***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Motannel, multumim!Slipul l-am cumparat de la un magazin de bebelusi, nu e mare chestie, daca face pipi trece prin el, are sistemul de prindere ca un pampers si elastic la picioruse in caz de accident .

Astazi am vazut si eu cateva poze din urma, adica pe Teodora ta proband bascute, pe Vladut de Kid in timp ce radea cu pofta, pe tudor catalin care are niste ochisori superbi, am vazut-o pe Sonia cea tzepoasa, pe frumuselele Ariana de Teodoral si Isa de Petit_ange...si o sa revin, numai sa-mi amintesc pe cine am mai admirat..

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Lavini, multumim!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, gata, time out!!! VA rog eu frumos nu mai scrieti, s-apuc si eu sa citesc si sa ajung la zi. Imi pica ochii de somn, da'tot vreau sa dau gata si cap 50. Si maine tre s ma trezesc la 5. Poate rusesc sa povestesc si eu sapt asta ce mai face Mara.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

gata, noi am trecut pe antibiotic, n-a fost chip sa facem aerosoli, a urlat parca il taiam, desi am incercat sa-l imprietenim cu aparatu inca de la pranz cand l-am cumparat, i-am dat lui o masca, noi ne-am pus pe fata alta, ne-am maimutarit in toate felurile, dar n-a mers si l-am si traumatizat, ca numai cand se uita in directia in care stia ca a fost aparatul devenea foarte vigilent.

Lavini, ce i-ai mai dat in afara de antibiotic lui Raducu? al meu Bob tuseste infernal, cand il apuca imi vine sa dispar.
Noi ii dam ospamox 5 ml/12 ore si ambroxol 10 pic de 2 ori/zi.

Am adimirat poze cu Raducu la piscina; ce mare a crescut; nici nu stiu cu cine seamana mai bine, cu tati sau cu mami.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

lavini, sanul sper ca bine;am vazut ca s a inrosit putin in jurul operatie,dar sunt fire in interior... poate e de la ele;sper sa scap... trebuie sa scap si eu

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ancamari

Sa fi sanatoasa, fericita, iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti!!!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Teodoral Multumim!

Pepsi Multumesc de raspuns. Totusi,nu da cu rosii, intreb si eu, eferalganul e si pt febra, dureri de gat, de dinti, musculare si nu stiu daca pot sa ii dau mult timp, ca juniorului tot o sa ii iasa dinti de acum incolo si am inteles ca la aparitia maselelor e si mai rau, si nu stiu daca e bine sa ii dau doza intreaga de fiecare data, de asta eu il mai pacalesc cu putin eferalgan, ii mai calmeaza putin durerile de dinti; intreb daca e bine si pot sa ii dau pe termen lung...

Doxinu Nici eu nu reusesc sa deschid pagina

Lavini Multumim!

Mamici, imi explicati si mie ce e cu aparatul de aerosoli, ce anume face, cum se foloseste? Si juniorul meu respira mai greu, dar el e asa de cand s-a nascut si mi-a spus pediatra ca s-ar putea sa fie polipi, ar putea ajuta in cazul lui?

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Leon de Nicoll

Cosmin Cristian de Piticasigogosica

Octavian Andrei de Yoyoyo

Poze Vladut

Filme Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Doxinu, la intalneala nu venmim pt ca o sa fie op mare atunci, si vin in G deja cu o luna inainte.

Liviana, iti multumesc in ajun de operatie ca imi trimiti insutit sageti otravite ! esti super tare ! de fapt esti cea mai tare ! esti foarte misto tu ! eu iti doresc numai bine si sanatate, sa-ti fie sanatosi copii, sa nu-ti spuna nimeni ca viata lor depinde de "daca are chirurgul o zi buna" sau "daca supravietuieste operatiei" sau " daca reusim sa punem stant-ul". eu una in continuare sustin ca e dezinteres sa iti cresti copilul dupa ureche si din auzite, fara sa cauti si sa citesti. poate voua vi se pare ok ca i se rupe cuiva de cate medicamente baga cineva in copil sau etc., da va zic eu ca daca erati in sit mea, sa te bucuri de fiecare sec, ati fi devenit la fel de virulente. daca op de maine merge prost, moare. si nu o zic eu. si la inceput eu i-am zis frumos, da pare ca oricum nu intelege asa ca renunt.

