avut nevoie pana acum si nu stiu.
17+
poze
bebele meu
vio
Didi81 spune:
Am pus si eu in sfarsit o poza cu burtica pe picassa, deocamdata mi se pare ca mai mare e fundul decat burta , dar nu-i problema, sotul nu se plange
Didi 18+
Chuny spune:
Sun, mersi ca intrebi. Cu casa am mai facut un pas, dar apar niste piedici. Am semnat precontractul si daca e totul ok, in mai semnam si conttractul final. Si atunci o sa locuiesc la 3 km de mare!!!
Ca tot vorbeati de nastere, puteti citi si povestea mea de la semnatura. Cred ca doar Mona o stie. La mine a fost indusa, cu peridurala f tarziu ca era coada si extrem de dureroasa. M-am "indignat" in seara asta cand mi-a povestit cumnata-mea ca ea a putut sa doarma intre contractii ... ce lux! Nu mi-e frica de nastere si abea astept sa mai nasc, numai sa-mi fie copilul sanatos.
Azi am aflat la topicul mamicilor de iunie despre un site f interesant, sunt filmuletze acolo despre ingrijirea bebelushului, adorabile :
http://www.lady4ever.ro/domeniu/807/Articole-Copii-si-parinti-pag1.html
Anka, sper sa nu mergi in deplasare asa cum vrea sefa. gaseste o cale sa nu te duci. Mergi la medic si plange-te ca esti obosita, sa-ti dea o scutire.
Ma gandesc la Nati ...
Sibylle saptamana 22
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
flo1980 spune:
Buna seara burtici!
Multumesc pentru felicitari!
Diana Mirela mi-e doctora mi-a zis ca IR ar trebui sa nu mai creasca pana in saptamana 24. Daca nu masuri.......dar nu vreau preeclampsie, ca la asta duce tensiunea a. mare. Nu stiu cat o am acum dar de regula am 11 cu 6. Bebe e bine, are 21 cm si 320 g. Sper sa fie bine. Sarcina usoara in continuare!
Nati ma rog pentru bebele tau, fii tare!
Dma felicitari pentru baietel!
la toate burticile! Noapte buna!
Flory mami de Alex si 20+ cu
bebe 2
pozele mele
Violeta_m_tm spune:
Sibylle spune-mi te rog daca in Franta se gaseste Gravibinon, si daca are aceeasi denumire.
17+
poze
bebele meu
vio
flo1980 spune:
Fetele eu nu mai pot intra pe picasa
Stiam ca este aceeasi adresa ca pe mailul comun, doar ca este cu punct si aceeasi parola. Ati schimbat ceva si eu nu stiu?
Flory mami de Alex si 20+ cu
bebe 2
pozele mele
monalac spune:
CRISUL meu a adormit...
SUN,te mai doare mana?cum ti ai luxat o?
OANA,ma bucur pt bebe al tau cel marisor!
BUJO,faza e ca eu am vazut fontanela,e exact pe mijlocul capului,insa pata era undeva mai in crestet,nu stiu cum sa explic..cam unde ar fi lobii creierului...dar ma gandesc ca daca ar fi fost ceva,ar fi vazut dr,nu?
cititi povestea lui sibylle,o sa va destindeti tare de tot..cred ca e una din cele mai frumoase povesti citite de mine
ma duc sa ma bag langa cris..prevad ca ma asteapta o noapte lunga..
NATI,intra si mai vb cu noi...
VICKI,da ne un semn,ceva..
ASA E,SUN,NARCISA DEGAJA OPTIMISM CA SI TINE..
22+cu bebe codrin si mami de cris
Mami de Cris
Poze Cris