Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(96)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza037 spune:
Neata si de la noi!!!!!
Bubule si noi am mancat un bol mare de cereale cu lapte........na...sac...sac....nu numai tu!!!!!!!!SI acum beau cafeluta.
In primul rand:Naty daca vrei poti sa-mi trimiti mie PM cu ce vrei tu sa scrii in acatist ca eu azi ma duc la Manastirea RAdu Voda.Cu cel mai mare drag te ajut.......chair daca fetele au pus deja......poate vrei sa scrii tu ceva anume in el....sunt aici si astept.
Kya, Ela, AliceIonescu, Ramo_cata, Doinita_g,Clau,Kitzyva multumesc pentru sustinerea de ieri de la dr.
Mai fetelor chiar nu mai inteleg????......doctorita foarte draguta si amabila....mi-a placut mult de ea....zice ca bebe este bine si ca este mai mare cu 2 saptamani ecografic fata de ultimul ciclu.PAna aici nimic iesit din comun.
Iar dupa aia sa-mi zica ca asta mica este dezvoltata mai mult si ca are in jur de 2.100 kg +/-650 gr.....unde o intra frate ca burtica tot mica este???Si lichidul este normal, colul este putin scurtat cu OI inchis si m-a certat ca nu am luat No spa cum a zis dr..
A mai zis sa stau cumintica ca sarcina este situata putin cam jos......si asta simt si eu cate odata parca as face pe mine sau o scap pe buburuza.
Acum, Ela te rog sa nu ma certi dar paranoia tot nu am reusit sa o fac sa plece....ieri eram ingrijorata ca este subdezvoltata iar azi ca este prea dezvoltata.
Asta este: IMI FAC GRIJI!!!!!!
2,100 kg de pea cum????pai ce ma fac eu pana la termen pe und eo scot????
Aaaaa si inca ceva....ecograful ala nu era performant....tot la Iosup a fost mai fain chair daca etse mai scump....dar daca acolo m-a trimis dr. ce sa fac???Mi-a dat decat doua pozici una cu o urechiusa despre acre a zis dr. ca este foarte frumoasa si si-a pastrata si pentru cartea ei o poza si una cu pasarica.....cu fetisoara nu mi-a dat ca a zis ca etse mare si nu s emai vede fain

De cd nici nu poate fi vorba ca la cat de vechi mi s-a parut mie eco fata de cele la care am fost

Parca m-ar bate gandul sa ma duc si la Iosup....dar nu mi-am facut programare.
IRINA 
+31

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
mami_papatot spune:
luny, pupe u! cred ca cel mai bine este sa mergi la biserica ta si sa intrebi pe acolo ori preotul ori femeile de la lumanari, care este programul lor de spovedit si impartasit...apoi dupa cele 3 zile te duci la spovedit (chiar si mancata) si duminica la slujba sa te impartasesti (eventual te spovedesti sambata si duminica la impartasit , ca sa nu trebuiasca sa tiipe urma prea mult post pana duminica)...si poti sa manaci fructe de mare (scoici, calamar, creveti ca astia sunt de post), supitza sau ciorbitza, multe fructe si salatzele delicioase...pilafior, tocanitza, adica mancaruri care sa-ti tina burtica plina, sa nu simti nici foame nici nimic...
natynicule, saru-mana de iluminare...pai atunci il dau Doamne iarta-ma si ma duc si iau fer din asta de care zici tu...ca iti zic, aseara cand am vazut bubutzele alea de sub sani, o cam bagasem pe maneca...parca si acum ma mananca pielea...
delphinas, spor la schiat...lui seb si tati...tu, cumintica pe bara...dar nu ti-e frica sa pleci? ca asa si la florin la servici pleaca pe 4 martie cu toii la munte ca e ziua lui boss ... dar mie mi-a fost frica, am zis sa nu ma apuce pe acolo alte alea...si merg undeva pe la buzau...si e o super pensiune de 5 stele, cu paturi cu baldachin si cheminee in camera...au si piscina imensa in aer liber dar acum asta nu conteaza ca oricum e frig ...arata asa, mai a han vechi...cu alte cuvinte ... e cam frumos... bine, s-ar putea sa vina si soacra-mea (ca si ea e pe 4 martie si barba-su pe 14 martie) si imi mai taie si asta o lecutza din aripioare...lasa, ca merg eu cu bebe si tati bun la busteni, la hotel pestera, ca acolo au si piscina cu valuri...
bubule, asa e, eu sunt cu visele...si ma gandeam,poate da asta de postarea mea, il si aud...el care are oroare de grase...auzi tu, grasa asta are vise cu mine...si comentariile lui speciale...
...ma si gandeam la comentarii in ziar..MB in visele gravidelor de martie-aprilie...