doxinu, nu sunt suparata, dar de cand am vb cu dr, stau cu Sonia pana adorm, si ma trezesc sisterele si ma trimit acasa. acu e minune ca sunt acasa la ora asta, ca maine e op, si ii baga ceva pe vena ca sa doarma si eu tb sa fiu odihnita maine, asa ca am plecat.

pepsi si poohy, normal ca bem bere la 18 ani. nemteasca

cam atat. ma duc sa mananc ceva, ca azi a fost tare greu, a plecat Alex inapoi acasa si am ramas iar singura... ceea ce e si mai greu dupa ce te obisnuiesti cu cineva...

liviana, te rog potoleste-ti orgoliul ranit, ca esti cam naspa cu comentariile tale de kkt. mai frumos de atat nu pot sa spun.

si daca tot n-a ineles nimeni de ce ma enerveaz, e pt ca unii au copii sanatosi si-si bat joc de ei. puneti mana pe o carte despre cresterea copilului, luati exemplu de la PEPSI !!! cate stie ea... eu as lasa-o pe Sonia cu Pepsi fara nici o problema ! am mai vazut eu aici, in spital, una care ii dadea copilului de 2 luni, operat pe inima, suzeta care cazuse pe jos... deci totul e posibil !

maine la 7 juma ora noastra ii dau morfina si restu si la 8 o duc in sala. incerc sa tratez (iar) sa ma lase in sala. poate de data asta, cunoscandu-ma mai bine, or sa ma lase. acu nu stiu daca nu lesin eu, dar dat fiind ca nnu e open chest op, s-ar putea sa nu. va anunt daca am primit acces si daca am rezistat sa-i vad inima oprita !

ca sa o lamurim definitiv si sa nu mai primesc amenintari cu sageti otravite insutite (mie mi-ar fi jena de mine sa scriu asa ceva in situatia in care stii cum e Sonia), sa nu mai ziceti ca sunt prea virulenta, nu mai citesc decat mesjele adresate mie. ca eu chiar nu pot sa nu ma enervez cand vad d`alde d`astea. si e clar ca e incosntient facut totul, ca daca ar aveam idee ce inseamna actiunile, si ce repercusiuni au, poate ar avea o jena sa laude sau expuna. mie una mi-e jena sa va zic ca i-am schimbat laptele brusc Soniei, pt ca am ramas fara aici. de la Nan ha1 la Nan ha2. si a avut un scaun mai moale azi. si am mai facut si eu tampenii mici, ce-i drept, ca nu sunt D-zeu sa ma joc cu viata ei, cu organismul ei, cu dezvoltarea ei. eu doar ii creez o baza sanatoasa si solida pt mai tarziu.

va pup si nu va suparati ca le zic urat, eu le zic cu intentie buna. dar Alynei deja ii le zic foarte urat, pt ca e incredibil cata consecventa are in a nu se interesa... ea in loc sa se intereseze ce e cu sarea, a preferat sa sara in sus ca asa i-a zis dr, ca e in cartea de bucate, etc. sa nu cumva sa citeasca ceva nefrologie pediatrica (sau nu chiar asa, sa dea un search pe Google, sa vada care-i treaba...) si unele mamici chiar au intrebat ce mananca David al ei, ca sa dea si ele copiilor. iar diversificarea lui nu e deloc ok. dar ma opresc, ca as putea sa comentez o zi intraga si nu are rost ! si nu te obosi sa-mi raspunzi ceva, ca nu citesc !

in continuare, dupa o ora, MI SE PARE EXTREM DE JOSNIC COMENTARIUL LUI lbelciug CU SAGETILE. RUSINE !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ella, nu tb neaparat sa-i pui masca, doar sa ii vina in fata aerosolul. si e destul ! ca asa cu masca n-o sa stea nici un copil !

aerosolii pot face 1000 de chestii, depinde de ce substanta bagi in dispozitiv. ajuta plamanii, imbunatatesc resp., etc. lung things !

am mai baut o cana de lapte si sunt din ce in ce mai revoltata de rautatea si monstruozitatea lui lbelciug... absolut rea de tot ! down to the bones !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput