Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(96)
Raspunsuri - Pagina 11
adriuta spune:
Teo, felicitari pentru nasterea puiutului, si
Bine ai venit pe lume Mihnea!!!! Sa cresti mare, sa ai noroc, o viata frumoasa si cu multe realizari. Sa iti bucuri si sa iti cinstesti parintii in fiecare zi a vietii.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 3 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea
ADRIAN
adriuta spune:
Stela felicitari pentru cele 30 de saptamani. Iti inteleg fericirea si intr-adevar este o realizare si un mare pas. De acum poti sa privesti cu incredere spre ultimul STEP...nasterea copilitei. Iti doresc o sarcin usoara in continuare si... TAKE IT EASY...
Noi suntem tot 2 in 1
De azi secretiile s-au mai conturat dar in rest...nimic interesant
.
Ma duc sa ma intind putin ca mi-am luat 2 dvd-uri de la biblioteca
Childbirth from inside out si Prenatal parenting si sunt curioasa. Nu mai am rabdare sa citesc din carti
. Asa pe dvd e mai usor.
Va doresc o noapte linistita si plina de vise frumoase!!!!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 3 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea
ADRIAN
mihutza11 spune:
Am aterizat si eu pe crenguta!
sunt cam somnoroasa ca ne-am trezit devreme azi... dar binedispusa ca am rezolvat cateva trebusoare primordiale... si in sfarsit acum pot sa va citesc..
in primul rand:
LA MULTI ANI DOINITA!!! multa sanatate, un bebic frumos si tot ceva doriti! 

Mimonix super tare faza cu cioco! 
una bucata Giani "fara dop" ! ![]()
ELAAAA
si ce-mi facusi cu papanasii aia...
... ete ca m-au napadit amintirile..
Amintirile ma chinuiesc
Amintirile ma rascolesc... etc..
i-auzi la Randunoiul de Simo ce sa faca... hihihi... sunt culmea omuletii astia ![]()
Mami vreau si eu una bucata Smiley
... shhhttt... sa nu ma afle randunoiul!
Mary lou mamaa pana ne-am hotarat si noi... ufff... e greu... ca erau atatea modele.. nu stiam de gramaj... o sa vad atunci cum e daca ii suporta sau nu..
Cris
mersi!!
Stela bine le-ai facut
contractiilor!
si bv de semnatura!
Vio tot am uitat sa iti spun ca SEAN imi place la nebunie!! si asta de mult timp 
Ramo

Flori sau cine mai intreba de masuratoarea la burtica... inainte sa vin in US am facut control la dok si aveam 98 cm la 30s... si acum am 106cm la 34s.. deci bb creste in ritmul lui, fii sigura!
Naty ma bucur asa aud de tati tau ca e mai bine!!
icei si pt
Iulia! si multumim de vestile de la Simo!
Ce haios e Iannis...hihihi.. auzi sa nu dea drumul la tzitzi 
A NASCUT SI TEOO?!!!! Bravo mamico!! recuperare rapida si laptic pt bb
Bine ai venit pe lume Mihnea!! Sa fii sanatos si voios!! 

Doamne Naty! intr-adevar o adevarat poveste... de zici ca e desprinsa din filme... efectiv mi s-a facut pielea de gaina si am ochii inlacrimati... mare e puterea lui Dumnezeu! cata rabdare si putere trebuie sa ai sa treci peste toate! Sa fiti sanatosi si puternici, iar Iulia sa va aduca numai bucurii! prima v-a facut-o deja: faptul ca exista!
acum ma duc sa papacesc... ieri am papat mamaligutza cu branza si smantana
... ce ma bucur ca gasesc macar asta pe aici.. branza de vaci, care in Craiova nu gaseam (mai mult telemea - si nu ma omor dupa ea) uite ca gasesc aici... ironia sortii ![]()
cred ca am mai vrut sa spun cate una alta, dar v-am zis sunt cam obosita azi.. asa ca
stolul!
Mihaela
34+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
Olgutzika spune:
Bebe Mihnea, bine ai venit pe lume!!! Sa fii sanatos si sa ai o viata lunga si implinita!!! Felicitari, Marina, sa va aduca numai bucurii!!!!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Naty
!!! E atat de scumpa Iulia 
!!! Sunteti amandoua doua luptatoare! Impresionanta povestea nasterii Iuliei, poate ar trebui sa o postezi si la Nasterea unei stele, iti da speranta...Si incredere in medici si intr-un sistem medical atat de hulit acum.
Va citesc cu consecventa, sa stiti, mutandu-ma de pe o parte pe alta a canapelei...Dar azi am intrat in cea de-a 38-a saptamana
!!! Inca o saptamana si gata!!! Marti poate va spun si eu data cezarianei.
Concluzie: fizic, ok ( cu toate ca mai scap cate o contractie dureroasa fara sa fac nimic...), psihic fragil ( teama sa nu mi se declanseze nasterea, teama de nastere in sine, mai ales cand vad cum au inceput deja puiutzii sa vina pe lume, teama de spital si de personalul medical...teama... ).
Va pup pe toate!!!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
VioletaH spune:
TEO, FELICITARI!!! Bine ai venit bebe Mihnea, sa cresti mare si sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor!!
Am vazut ca Teo nu e inca trecuta pe prima pagina, dar sunt sigura ca o sa aiba cineva grija de asta. Zoze, Ioana, Clau? Ca voi stiti cum.
Naty, nu stiu ce sa mai spun, cuvintele sunt de prisos...
Povestea ta este impresionanta, ar merita pusa pe prima pagina DC. Multe dintre noi am putea invata din ea ca atunci cand credem ca ne este greu, de fapt nici nu stim ce inseamna greul...
Azi am fost si eu la doctor. Col moale ca untul la temperatura camerei (asa s-a exprimat) dar complet inchis. Examinarea s-a lasat cu vesti bune (tensiune, greutate, test urina, masuratori burtica, bataile inimioarei lui prichindel). Acum astept rezultatul de la streptococul B. Maine ma vor anunta cand sunt programata pentru urmatoarea ecografie, probabil la inceputul saptamanii viitoare. Abia astept sa-l vad.
Va pup pe toate!!!
Vio
35+
Sean
POZE
clauclau spune:
Neata randunici, una calda, una rece... Adica am dormit super noaptea asta fata de cealalta cand am stat numai cu ochii pe pereti! Asa da, nene!
Pai daca am trimis randunoiul pe canapea, n-a avut cine sa ma mai sforaie si am tras la vise toata noaptea!!! 
Stela, felicitari pentru cele 30 de saptamani, stiu ca asta e o mare realizare pentru tine. La cel putin inca 8, zic eu!
Sadeth, LA MULTI ANI cu fericire si sanatate! Poate vii si tu pe crenguta cu un fursec si o feliuta de tort!!!
Olgutz, saptamana 38, bravoooo!!!! Dar ce aud eu acolo de teama, frica, panica....Ce-s alea, mey??? Hai stai cumintica ca totul o sa decurga firesc si
usor! 

Roxana, cum te simti? Este ultimul weekend 2 in 1!!!! Ce planuri ai? 

Diana, tu ce mai faci? Esti programata tot pentru luni, sa ai nastere super, super usoara! Si multa incredere in Dumnezeu ca stie el sa le aranjeze pe toate.
Mihutz,
ca ai gasit branzica de vaci acolo!! Ai papat romaneste! ![]()
Delphin, distractie placuta la munte, dar sa stai cuminte, cuminte sa mai stea bebe putin in burtica la caldurica. Si Razvanel este tot ca Seb la cumparaturi, nu am avut nici-o problema cu el pana acum. Stie ca daca avem bani ii luam ce vrea, daca nu, nu. Si nu comenteaza..., doar ma intreaba : ai bani sa-mi iei cutare jucarie?? si accepta orice varianta. E super, sunt tare mandra de el, ca orice mamica de altfel! 
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 10 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ramo_cata spune:
buna dimineata randunici...
o sa incepcu sadeth-la multi ani ,sa ai o nastere usoara

mstela-felicitari pt cele 30 sapt sa ai o sarcina usoara in cotinuare si fara contractii... frumos cantecelul
eu tot pe la 2 am adormitdar d atunci a dormitbustean pana la 7.30 cands-a trezit ranunoiul...
va pup si vaurez o zi frumoasa...
rami26
+
31 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
zozela spune:
Ceee???!!!!!!!
A nascut Marina??!!!Wooooow!!!!
Nu pot sa cred!!!
Repede si usor-din cate vad!!
Suuuper!!Felicitari mamico!!Sa fiti sanatosi amandoi,Mihnea sa fie un papacios si sa va aduca numai bucurii!!

Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
lyvy spune:
Stela, felicitari pentru cele 30 sapt, si la mai mare, nu-ti spun un numar, ci atata cat trebuie!!
Livi
+37
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe