Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

M-a terminat psihic noul laptop! S-a restartat singur de vo 2 ori pe motiv de "saving updates" de am pierdut de 2 ori cearsaful. La odata rezist, da de 2 ori....

Vreau sa zic musai:

La Multi Ani Doinita! sa fii iubita, sa fii fericita, sa nasti usor un bb perfect!

BB Mihnea, bine ai venit pe lume!! Marina, felicitari!

Naty, chiar si cu ochi de soacra tre sa spun ca am o nora frumoasa si bine proportionata si deja mi-e teama ca vor alerga prea multi barbati dupa ea :))
N-am citit finalul povestii, am lasat pe maine cand voi fi mai hodinita, dupa ce ma intorc de la gym...

Livi, Ursuleata si cine mai mere la bb control, bafta multa, sa fie fara surprize neplacute!

Luny, eu una nu pot alege singura ziua de spovedanie. Iar impartasania nu are loc in aceeasi zi de obicei. Parintele meu duhovnic de exp spovedeste duminicile daca are cereri, in afara posturilor, iar in posturi miercuri si duminica. Eu tin legatura cu dumnealui prin telefon. Impartasania- ori ma duc in orice zi a
sapt (dupa ce imi da dezlegare duhovnicul) la Mitropolie dimineata, Ori duminica la biserica unde merg eu. Daca nu poti sta pana la sfarsitul slujbei nemancata, mergi in fatza si rogi sa ti se dea impartasania asa, in timpul slujbei. La mine s-a putut. Eu merg la biserica Sf Gheorghe -unde intoarce tram 21.De regula e bine sa nu schimbi duhovnicul fara o dezlegare de la cel precedent.

Nu prea imi amintesc ce am mai scris in mesajele pierdute, ca m-am nervat.
Da va iubesc si va ador. pupici.

sovi 29+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

multi Naty,mamica eroina si sa visezi frumos!Te iubim si-ti iubim si puiul mic!Si Naty,in curand trimit alt acatist pe 40 zile la manastire,si te trec in acatist rugand pe Domnul sa aiba grija si de tine si de micuta ta!
clauce-am auzit?Ai grija cu dopuletul,stai cumintzik sa rezisti pana luni.
luny,eu de craciun am incercat din rasputeri sa tin post 3 zile,cu toate ca mirosea pe aici a sarmale si simteam ca mor si in ajun de craciun m-am dus la spovedit si impartasit si preotul m-a certat ca am tinut post,eu nestiind,si mi-a spus ca acum am responsabilitatea de a o hrani pe micuta bine si fac pacat dc tin post(de mancare e vorba doar),lipsindu-ma de hrana consistenta si sa nu mai tin.Asa ca m-am dus acasa dupa impartasanie direct la oala cu sarmale.Eu zic sa mergi oricand la Biserica,dimineata si sa vb cu preotul si orice preot ar trebui sa te spov si impart.Dar dimineata pe nemancate trebuie.De preferabil in timpul saptamanii,dar si sambata e destul de lejer.Mie,din pacate,mi-e frica sa ies la Biserica,dar dc da Domnul sa mai treaca un pic de timp si sa fiu bine,sa nu ma expun acum,fug si eu la spov si impart.
silvia,ai incredere ca vom depasi cu mult 30s!!!

Fetelor de la curs,sa ne mai pove si noua aici cate ceva ce ati aflat nou pe acolo,va rog!

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Si acu' sa raspundem ascultatorilor...

Flori, mamica ingrijorata de burtica mica. Nu stiu daca sunt relevante masuratorile astea, eu am tot 29 de saptamani, dar nu m-am masurat, plus ca eu am fost grasa dinainte de a ramane .

BINE AI VENIT PE LUME BEBE MIHNEA! TEO, SA-TI TRAIASCA FLACAUL, SA FIE SANATOS SI MANCACIOS SI FELICITARI PENTRU NASTEREA RAPIDA, FIINDCA NU STIU CAT DE USOARA A FOST!

Ziceati ca nu puteti dormi noaptea, nici eu nu pot, dar, in loc sa ma perpelesc in pat, imi fac de lucru prin casa, calc rufe, cos cate un nasture, ca daca ma duc in pat si ma foiesc il trezesc si pe randunel si el se duce la fici a doua zi.

Cristina 29+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Si cum s-ar zice, inca unul si ma duc...

Naty, impresionanta povestea ta si a nasterii Iuliei, inca o data va doresc din suflet tot binele din lume si numai bucurii de-acum inainte![flo]
Ma bucur ca s-a rezolvat doar cu stenturi la tatal tau, ii doresc insanatosire grabnica!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Si fetelor.....sunt asa fericita ca nu mi-e deloc somn!!!De cand astept sa ajung sa schimb prefixul!!!Si gata: avem si noi 30s!!!Yuhuuuuu!! pe toate!!!

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Seara buna si de la mine!

Felicitari Teo! Bb Mihnea, bine ai venit pe lume!..

