Aradence minunate (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

offff doar vesti proaste
Bogdanelu, Mara, Adelina, Alex si Dia, multa sanatate puiutilor
Diana si Alina, sanatate maxima si voua

Miha, capu sus, TREBUIE sa fie bine

Diana, bine v-ati reintors

M-ati intrebat de bunica...inca nu avem nici o veste de la sora lu tata care e deja de 2 zile acolo. Buni sta intr-un varf de munte si nu au semnal decat la 10 km de sat. Daca cumva merge vara mea la oras atunci vom avea si noi vesti despre buni. Oricum sper din suflet sa fie mai bine.
Ai mei sunt deja mai bine, i-a pus pe picioare varul lu tata, care v-am spus (cred) ca e medic. Pe mama a diagnosticat-o cu artrita, iar tata inca n-are un diagnostic clar, mai are de mers prin vreo 2 locuri. Oricum pana acuma i-au gasit o spondiloza cervicala destul de urata si nu stiu cate vertrebe tasate , dar de unde vine tensiunea aia mare inca nu stim Ma bucur oricum si pentru ca nu e nimic grav si ca mama dupa doar 2 pastile (nu stiu ce i-a dat), azi a indraznit si a reusit sa iasa din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Of fetelor, vorba Ancai, atatea vesti proaste citesc aici, cu bebei bolnaviori si mamici ingrijorate, mi-e si rusine sa scriu ca noi suntem bine, doar mai neastamparati ca de obicei. Azi l-am scos pe David sa vada zapada care a cazut dupa-amiaza, a fost tare incantat, dar nu am stat mai mult de 20 de minute afara fiindca e rece bine, termometrul de afara arata -4, iar cand am intrat avea manutele inghetate. Ai vostri suporta manusile?

MONICA, sa stii ca am ras cu jumate de gura zilele trecute cand scriai de Diana, ma gandesc ca nici la noi n-o fi mai moale.

Uitati aici ce inseamna www.flickr.com/photos/8911008@N07/2268311337/" target="_blank">cinci minute de liniste, daca vreti sa mai dati cu sagetile il vedeti pe David in postura de ursulet polar sau la taclale cu prietenii lui, labradorii.

Multa sanatate la toata lumea, sa se faca bine toata familia noastra !

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTIANA ti-am vazut ursuletzul,imi place aia unde e cu catzelul . Dupa ce mutritza de smecher are ... o sa vezi tu
Pe Diana a tot trebuit sa o tzin la fereastra sa vada cum ninge si zapada ... acum inca doarme.
CLAUDELU bine ca nu-s grav ai tai,sper sa fie ok si bunica ta.

Cica sa va dau si eu o veste buna: mi-a iesit din coma telefonul ala

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Va pup fetelor si va multumesc pentru urarile de sanatate!
Adelina e mult mai bine, nu mai tuseste aproape deloc si nu mai e tusea latratoare, de asta imi era tare frica. Am culcat-o cu noi in pat azi noapte si s-a trezit de n-shpe mii de ori si vroia tzatza...eu nu mai puteam de frig(aveam frisoane) si numai chef sa stau cu tzatzele afara nu aveam.
Eu azi m-am simtit mult mai rau ca ieri, am stat mai mult in pat, noroc ca a fost Calin acasa si a stat cu pruncii.
No va las ca ma doare capul si iar am frisoane dupa care urmeaza niste transpiratii...oricum asa bolnava n-am fost in ultimii 10 ani.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina imi pare rau de tine ,sper sa rezisti si sa-ti treaca odata.
Noi azi mergem,din nou ,la Evetrix pt ca Mel si in somn visa la el.E mucoasa si ea si mai tuseste.Sper sa se termine cu mucii ca au inceput sa o doara si urechiile de atata suflat.Cat despre mine sper sa scap nevatamata sau cu traume minore

Carmen(21+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Salutare!
Azi sunt mai bine, sper sa o tin asa, adica sa nu se mai agraveze.
Adelina e destul de bine, nu chiar vindecata, dar in afara de muci nu mai are nimic, doar ca nu mananca nimic in afara de tzatza. Ma mir cu ce traieste de cateva zile, azi a papat si un pic de supa cu taitei.

Carmen, sper sa nu va virusati si voi, sanatate multa!
Ovi a venit acasa sau sunteti tot singurele?

Diana, multa sanatate si voua! Ma gandesc ca nu ai avut nici un chef la munte cu copiii bolnaviori.
Si noi i-am dat pe Dragos si Tudor la monitor cand am fost la Arieseni si au invatat ceva, daca mai stateam 2 zile invatau bine.

Clau, ma bucur ca nu au nimic grav parintii tai!

Monica, laringita se manifesta cu raguseala, tuse latratoare, cu sau fara febra. E destul de periculoasa la copiii mici deorece se pot sufoca.

Anca, ma bucur ca mai dai un semn de viata! Alex mai papa tzatza?

Cristiana, l-am vazut pe David in postura de ursulet, tare dulce si restul pozelor superbe.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele.
Dupa o tura de ras , la subiectul trecut, si dupa ce m-am bucurat de reintoarcerea Clauditzei , printre forumistele active, am ajuns si la vestile rele cu copilasi, mamici si tatici bolnavi.
Toata gasca, insanatosire grabnica, si Miha, si eu sper din tot sufletul sa fie bine bebele tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Miha, sper si ma rog sa fie totul bine cu voi!
Flavia, deci zici ca si-a revenit Bogdi? Ce bine!
Alinus, ma bucur ca sunteti si voi mai bine....lasa ca incet incet o sa inceapa sa manance Ade. Tu iei ceva medicamente?

Noi suntem bine, Mara si-a revenit, am scapat de diaree si mananca bine, huh....

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Cristina, da, iau o gramada de medicamente.
In primele zile n-am luat, dar apoi vazand ca se "ingroasa gluma" m-am pus pe medicamente. Iau homeopate(o gramada), Paracetamol si e a treia zi de antibiotic,oricum azi m-am simtit mult mai bine ca ieri.
Ma bucur ca Mara si-a revenit.

Niko, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna seara,

Uff ce de puiuti, mamici si tatici bolnaviori. Multa sanatate tuturor.

Cristiana am vazut ursuletul, e mortal si langa caine e chiar super.

Diana multumesc pentru raspunsul promt. Acu explica-mi si mie care e treaba cu dozarile din cordon, ca eu am vorbit cu o neonatoloaga de la noi si mi-a explicat ca dozarile nu sunt relevante la copil decat la cateva zile de la nastere, pentru ca in primele zile oricum sunt anticorpii primiti de la mama. Deci, eu asa am inteles , nu se poate stabili daca copilul e intr-adevar infestat sau are doar anticorpi primiti de la mama. Acum sunt in ceata.
Imi pare rau ca ati fost bolnavi la munte. Esti totusi tare daca ai rezistat asa o saptamana, mie mi se pare groaznic cand nu sunt acasa si copii sunt bolnavi.

Carmen, multumesc si tie, da sigur ca vreau sa vorbesc cu tipa aia, ca vreau sa stiu cat mai multe despre treaba asta. Nu stiu de ce , dar am impresia ca pe medicii nostri nu am ce sa ma bazez. Va trebui sa iau o decizie si cu ea odata luata sa ma duc sa-i trag de maneca.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput