***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Kay, imi pare rau sa te gasesc atat de suparata ... totusi ... energia ta trebuie sa se concentreze doar asupra minunii tale. Ma rog sa fie totul bine si usor in timpul operatiei si sa ne dai vestile cele mai bune cat de repede poti! pentru Sonioara cea viteaza!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

oana,ma rog si eu cu tine maine la operatie;trebuie sa fie bine; odihneste te caci maine te asteapta o zi lunga.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Motanico, ai dreptate. energia mea e canalizata doar spre Sonia. dar cand ti se zice ca vei primi insutit sageti-nu-mai-stiu-cum cu cateva ore inainte de o op de care depinde viata Soniei, eu una ma virulentizez brusc. cred ca imi trebuie o pauza de forum. sterg continuu ce scriu, ca e prea dur, si "e sensibile" doamnele cu timp pretios ! eu fac ceva pe sensibilitatea lor si pe sagetiule lor si pe timpul lor ! sunt prea enervata (nu nervoasa, ci enervata) ca sa imi mai pese. si inca nu sunt rea, ma cenzurez enorm.

destul pt azi, pierd timp pretios !

pup mult fetele dragi !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ma pentru Sonia.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

tocmai a aterizat pe spital un elicopter ! a adus un bb in incubator... e incredibil cat de tari sunt nemtii astia ! e a 3-a oara cand vad elicopter pe spial !

gata ! am simtit nevoia sa va impartasesc

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kid, iti citez ce ti-am scris in mesajul precedent "kid, doza de medicamente ca sa-si faca efect trebuie data exact cit scrie, nici mai putin nici mai mult, ca altfel nu-si face efect si=l dai degeaba. si eu i-am dat azi noapte paracetamol ptr ca nu mai putea de la dinti, s-a trezit urlind de 4 ori" nu inteleg in care parte am dat cu rosii.

ancamari, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita mamico

kay, ma voi gindi la sonia, ma rog ptr ea, mi-e tare draga fetita asta, as minti sa zic ca stiu si inteleg prin ce treci, ptr ca NU inteleg, dar incerc macar sa fiu alaturi de voi. ar fi o onoare ptr mine sa beau berea aia nemteasca la majoratul soniei si sa am grija de ea sa nu o fure baietii de frumoasa ce e! n-am comentat ce ai scris in ultimul timp dar acum o fac putin, adica eu iti inteleg frustrarea, exact la ce scri m-am gindit eu ieri, sa-ti explic, dominic era alergic cu soc anafilactic, si ma intrebam de ce alti copii ale unor femei care fumeaza, se drogheaza, nu citesc nimic, nu se intereseaza de nimic nu au problemele mele? si-mi era o ciuda de muream de ciuda. cit sufeream eu ca el mergea la zile de nastere si nu minca prajitura, intreba de ce?(e clar mai sanatos, dar putea sa guste macar) si acuma ma iau de mamele inconstiente care-si lasa copii sa se plimbe cu sticle de biberon in parc pe jucariile de acolo(topogan, etc) cind eram cu dominic alergic deveneam chiar isterica mai sa le bat. prietenele mele ziceau ca exagerez, dar ce ai lor copii riscau sa moara de la lapte? ziceau ei si poti sa-i dai siropul, pai da dar ca sa treaca alergia trebuia ferit de orice produs de lapte. in fine, asta ca sa-ti explic de ce-ti inteleg frustrarea. si apoi dupa ce am pierdut sarcina, cit de urit ma uitam cind vedeam o gravida fumind!!! eu de ce pierdusem frate sarcina? nu am baut nu am fumat.....si alea.....le durea undeva de copil. deci te inteleg, acuma nu sintem toate la fel, sa citim sa ne documentam, depinde si de domeniul de studii al persoanelor, nu le putem stii pe toate. nimeni nu le stie pe toate, unii sint buni in anumite domenii, altii nu. iar cu ce a zis liviana(desi nu o cunosc personal) cred ca s-a referit la faptul ca daca gindesti negativ negativul se intoarce,adica in sensul ca trebuie sa gindesti pozitiv, sa te incarci de pozitiv. sigur nu s-a referit la sonia din contra se gindea sa gindesti pozitiv ca sa atragi pozitiv asupra ta. adica eu asa am inteles. de fapt tu esti speriata, ti-e frica sa n=o pierzi pe sonia, de aceea si reactionezi asa, esti sensibila si e normal, vezi ca nemtii sigur au sprijin psihologic ptr parintii care trec prin momente dificile cere-le ajutorul. o pup tare pe inimioara mica si o string tare virtual sa-i dau forta si pozitiv mult de la mine, sigur va fi bine, nu concep sa fie altfel!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Nicoll, pentru Leon

Bogalina , pentru Teodor

Piticasigogosica , pentru Cosmin Cristian

Yoyoyo , pentru Octavian Andrei

Ancamari

pentru SONIA

Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

[center]Salutare!!!

In primul rand vreau sa urez sarbatoritilor de azi la multe lunite!!!!

Si totodata lui ANCAMARI vreau sa-i urez un calduros LA MULTI ANI! Sa fii fericita! Sa ai parete numai de bucurii si de un pui sanatos si voios!!!!