cu bubitzele, o sa dau cu galbenele, spre fericirea maica-mii...ca ea este fan crema de galbenele, redigest si bitter suedez...are tone in casa, unde te introci,pac o galbenea, pac un bitter...
asa sa faci zozelinule!
bitzule, lasa mama ca iese el bebe...sa-ti mai zic ca aseara la curs tanti ne-a spus ca bebe creste in ultima luna cu 250 gr.pe saptamana?
si eu astept morfo de 3 de pe 6 martie, si tare sunt curioasa ce greutate are...ca si mie tot de asta mi-e teama, ca va iesi greu...si vreau musai naturel...
sunt in zona!
mami_papatot
+31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Olgutzika spune:
Bubule, felicitari pentru AMR!!! Zi-mi si mie, ca mi-a adus sotzul ficatei de pui si mi-am adus aminte ca am vazut la tine ceva ce arata bine rau. Am cautat acum, dar nu ma prind ce mai e in plus in tigaia aia!!! Oricum, ma enervezi rau cu talentul tau la gatit
!!! 
Ela, cum vrei tu, mama, sa nasti, numai usor sa iti fie in timpul ei si dupa! Oricum, bazeaza-te pe mine
Promit sa imi adun fortzele, ca nu vreau sa deprim pe nimeni. Si nici sa fac de ras stolul de randunici viteze
!
Clau, saru'mana!!! Cand poti, si cat poti...ca ma gandesc ca o sa ai alta treaba acolo, la spital, decat sa ma antrenezi pe mine!! Tu esti o scumpa, ca intotdeauna, dar ma simt si prost ca abuzez de tine 
Nu mai stiu cui vroiam sa ii scriiiiiiiiiiu
...
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
mami_papatot spune:
fug sa fac pozici cu ultimele achizitii de bebe si sa pun pozici si cu burtica de 31 saptamani (facute asa, mai pe fuga, ca doar ce iesisem din baie si ma dadeam cu chema pe bultica ...si zic lui florinache, i-a fa-mi si o pozica...
)
mami_papatot
+31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
zozela spune:
Irina esti mortala!!
Ba-i prea mica..ba-i prea mare!!
Hai sa o luam asa:sunt 2.100g+/-650g!Deci-bebitza poate sa aiba in jur de 1400g!!
E bine asa?!..Mai..pe invers sa nu te gandesti-ca atunci sigur o scoti pe burtica!
Pupici mii!!
Facui Mami,facui!!
Ia arunca un ochi sa vezi ce bine le sade!!
Asa te vreau Olgutza!!
O sa vezi ca o sa fie bine!!
Mami hai cu pozele!!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
bitza037 spune:
Hai ca ma duc sa fac un dusulet ca ma pregatesc sa ma duc la dr. gineco.
Offf numai griji cu bebeii astia!!!
IRINA 
+31

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
delphin spune:
'Neatza burticoase dragi!
Stela si restul stolului care aniversati azi o noua saptamana adunata la odisee, va urez la cat mai multe si mai linistite!
Papacico
..sa nu crezi ca am zis-o cu rautate sau ceva...doar avem dreptul sa ne clatim ochii...ca doar si eu am fost sa-l vad pe zambaretul pomenit! Daca toate si-au dat cu parerea...mi-am dat si eu acu',na!
Si la sky, promit sa fiu cuminte...de drum nu mi-e teama, e doar la 2 ore de casa, e cabana militara in plus si langa este un mic tarnac pt. elicoptere, al jandarmeriei...Doamne fereste de ceva...ajung ori in spania ori in andora sa nasc
. Mi-am facut provizii de spasfon si carti...
Iar tu...daca risti sa ai intalniri neplacute, stai cumintica pe 4 martie, in cuibusorul tau...caci nervii nu fac bine la ten
Merci fetelor pt. gandurile voastre...
Sunt pe aici, mai intind o rufa, mai trag un ochi pe la voi si ma preg. de bagaje...incet, incet...!
Mai, neuronul asta gravid i-mi joaca feste, dar acu' nu-l mai las...
Bine ai venit la noi pe ramurica, mamica de gemeni...si mai ales flacai! Trebuie sa fie interesant...greu si frumos in acelasi timp! Oricum, ai toata admiratia mea !
Acu' chiar am uitat ce mai vroiam sa zic...a, cred ca a fost tare fain la cursurile de ieri! Randunicilor va pupez!
Zozelici...bine ca l-ati prins...si noi am avut unul...am sa va povestesc intr-o zi...asta era soarece inteligent...dar si noi ne-am amuzat teribil apoi pe seama lui!
pozici
bb2
burticutza
bubu05 spune:
Olgutza, pe cuvant daca nu ti-as face eu si ti-as trimite tigaia aburinda!
Fii atenta, nu e greu deloc. Cureti ficateii si ii speli, apoi ii pui pe o hartie absorbanta, sa fie uscati. Intr-o tigaie mai mare pui o ceapa maricica taiata solzisori, o calesti in putin ulei(de masline daca ai). Cand s-a inmuiat pui ficateii si acoperi tigaia, ii mai intorci din cand in cand, pui sare si piper si putina apa calda, daca a scazut prea tare apa de la ceapa. La sfarsit pui usturoi pisat, cat de mult vrei si marar verde tocat si gata. Faci o mamaliguta langa si e super. Daca vrei, poti pune si bulion la sfarsit, sa iasa cu sos rosu. Cum iti place. 
Mami_papa, pai atunci da cu galbenele ca e de bine! Ce tare esti cu visele astea!
Aaa, Bitzule, sa-ti fie de bine lapticul cu cereale! Vezi ca bebe e bine? ce atatea griji??
Abia astept si eu marti sa ma duc la eco, ca de 6 saptamani n-am mai facut...am sunat la CMU si inca nu e gata cultura aia de col...of, sper sa fie luni gata sa ma duc la control ca omu'.
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Kya spune:
In sfarsit am ajuns si eu la capatul celor 14 pagini, ca de cate ori vroiam sa scriu, mai aparea cate un post! Harnicutelor 
Felicitari Marina, si bine ai venit pe lume bebe Mihnea! Wow, 3 ore, chiar nastere usoara! Bravo.
Naty, am mai tras o portie de plans cu povestea ta. N-am cuvinte! Cum zicea si delphin, jos palaria! Iar poza cu Iulia m-a terminat. Doamne cat de frumoasa e! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa va intareasca pe amandoua. 
Cris uite link-ul de care iti ziceam aseara http://www.gimnastica-gravide.ro/index.php?page=educatie_prenatala_lamaze
Felicitari fetelor cu AMR-ul care au schimbat prefixul. La mai mare!
Kya
31+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 9
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Bitzule, sa iti dau exemplul Marinei, al carei Mihnea avea 4200g dupa ultima eco, si s-a nascut cu 3500? Mai comentam relativitatea masuratorilor? Succes la control, sa vii cu vesti bune!!!
Bubule, deja mi-e foame!!!Saru'mana mult, stiam eu ca mai e ceva pe-acolo! Oricum, nu scapi, tot ai pus pozele acolo, am de unde ma inspira...Imi convin ficateii ca se fac repejor si fara prea mult efort!
Delph, distractie placuta! Cand te intorci si ai timp si chef, poate povestesti si tu cum ti-a fost la cezariana ( sau m-a lasat pe mine neuronul gravid si ai nascut prin cezariana
? )
Roxana o fi bine?!? Ca ea intra seara tarziu, si aseara nici o veste si de la ea...Gianiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Azi avea si ea control, ce-o fi facand?!?!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia