Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(96)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mami.p, asa o sa fac, ma duc p-acolo sa vad ce si cum intai....sa zici cand ai pus poze, sa vada si okiu meu!
Bitzule, yo doar te-am vazut live, si nu mi se pare deloc mica burti ta, asa ca stai linistita, ca e bine mai mult ca sigur!! iti faci prea multe griji!..sa ne povestesti ce ai facut la dr azi!
ma duc sa sortez hainutele pt prima serie de spalat!

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

delphinas, pai cum sa ma supar? normal ca nu ai zis cu rautate , ca nu aveai de ce...

luny, vezi ca sunt gata incarcate...

kya, pupici somnorosi si pt tine!

asadar...

POZICI NOI in "Lucrusoare de Honey" - pag 2 si HOney de la 29 la...

mami_papatot +31 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bitzule, daca mai esti pe acolo ti-am trimis PM.
Olgutz, deci:
1. Dupa rahi trebuie sa stai cel putin 8 ore cu capul cat mai nemiscat, mai ales in sensul ca nu trebuie sa-l INCLINI; miscari stanga-dreapta mai poti face, dar usurel.
2. Lichide trebuie sa bei cat mai multe nu numai ca sa urinezi si sa treaca efectul anesteziei dar si pt a avea scaun, lucru esential dupa cezariana cand din cauza interventiei in abdomen exista o reactie de paralizie a intestinelor ce trebuie musai combatuta. Nici o cezariana nu pleaca acasa fara a avea scaun (e valabil si in Municipal, stiu de la nasa). Deci iti aduci paie pt baut ca sa-ti fie mai usor cu capul.
3. Pt refacere rapida cu cat te ridici mai repede din pat cu atat mai bine, asta e regula sfanta. A doua zi trebuie toata lumea sa se ridice. CU ATAT MAI MULT daca exista suspiciune de trombofilie, desi stii ca eu nu cred ca ai asa ceva.
4. Nu, din prima nu te poti ridica fara ajutor, dar din a doua n-ar fi rau sa incerci; macar sa ajungi in fund. Iti zic de pe acum, e ff greu dar din ce o faci mai repede si mai des din aia te vei reface mai usor. Nu e doar experienta mea; dupa mine, pe toate colegele de salon le-am batut la cap sa se miste repede si mi-au multumit. Clau cred ca poate confirma.
5. In primele 24 de ore nu mananci mai nimic, doar ceai, supa strecurata, iaurt, maxim 1 ou fiert si putina carnita. Acum depinde si de gustul medicului. La mine, fiind diabetul la mijloc, am fost lasata sa mananc mai mult; altele boceau de foame. Oricum, pana nu ai scaun nu ai voie paine, fainoase si nici fructe sau legume care baloneaza.
6. De sonda scapi cand te muta de la reanimare la salon (ceea ce se intampla variabil, depinde la ce ora te opereaza si daca a fost vreo complicatie; oricum in mod normal a doua zi esti la salon). Cu sonda depinde...eu stiu din experienta mea de spital ca sunt persoane care o suporta greu dar eu n-am avut absolut nici o problema, uitam ca e acolo.
Am incercat sa citesc cate ceva la prematuri, sunt si povesti cu final fericit dar si destule care ma sperie asa ca renunt. Mai buna e rugaciunea!
Gata, va las ca am multe treburi si...Cine ma intreba de operatie? Ieri dupa cat am umblat m-a durut putin, altfel insa nu mai e decat o jena acolo.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Aoleu fetelor!!!Sunt o tampitaa!!!
Am primit mesaj aseara la 19.55 de la Giani si nu l-am vazut!!!!!Zicea ca era internata de juma de ora,cu membranele brokuite si ca va avea o noapte lunga!!!I-am trimis mesaj acum!!!Trebuie sa-mi dea vreun semn!!!Imediat ce aflu ceva-va spui!!!
Hai Gianii!!Hai Butucica mea!!Impinge mama,impinge-asta daca n-ai nascut deja!!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

papacica, ce de lucrusoare superbe are bebelina!!!!!! creste burti! cu ce te-ai scris bre, de pica?..pasta de dinti? buna idee, o sa fac si eu la un moment dat!

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gianiiiiiiiii!!!! Suntem cu tineeeeeee!!!

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

am stat de sambata fara net...ca pe ghimpi, nu pot sa exprim starea pe care am avut-o..stiind ca aici se intampla atatea si eu nu le stiu...

naty, ti-am citit povestea printre sughituri..esti un exemplu..o adevarata mama eroina! nu stiu ce altceva as mai putea spune..imi trec atatea prin minte si totusi parca am un blocaj in a ma exprima in fata unui asemenea curaj si a tot ceea ce ai indurat tu!
stau acum si ascult melodia lui florin chilian "zece" si nu pot decat sa ma gandesc la puiutul tau mic si sa plang...cred ca e cea mai buna dedicatie..daca nu ai ascultat melodia inca, iti sugerez sa o faci, cu riscul ca vei plange iar si iar...de data asta merita sa plangi de bucurie...trecu' ce a fost atat de greu!

am citit atatea povesti aici pe forum...dar pe majoritatea le-am citit inainte de a ramane insarcinata...sincer povestea ta e cea care m-a facut sa realizez ceea ce ai zis si tu la sfarsit: VOI FI MAMA! Dumnezeule! nu-mi vine sa cred..probabil si faptul ca ma apropii din ce in ce mai mult, ridica nivelul emotiilor la cote maxime..si ma rog sa-mi dea Dumnezeu macar o mica particica din curajul si puterea cu care ai infruntat tu totul.
te pup si iti doresc si tie si iuliei tot binele de pe lumea asta si o viata minunata!

_
33+ cu RADU
AMR 7 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, plecaciuni!!!! Printat, memorat si pus in bagajul de spital!!! Stii ce realizam acum? Ca si Iulia ta va fi o Ioana la botez ! Sufletele mici si in grija lui Doamne Doamne... Iti multumesc inca o data pentru raspunsuri.

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Heheee!!!Avem un Andrei de toata frumusetea,sosit la ora 10.32,cu 3.500g!!!
Felicitari Butucicoo!!!Refacere rapida,laptic din belsug si-un bebe papacios!!Te asteptam cu nerabdare acasa!!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aoleooooo, chiar ma gandeam la Giani ca ea fusese cu dopul ...

GIANI, GO GIANI, GO!

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 10 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput