Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Naty, iubita, este de neimaginat prin ce ai trecut tu!
Iulia ta este perfecta si finuta, abia astept s-o vad cu colacei si falcute.
Va pup pe amandoua si ma gandesc la voi mereu.
Dumnezeu va iubeste, cu siguranta!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si 33+Luca Razvan

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Naty, nici nu am cuvinte! bine ca DD ti-a dat putere! si Iulia e o luptatoare!

Bun venit bebe Mihnea! sa le aduci numai bucurii parintilor!

Elena 30+ cu

atat mai e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Fetelor care vb. de concediul prenatal si de cum se plateste el, fiti atente:

"c. Calculul indemnizatiei de maternitate se face astfel:
- se determina baza de calcul, care este media veniturilor lunare din ultimele 6 luni din din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare – eu am inteles ca, din ultimele 12 luni, se iau in considerare ultimele 6 luni de plata a asigurarilor de sanatate
- venitul este 85% din aceasta baza de calcul
- pentru femeile care au 6 luni de cotizatie la asigurarile de sanatate in decursul ultimelor 12 luni, indemnizatia de maternitate va fi aproximativ 85% din salariul brut. Zic “aproximativ”, pentru ca exista o variatie de la luna la luna in functie de numarul de zile lucratoare ale lunii.

d. Indemnizatia de maternitate NU se impoziteaza, conform Codului Fiscal, Art. 42"

Aveti grija, NU se plateste la fel ca un concediu medical si, teoretic, trebuie sa fie vb. de o suma cel putin egala cu cea pe care o primeati la sal. atunci cand mergeati la serviciu. Eu am luat mai mult cu vreo 10-20 de Ron luna asta.

Bebe Mihnea, sa fii sanatos si fericit si sa te bucuri de mamica ta. Si ea, de tine!

Mergi la inceput

Da, Kya, are si Buzaul un lucru bun, cam singurul...as zice eu:Crangul! E o placere sa stai cu copiii acolo, aer curat, locuri de joaca frumos amenajate si, mai nou, s-au facut o groaza de noi investitii si e f. f. bine intretinut.

Elena, cum sa nu te plateasca in prenatal? De ce anume te temi? Cauta legea si deschide mereu subiectul cu "Legea spune..." Eu asa am facut mereu, am acasa un folder cu legi si, de cate ori presimt ca o sa ma lovesc de cineva care are de gand sa se fofileze, scot legea la imprimanta si niciodata nu-mi lipseste din buzunar!

Zoze, si bebelina mea tot pe dreapta se aduna, de zici ca-n stanga nu am copil...Oare ce-o fi cu preferinta asta pt. partea dreapta? Ca sa nu mai spun ca deja presimt o personalitate puternica pt. ca nu ma lasa sa dorm decat pe dreapta (pe stanga nu-i place de nicio culoare!) si eu m-a toooooocit, nu mai pot, cred ca o sa raman cu defect dupa nastere. Oricum, pe dreapta nu voi mai dormi o buna bucata de vreme dupa nastere!!! Cat despre cafea, si eu mai "pacatuiam" la scoala cu cate juma' de cescuta si bebelina facea apoi niste tumbe de ziceai ca i-am pus baterii "Duracelle"!

Am facut azi vaccinul antitetanos...ufff, inca mai doare si acum. Aiurea!!! Si cica tre' sa mai fac o doza peste doua saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

vera alina,

Am vazut ca ai intrebat pe forum de dr-ita Codreanu. Cu siguranta Naty iti poate spune mai multe dupa atata timp petrecut la Giulesti, dar eu pot sa-ti spun ca sotia unui coleg a nascut cu dansa si a avut numai cuvinte de lauda la adresa dansei, a modului cum i-a supravegheat sarcina; operatia a decurs perfect. Este o doctorita tanara, un adevarat profesionist si esti pe maini bune.

Cory,

Ai fost mortala cu cimitirul! Am ras cu lacrimi dar in acelasi timp ai toata admiratia mea pentru modul in care ai stiut sa te impui si sa stabilesti limite. Chapeau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Alice, scumpa, esti o fericita in cazul asta, la mine nu merge asa, cu legea.

Acum Buzaul mai are si patinoarul (cui ii place)!

Eu am avut noroc ca am facut vaccinul la 24 de ani si acum nu mi-l mai face, si tot asa dureros mi-l aduc si eu aminte! am fost la dr. de familie mi-a iesit TGP-ul foarte mare si trebuie sa mai fac o analiza, sambata, Alice tu unde le faci de obicei?

Elena 30+ cu

atat mai e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty,

Am citit si partea a doua.Offf prin cate ai trecut.
Iulia e asa micuta si finuta dar "esentele tari se tin in sticlute mici". Ai sa vezi ce fata mare, frumoasa, desteapta si sufletista se face! Ca doar seamana cu mama.
Dar Naty ce face o femeie care nu e medic si nu stie cat stii tu despre diabet? Nu era nimeni pe acolo sa te ajute?
Si lui Simo cum i se blocase bb-ul? Nu i s-a facut inainte o pelvimetrie sa vada daca incape bb pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ei, nu e asa simplu...pelvimetria e una, nasterea e alta, daca bebe o ia stramb se poate bloca. Ma rog, important e ca a iesit totul bine, mie Iannis mi se pare tare haios cu capul ala lunguiet de Oblio, e mortal!
Fireste ca am auzit de doctorita Codreanu (acum, na, de cine n-oi fi auzit, ca stiu Giulestiul pe de rost)si NUMAI de bine am auzit. e si o f buna ecografista, ceea ce e un avantaj. E tanara, e entuziasta, e sufletista.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hihi,traiasca randuneii nostri-Iulia draguta si Iannis mancaciosul!
Multumim Naty pentru vesti si imi pare bine ca ti-ai alinat sufletul vazandu-ti iubirea.Este un ingeras minunat,mititik de ea!M-am topit vazand-o in poza!
Yeeeeee,bine ai venit si bb Mihnea!Felicitari TEO!sA-TI TRAIASCA!

Of,Doamne,Naty,prin ce suferinte ai putut trece!Cred ca ai devenit extrem de puternica.SA DEA DOMNUL SA AI PARTE ACUM NUMAI DE FERICIRE,ZAMBETE,DRAGOSTE SI LUMINA!Si Iulia chiar este si va fi un "om maret",placut Domnului.Ca si tine,de altfel.Lasa,simo,mai bine ca ti-ai scapat randunoiul de a-i lua lui permisul...mai ales ca ti-l ia doar pt 1 luna..Ramane dator!!
Ms Alice.Cam asa aflasem si eu despre plata prenatalului dar vroiam sa aud cat a luat vreo randunica.Deci sa ma astept tot la salar intreg,dat fiind ca mie pe fiecare CM mi-au dat salar intreg.
Vera,de dr Codreanu am auzit si eu numai cuvinte bune.Ea m-a vazut pe mine de cateva ori la eco si imi place f mult stilul ei,faptul ca se uita cu rabdare peste tot si e de un mare calm si f umana.E o profesionista,de altfel.

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Elena, eu am facut primele analize in Policlinica. Pe cele de trim. III le-am facut chiar sapt. trecuta, la Sante. Dar nu stiu de ce, de data asta nu mi-au facut si TGO/ TGP...Prima data mi-au iesit valori f. bune, la ambele. Exista posibilitatea sa se fi schimbat ceva intre timp? Bine, anemie mi-a iesit clar de data asta, am incepu sa iau fier, pe langa "Elevitul" prescris de dl. doctor. Dar de TGO/ TGP nu stiu nimic, de data asta! Oare de ce?

Mergi la inceput