Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(96)
Raspunsuri - Pagina 18
Ali_bia spune:
FELICITARI BUTUCICO !!!!!! BINE AI VENIT BEBE ANDREI !!!!!SA FITI SANATOSI SI MAMICO REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT SI BUNNNNN !!!!!

Eu am sa intru numai ca sa felicit pe ciripitoarele noastre!!!! Sa stiti ca citesc absolut tot...Iar cand o sa fie sa nasc ..vad eu cum fac atunci ,..pe cine anunt
..

Sanatate multa tuturor......
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-9 Saptamani pana la 
miradi spune:
Buna randunici !

Felicitari Giani pentru bebe Andrei !Sa fie sanatos si sa cresca mare si numai bucurii sa va aduca !Refacere rapida si mult laptic pentru bebe!

Azi facem si noi 29 de sapt ,mergem la dr.la gineco speram si eco ca nu ne-a facut demult.Abia astept ,nu mai am rabdare pana la ora 4 cand plecam ,offf!!!![]()
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si
28 +
Medeea-Elena
mstela spune:
Yuhuuuuuuuuuuuuu..FELICITARI GIANI!!TRAIASCA MICUL ANDREI!!!SA FITI FERICITI CU TOTII!!Auzi la ea,sa nsca asa pe mutzeste!![]()

LA MULTI ANI,SADETH, nastere usoara si pui sanatos!
i speciali cris,adriuta,mihutza,rami,livi,cami,mamicu,luny,nicol,zoze,olgutzik,simo,delph,kya,clau-si ms,m-as multumi si cu inca 7s!!
Bubule,felicitari si tie!
La mai mare!
Bv..olgutzik,se apropie si la tine vertiginos,finala!Si scapa de temeri,tot ce conteaza e ca iti vezi puiul.Ce haioasa ai fost cu visul!![]()
Bune intrebarile de ceza,si pe mine ma preocupa.Asa fetelor,sa punem intreb aici,nu pe privat,poate aflam si noi raspunsuri de la fetele experimentate..
Doamne,clau,roxana ce emotii or fi pr voi ca e ultimul week cu burtik!!
clau,traiasca micul Razvanel ascultator,manca-l-ar mama de frumos!clau,tu cum ai fost cand te-ai trezit din anest gener?Durere de cap,de oper?Si cand te-ai ridicat din pat?Iar laptele a curs imediat?
Poate ne pove in cateva cuvintele.
apasat,Naty,mamica eroina si saru'mana
,sa fie macar 37s si dau de baut!!Multumim si pt sfaturi-asadar sa nu fugim de pompele electrice ca nu dor rau.Si,Naty,intrebarea de azi:cu ce te tratezi de constipatie?Glicerina?Ca am auzit ca e o probl cu asta dupa ceza.
si o Ada musafir,careia ii urez sa fie randunica pe crenguta cat mai curand.
Mamicule,mie dr nu a vrut sa-mi schimbe Tardyferonul,cu toate ca da ceva constipatie,cica e cel mai indicat.El a zis ca Haussman vrea doar injectabil,asa ca... no thx.De maltofer n-am auzit.
Bitzule,felicitari pt vesti.Cum sa fii supa,mama,ca-i bb dezvoltat?Si uite ce marja mare da!!Asa ca poate fi si mai mica.Atata timp cat totul e bine,e super..asta conteaza..si cum o iesi asta e!Important sa fie bine bb si voinic!
Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
bubu05 spune:
Olgutzica, si eu tot 15 ore am stat in travaliu, dar orele de la inceput nu se pun, ca nu doare tare, doar se intareste burtica.
Papacico, vroiam sa-ti mai zic, si tie si celorlalte fete, sa nu luati, mama, multe hainute pt. nou-nascut, luati de la 3 luni, 6 luni, ca alea mici-mici le poarta o saptamana-doua si gata! luati 0-3 luni si 3-6 luni.
Kya, mai ai cornulete? Ca eu acum pap, mai am! ![]()
Zozelici, trece-l si pe Andreiutu' pe listuta!
Ce-mi place cum se lungeste lista!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by Kya
Hai ca de pe 13 februarie, avem cate un bebelus in fiecare zi.
Maine cine mai doreste, cine mai pofteste?
Clau cum era cu dopul ala? Ca si Giani zicea ca mai dureaza...
Kya31+ cu
Sanziana
Pana laAMR 9
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