Ella_74, sanatate multa lu' Bobytza!!! Trimitem si noi un pup sa se faca bine!!!

Kay, nu intru sa iau apararea nimanui.... dar cred ca ai inteles gresit mesajul livianei... Cam acelasi lucru ti-l ziceam si eu referitor la acuzatiile catre Iosup/Tutunaru, etc... Tii minte? Iti ziceam ca mai bine iti pastrezi fortele pt Soso, mai bine te rogi la D-zeu decat sa acuzi sau sa improsti cu noroi.... Eu spusele Livianei nu le-am luat ca pe un "blestem" sau cum oi fi interpretat tu... ci le-am luat fix ca atare... Oricine TREBUIE sa aibe grija sa faca mai degraba un BINE aproapelui... Nu doar tu.... SINCER, ii spuneam unei prietene pe mess ca si eu ERAM MULT MAI BUNA/MAI INGADUITOARE gravida fiind si mi-am adus aminte de ce... Aveam inca frica primelor ecografii... asteptam cu sufletul la gura sa-mi vad puiul sanaros si NU eram CAPABILA de RAUTATI! Si sfaturile pe care le dadeam incercam sa le dau cu blandete... Ei bine ACUM NU MAI POT... Si imi pare rau... Ma rog zilnic sa-mi revina bunatatea/rabdarea/ingaduinta de atunci...pt. ca sunt convinsa ca faptele mele se vor rasfrange asupra copilului meu.... Sunt convinsa ca bine fac bine gasesc.... si nu doar eu, ci si copilul meu... Hai ca m-am lungit dar am vrut sa cred ca pot explica spusele Livianei...
Tin pumnii Soniei sa iasa bine operatia!
Aaaaah...scriu pe fuga cu puiul in brate... deci eventualele greseli te rog sa le sari! N-am timp sa reeditez

GAta... mai revin pe parcurs.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, va rog sa ma scuzati pt mesajul care va urma!

Deci.....Kay, e clar ca ai ceva personal cu mine si chiar nu mai inteleg!Dar nici nu ma chinui!Dar....de la a-ti da cu parerea despre ceva si pana la a condamna si vorbi(asa cum o faci) despre cum imi cresc eu copilul.....e cale lunga!Iti permiti cu nerusinare sa vorbesti despre cum ma ocup eu de David!!!!Nu este treaba ta si punct.Intelegi?Se pare ca nu!Daca tu , din acel mesaj ai priceput ca am un copil bolnavicos(repet , s-a imbolnavit de o viroza doar 1 data si apoi a mai facut febra dupa cateva zile)!Daca tot esti asa documentata......atunci ar trebui sa stii ca un copil bolnavicios inseamna mai mult decat atat!Si....clar compari copii sau mai bine zis pe Sonia cu oricine si e total gresit!Sonia are problemele ei dar asta nu inseamna ca tot ce trebuie sa-i faci ei , trebuie sa aplicam noi pe copiii SANATOSI!E normal sa fii f precauta dar nu-ti permit sa-mi spui tu mie ca sunt neinformata, ca am doctori nu stiu cum....si asa mai departe!Asta deja denota......multe!!!!!!!!
Cum spunea cineva aici......chiar mai ai multe de invatat si de maturizat!
Si am o curiozitate:cata sare ii dau eu lui David de ma judeci atat?Ca probabil esti prin preajma cand ii fac papica, nu?Altfel.....vorbesti doar f aiurea(ca sa ma cenzurez si eu).
Referitor la faza cu "porcu" de mult fumata..............No comment!
Am uitat ca faci parte din persoanele care citeste numai carti de carti, ziare finaciare, medicale....etc, nu?Bravo tie!
Lasa-ma pe mine sa-mi cresc copilul cum ma duce capu' si sa invat copiii sa se urce pe un porc taiat si vezi-ti tu de problemele tale!O spun cu rautate clar dar deja ai intrecut limita bunului simt cu mesajele tale!Cred ca ai treburi mai importante de facut decat sa-mi dai reply la mesajele din trecut care oricum nu au nici o relevanta!
Si....daca te deranjeaza si alte mesaje ale altor fete....iar e problema ta dar cred ca fetele sunt destul de destepte cat sa-ti citeasca printre randuri si sa vada anumite lucruri!
Poti sa-mi ignori mesajele daca te deranjeaza asa mult si sa-ti pastrezi criticile pt cine vrei tu!
Eu sunt o mama denaturata si inconstienta dar e bine ca tu esti o mama si o persoana responsabila![=D>]Bravo tie!

Si inchei ca deja.....sunt "oripilata"(te citez) de ceea ce poti spune!

Si.....sa-mi spuna mie careva de aici care a fost crescuta dupa carte(cum spui tu)!Nu e nimeni, iti spun sigur!Copilul ti-l mai cresti si dupa cum simti tu ca e bine nu numai dupa ce zic altii, fie ei doctori, prieteni etc!

fETELOR, va doresc numai bine si LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ancamari,

LA MULTI ANI!!!!!!

sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa si sa va bucurati de Petit-ul cel nazdravan.

Mergi la inceput