Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(96)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Bravo, Giani, mamica vesela si curajoasa! Cel mai bine e sa gandesti pozitiv, sa nu te sperii in momentele alea si ti le vei aminti cu placere! Super tare ca a facut si epidurala! 
Zoze, la ce spital a nascut Giani, ca nu mai stiu...
Edit: Rox-Dox, eu nu mai vreau zapada si frig! Gataaa! Sa vina primavaraaaaa!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Olgutzika spune:
Eu cand v-am zis ca Giani avea alta treaba in timpul travaliului
?! Vreau si eu tonusul si optimismul ei!!!
Delph, saru'mana din nou! Memorat, printat, de pus la bagaj. Chestia asta cu durerile de cap este intr-adevar relativa. Le ai cand pleaca din lichidul cefalo-rahidian prin gaura intepaturii. Sunt mai rare in zilele noastre, pentru ca se folosesc ace fff subtiri, dar nu inseamna ca nu exista...Sora'mea nu a avut acum 12 ani cand a facut prima ceza cu rahi, dar acum 4 a avut. Si la fel s-a miscat cu capul si prima si a doua oara...Ce ma bucur, e ca si tu si Naty v-ati revenit repede!! Deci daca ati reusit voi, doi pui de oameni, eu ditamai mu ierea, o sa pot si eu ![]()
Luny, de asta ma tem si eu
! Da' tot pe Clau o las prima, sa fie clar
!!! Stai linistita, ca nici bagajul meu nu e facut..e drept, am doar de aruncat in traista toate cele...dar nu-s gata torshoanele
. Cica daca nu fac bagajul, aman momentul
!
Stelutzo, vezi cum trece timpul?!?! Cand nasc eu, intri tu in ultima luna
( ai inteles, da? nasc eu peste 6 saptamani
)
Elaaaa, ai PM....
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
bubu05 spune:
Olgutza, dar la tine s-a stabilit deja ca va fi cezariana sau nu stii sigur?
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
rox_dox spune:
bubu..sincer si eu astept primavara aia cu soare..
dar sunt asa de frumosi fulgii astia incat nu m-am putut abtine sa-i admir..sunt ca in poveste..plus ca afar nu e frig...e chiar bine!
_
34+ cu
RADU
AMR 6 saptamani!!!
Pozele mele!
Kya spune:
Bubu mai am putine (salvate si ascunse cu dibacie
) Ma gandesc sa mai trag o tura in week-end-ul asta.
Stela 7 sa fie, daca atatea vrei! 
Roxana ce-o mai face, ca n-a mai intrat in ultimele zile? Nu coace si ea ceva pe furis, nu?
Kya
31+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 9
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Raluk31 spune:
Mai sa fie,de cate ori intru,mai aflu de nasterea unui copilas!
Felicitari,Giani,sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos!
Naty,am citit si randurile scrise de tine.E mai mult decat emotionant,Clau avea dreptate,e ca si cum am retrait alaturi de tine intreaga poveste!Sa continui acasa,asa,ca un jurnal al acestui inceput de viata,pe care sa i-l dai Iuliei sa-l citeasca mai tarziu
Raluca
in asteptarea micutei Anais
delphin spune:
zozelici cu sclipici lipseste o cifra din nr. de tel. al lui Giani! Help!
pozici
bb2
burticutza
Olgutzika spune:
Bubule, da, e batuta in cuie si nenegociabila ( ca m-am straduit sa ii schimb decizia...). Din cauza ( vorba lui Naty ), "presupusei" mele trombofilii. Nu vrea sa riste nimic...Iar marti stabilim si data. Acum tu fiind la a doua nastere, sigur scapi de travaliu de 15 ore..
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
zozela spune:
Kya felicitari pentru noile achizitii!!
Astept cu nerabdare pozicile!!
Chiar ca ai fost pe faza cu Hai"ca am dovada"!!
..Hai ca am si io vreo 2 parca!![]()
Mami frumusele rau noile hainute de Honey-bunny!!
Vaaleu!!10 bebelusi papacioaso?!![]()
Chiar asa-Raluuuu??!!!!!!!!
Da Nicol,mi-a scapat!!
Mi-a ars de indragosteala aseara..si-am uitat de telefon..Ca eu de ob.dorm cu el la cap!![]()
Natyyy!!
Ali de ce-doar ne citesti?!Ai patit ceva?!
Ma sperii!!

Bafta la dr. Mira!Te asteptam cu vestile bune!
Stelaa!!
Delphinasule imi arunc eu cate-un gand catre tine-sa nu intri in sevraj!!![]()

Ar fi foarte tare,Luny!
Nici eu numai vreau zapezica Rox!Vreau Primavara,floricele,miresme..Sunt sigura ca-s frumosi fulguletii,dar..
Oana..numai stiu..
Olgutza-ai primit PM-ul?!
Delphin
te rezolv acum!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
mstela spune:
delph
mi-a placut:nu suport ceara,dar am suportat bine cezariana.Asa si eu:sa nu vad ceara,dar alte dureri le suport,asa ca sper sa suport si consecintele cezarianei!![]()
Natycule,saraca de tine ca ai de umblat,dar poate ca nu e rau,poate asa se vindeca repede operatia!Dea Domnul.Si nu mai citi atatea cazuri,important ca la tine totul s-a terminat cu bine,ca asa a vrut Doamne-Doamne!Dea Domnul bine in continuare.
Capul te-a durut dupa oper cu anest gener?Tot nemiscat a trebuit sa-l tii?
Olgutzico,m-ai facut sa rad!Tragi de timp,bre,aaa?Mai bine fa la bagajul ala ca vezi doar ca lumea se grabeste,nu sta in loc...![]()
![]()

Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"