Asa e, Clau! Ceva-cumva??
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Iubirea mea
Poze
delphin spune:
BRAVA FAT' HÄI!
In traducere libera: FELICITARI GIANII! sa dea Domnu' sa fie mancacios si dormicios, iar tu sa recuperezi cat mai repede si mai bine!
BEBE ANDREI de GIANII, bine ai venit pe lume!
Olgutzica...credeam ca deja ti-am raspuns...acu' vaz ca al meu neuron gravid e grav....cu capul...
Ti-a raspuns si naty vad, insa sunt extrem de multe chestii pe care eu le-am avut exact invers...
Ieri am avut rendez-vous cu anestezistul...deci va fii rahii, care cica e o anestezie mai usoara de cat epidurala si cu mult mai putine riscuri datorita faptului ca nu sunt nevoiti sa lase catteter. Injectia se face ibtr-o membrana mai adanc de cat la Peridurala...durata fiind mai scurta si anestezia mai de calitate.
Eu la prima rashi, n-am avut nici o problema...am miscat capul imediat, nimeni nu mi-a povestit de chestia cu durerile de cap si nici n-am avut...apoi sonda n-am avut...dar am avut interzis la apa 12 ore. Efectele anesteziei oricum se duc si fara apa...repet,povestesc din proprie experientza.
Dupa 12 ore fara apa, incetuc cu apa, caci furia laptelui e pe aproape...si doare rau!
De mancat...iaurturile cred ca sunt cele mai recomandate si ai grija cand te ridici prima data...sa fie cineva in preajma...la fel si cand mergi prima data la toaleta...sa fie cineva cu tine caci sunt riscuri sa ametzesti. Eu ti-as recomanda sa mananci ceva care stii sigur ca iesi usor afara...si evita fierul primele zile, constipa si vezi cu ce s-a procopsit Naty.
Trebuie sa te ridici cat mai repede posibil...adica dupa 12 ore, maxim 24. Intaresc si eu zisele lui Naty...o burtiera i-ti va fii de ajutor peste operatie...pt. mine asa a fost si acum am pregatit-o deja.
Are sa doara dupa ce trece efectul anesteziei, deci nu ezita sa ceri calmante sau chiar sa iei...paracetamolul aici se administreaza regulat, plus, ce mi s-a spus ieri...ceva morfina in perfuzie.....
Cam astea sunt in mare...si lasa prostiile cu n'ai sa poti sa te ocupi de copil...altele au reusit...tu de ce n'ai putea? cu ce esti mai prejos de cat ele?
Asa o mica paranteza...eu nu suport durerea pe care o provoaca epilatul cu ceara...niciodata n-am suportat-o, dar am suportat cu bine durerea cezarienei
. Nici acum nu suport ceara...lama sa traiasca
Sigur ca revin sa va pove cum a fost la munte...dar presimt ca-mi va fii greu fara voi...voi fii in sevrage de DC. Cool!
pozici
bb2
burticutza
rox_dox spune:
fetele am trimis pe mailul comun 2 melodii dragutze, ca dedicatii pt puiutii nostri..sper sa va placa..
si uite asa aici se naste la greu..iar eu am mai modificat o data semnatura cu inca o sapt care a trecut ca gandul..facem 34 de saptamani azi si bineinteles 6 de AMR...asta asa la cifra teoretica, ca cine stie...deocamdata aici la noi nu s-a tinut seama de AMR-ul oficial.
_
34+ cu
RADU
AMR 6 saptamani!!!
Pozele mele!
luny spune:
Zoze, foarte tare mesajul de la proaspata mamica, misto asa tonus dupa nastere!! dak am fi toate la fel dupa, ar fi minunat!![]()
Olgutzika, azi-maine te auzim si pe tine, nu?..![]()
LUNY
,
in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Mamaaaa,auzi tonus bun la proaspata noastra mamica,si-i arde si de gluma,draga de ea!Yuhuuu!

Si felicitari si fetelor care au schimbat prefixul,ca sunt multe,bre,nu le mai nominalizez!
Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
rox_dox spune:
aaa...si am uitat sa multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu "motivele alegerii operatiei prin cezariana"..
multe dintre voi mi-au spus ca e cel mai avantajos pt copil..
daca nu va stresez prea tare pe tema asta..care ar fi avantajele pt copil? ca sincer astea ma intereseaza si pe mine..ca noi mamicile cam suferim oricum, indiferent de modalitatea de nastere...dar cel mai mult ma intereseaza modalitatea in care puiutul sa sufere cat mai putin sau deloc.
si inca o chestie...la galati a inceput sa ninga asa de frumos, cu niste fulgi mari...emotionant...cadou pt puii nostri de randunici aflati deja pe crenguta!
_
34+ cu
RADU
AMR 6 saptamani!!!
Pozele mele!

AMR 9