Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(96)
Raspunsuri - Pagina 16
bubu05 spune:

Olelei, hai Giani!
Doamne ajuta sa fie bine si ea si bebita!

Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Kya spune:
Foarte dulci lucrusoarele!
Dupa-masa cand ajung acasa, fac si eu poze la noile achizitii, si mai pun si o burtica, doua.
Am primit hainitele de la Quelle. Sunt foarte dragutele, dar in veci nu o sa inteleg masurile lor
. Unele sunt atat de mari, incit cred ca o sa poarte pe la 1 an... dar bune si atunci. In timp ce altele, exact aceeasi masura (va jur) sunt pentru 2-3 luni. Nu pricep cum le masoara si pace!
In rest cred ca nu o sa mai iau nimic, pentru ca am mai mult decat strictul necesar. Aaa.. in afara de caciulita de iesit din spital! Nu am gasit decat groase de iarna. Nu mai stiu ce altceva sa cumpar, si risc sa ma trezesc cu prea multe, pe care nu o sa le poarte. Ma mai orientez pe parcurs, si astept sa primesc cadou ![]()
Kya
31+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 9
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Mami, delicioase lucrushoarele!! Mi-au placut ciorapii la nebunie 
!!! Abia astept sa ii vad "montati" pe albinutza
...mi-o si inchipui mica si cracanata in ciorapeii aia!!!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
rox_dox spune:
felicitari lui simo & marinei..si bine venit pe lume lui Yannis si lui Mihnea...
citind despre nasterea lui simo..ma gandeam ca la noi pe crenguta s-a cam inceput cu stangul..in sensul nasterilor cu dificultati si anevoioase...
si m-am bucurat sa aud ca marina a nascut usor..hai parca mai iese soarele si la noi...
oricum, cel mai bine e ca totul e bine acum cu toata lumea si imi doresc din tot sufletul sa aiba parte toti puiutii de ce e mai bun pe lumea astea si sa se mandreasca ca au niste mamici super curajoase care au luptat pt ei.
am o ingrijorare mare referitoare la RalucaS..n-a mai dat nici un semn de viata...sper din tot sufletul sa nu i se fi intamplat ceva rau...ca n-a mai scris de la cap.82...nici nr de tel n-am gasit pe mailul comun...
stie cineva ceva de ea???
revin peste putin timp sa va dau cateva vesti si despre mine!
_
33+ cu
RADU
AMR 7 saptamani!!!
Pozele mele!
clauclau spune:
Vaiiii, ce repede s-a miscat Giani! Cum a nascut ea asa pe tacute!!!!
BINE-AI VENIT PE LUME BEBE ANDREI SI SA AI O VIATA FRUMOASA ALATURI DE MAMICA SI TATICUL TAU!
GIANI, REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC PENTRU BEBE!
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 10 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
bubu05 spune:
Felicitari, Giani!
Bine ai venit bebe!
Sa fii sanatos si papacios!
Mai fetelor, chiar ca acum o sa curga cu bebei!
Papa, am vazut burticaaaa!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
blankar spune:
BRAVO GIANI,SA-TI TRAIASCA PRINTISORUL!!!
!!!!!!!!!!!!!!
blankar
35
cuERIC
AMR 5 SAPTAMANI
bubu05 spune:
Fetelor, vad ca fata de DPN-ul initial din listuta mamicile au nascut mai devreme cu vreo saptamana-doua! 
Ce vesti mininate! Abia astept sa intre proaspetele mamici sa ne povesteasca cum a fost nasterea, sa ne puna poze cu bebelasi mici si scumpi si sa inceapa cu intrebari 

Oana
30+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mami_papatot spune:
luny, pupici! eu cand am vazut body-urile alea atat de mici, m-am topit pur si simplu...imagineaza-ti ca astea sunt pt 1 luna si mai erau si pentru o luni, deci si mai mici..florin radea, a zis ca sa nu dam etichetele jos, ca sigur fetita lui nu e asa mica...ce stie el, ca parca el se chinuie sa o scoata...iar pe burtica nu mi-am scris cu pasta de dinti ci cu crema de vergeturi...ca tocmai iesisem din dus si trecusem la capitolul cremuiala ... asa ca zic,ia sa scriu eu si saptamana, sa trag si o pozica si uite asa am impuscat 2 iepuri dintr-un foc...
valeleu...butucico...curaj maica, curaj! tine papaciosul pumnii sa iasa bebe repede ca gandul...maiculitza , maica!
zozelino, fii pe faza maica ca baga peste...in ritmul asta eu zic la la sfarsitul zilei de luni avem cel putin 10 bebelusi...
pai acum cum mai plec eu maica de acasa...ca tre sa fiu la curent (fara aluzie butucico ...
) cu vestile...
mami_papatot
+31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Kya spune:
WOW Butucicoooooo! Ce facusi mama, te dusei asa pe tacute sa nasti?!
FELICITARI, tie mamico, felicitari randunelului Andrei, bine ai venit pe lume pui mic.
Ce ne-ai facut-o cu numele... Deci am avut gura aurita cu Hai Giani, Hai "ca am dovada" ![]()
Kya
31+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 9
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!