[b]Naty, la fel ca si dupa prima parte a povestii tale...nu am cuvinte...ma simt mica,mica pe langa tine...pe langa tot ce ai putut indura pt. a fii MAMA. De ceva timp...cand suntem la masa, eu si randunoiul...subiectul ce vine cel mai des in discutie e povestea ta si a Iuliei! Sa va aiba D-zeu in paza, asa cum v-a avut si pana acum... Noul tau statut, cel de MAMA, i-ti da puteri nemasurate...ai sa vezi! Ma bucur ca impartasesti cu noi momentele teribile prin care ai trecut...e bine pt. tine...si mai ales e bine pt; noi...invatam cate ceva! nu-ti mai transmit curaj...caci ai nemasurat...vreau doar sa-ti spun sa ai grija de tine...Iulia are nevoie de puterea ta...si tu de a ei! Si e atat de dulce in poza...am mai spus intr-un mesaj...e atat de micutza si atat de mare in acelasi timp...nu stiu de ce i-mi da aceasta impresie...poate ca nu realizez eu...dar sincer Seb al meu la 3kg arata la fel de firav...sau poate asa il vedeam eu! Bine ca mananca! Iar tu...sa nu mai aud ca te invinovatzesti...auzi la ea...ca o mama normala?!...nu e lapte...bine ca exista lapte praf...Uneori e mai bogat de cat cel de mama...important e sa fiti voi doua sanatoase...

Observ ca si tie ti-a prins bine sa te ridici repede dupa cezariana...am crezut ca a fost doar asa...noroc la mine...caci m-am simtit bine...am sa continui si asta data... si merci pt. pont
I-mi cer scuze fata de restul stolului, ca nu mai sunt la fel de "activa" pe ramurica...si ca mesajele mele nu mai sunt nominative...ma gandesc insa mereu la voi sa stiti, si de aici din fatza ecranului va urmaresc si va raspund mereu, dar in gand...atunci cand ma astern sa scriu, neuronul meu gravid i-mi joaca feste!

Cory...hazlie Larisuca ta! si-mi imaginez cat de penibil trebuie sa te fii simtit...am trecut si eu o data cred printr-o astfel de historie cu Seb...nu-mi mai amintesc..pot spune doar ca am marele noroc de un copil intzelegator...intelege cand ii spun ca e scump sau can ii spun ca are acasa si nu are rost sa-i cumpar iar...etc. Acum suntem la faza cand cere jucarii si-i raspund ca de ziua lui sau de Craciun...bine, cand sunt jucarii oneroase.
De cele mai multe ori ii cumpar jucarii cand sunt singura...asa nu se poate instaura obisnuintza de ai cumpara ceva de fiecare data cand mergem la cumparaturi.
Si ce-mi mai place, si sincer nu stiu de unde vine..poate varsta...ce stiu eu...i-mi cere sa mergem la raionul jucarii doar ca sa se uite la jucarii...si-mi zice "Doar ca sa ma uit!"
Cred totusi ca sunt norocoasa la acest capitol..

Papacico[/b]...m-ai facut curioasa si normal am vrut sa vad masculul de care zisesi tu! Eu nu pot spune de cat"pas", nu e genul meu...mie i-mi plac "masculii feroce" si mai ales cel din dotare

Si ca venii vorba de cel din dotare si mai ales pt. ca azi e 14 feb,trebuie sa ma laud cu faptul ca noi implinim azi 9 ani jumate fix, de cand ne-a adresat prima vorba...adica de cand ne-am cunoscut! Si am sarbatorit asta dimi, imediat la trezire si printr-o masa la resto, la pranz normal, ca seb era la gradi.Azi am avut si rendez-vous cu anestezistul si ultimul control inainte de ziua J.
Prin urmare...repos, repos si iar repos pt. mine, daca vreau sa nasc pe 28. Col moale si deschis de un deget...interdictie de "faire l'amour"( noroc ca am facut inainte de rendez-vous) si maine vrem sa plecam la munte, sa-l ducem pe Seb la sky!

Promit sa fiu cuminte...ma inarmez cu carti si reviste si sa ma odihnesc mult...adio plimbari si alte alea...noroc ca nu mai am de cat 14 zile!Uf!

Va pupez dragelor si va doresc o noapte cat mai linistita!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Dedic cantecelul urmator dragei noastre micutze Iulia, dar si domnilor mici randunoi care abia au bagat capsorul in lumea noastra-Iannis si Mihnea.
http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html.Priviti-ne semnatura!

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici

Mergi la inceput

Stelutza, ce sa-ti zic, am vorbit de semnele de debut ale travaliului, adica dureri de spate, pierderea dopului gelatinos, alcatuit din sange si mucus (apropo, fetele care aveti deja oaresce semne de dop gelatinos, trebuie sa fie sange in cantitate moderata, daca e mai mult trebuie anuntat medicul), senzatia de apasare in partea inf. a abdomenului, uneori cu senzatia de diaree, ruperea membranelor si pierderea apei (daca lichidul este maroniu sau verde, de urgenta mers la spital si anuntat medicul, e semn de suferinta fetala), contractii(cand sunt la 10-15 minute, trebuie mers la spital).

In ce priveste de ce acte avem nevoie si sacosa cu lucruri personale, aici depinde de la spital la spital, noi am discutat ca principiu.

Pe urma ne-a zic cate ceva despre nastere, cu gradele de dilatatie, tipa era adepta nasterii naturale, fara epidurale si anestezii.

Apoi cate ceva despre expulzie si desprinderea placentei, despre epiziotomie.
Daca vrei sa stii ceva in mod special, intreaba-ma.

Cristina 29+

Mergi la inceput

cris...e bine ca va avem pe voi instruite sa ne pove cand om avea nevoie fiecare!
Va doresc noapte buna.Ma asez pt culcare ca nu poate dormi randunoiul,chiar dc nu mi-e somn.

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici

Mergi la inceput

Ok, noapte buna si tie si felicitari pt. semnatura!

Cristina 29+

Mergi la inceput