***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 16
lbelciug spune:
Ella, DA, la Taropa am fost. Si noi luam acelasi tratament: ser fiz+prospan+adrenalina. Am gasit la HelpNet Sebastian! Mergi acolo, poate mai gasesti ce-ti trebuie. Tot de acolo am luat la promotie aparatul Omron (250 ron). Imi pare tare rau pt Bob. Stii ca si B al meu a avut bronsiolita cand avea 2,5 luni si atunci ne-am tratat la spital, printre altele tot cu aerosoli. O sa-i treaca negresit. Multa sanatate si daca mai ai intrebari, da-mi un tel, caci noi iesim acum pe afara. Pupici.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Pepsi spune:
kid, doza de medicamente ca sa-si faca efect trebuie data exact cit scrie, nici mai putin nici mai mult, ca altfel nu-si face efect si=l dai degeaba. si eu i-am dat azi noapte paracetamol ptr ca nu mai putea de la dinti, s-a trezit urlind de 4 ori.
timur, va dam dinti de la noi, ca asa il chinuie saracu,de mi-e tare mila de el
ramona, eu am schimbat interfata pe yahoo ca am crezut ca de aia nu pot da jos, am s-o pun la loc. deci eu deschid docul si apoi zic download si nu se intimpla NIMIC, nici macar eroare nu-mi da. merci de ajutor
teodora, dominic nu a fost absolut deloc gelos, dar imi dau seama acuma ca el si-a aruncat toata dragostea si atentia ce o avea de la mine pe tatal lui, el a compensat, si citeodata imi pare rau ca nu am putut fi mai prezenta, acuma dindu-mi seama recuperez, si fac activitati cu dominic ca si inainte, azi noapte a venit la mine in pat sa doarma cu mine, ca de la crizele de dinti ale lui david cind se scoala des noaptea eu dorm jos cu el, deci nu a fost gelos dar eu am pierdut din teren cum s-ar zice cu el, acuma recuperam
liviana, merci mult de info, bravo ptr balaceala, noi azi mergem sa ne tragem cu sania cu cini, sa ne dam cu calu si sa ne jucam la zapada, si apoi daca mai e timp mergem la piscina ca nu am fost de mult din cauza frigului
ella, dominic a avut bronsiolita, trebuie f bine tratata ca poate da astm, se intilneste des la copii alergici, a fost primul semn la alergia lui dominic, era mic(sub 5 luni) cind mi-a facut-o. a fost tratat cu aerosoli, ne-au dat o masca speciala de pus pe nas, si un medicament recomandat la copii peste 2 ani!!! i-am dat tratamentul indicat ptr ca nu aveam de ales. nu a mai facut niciodata bronsiolita de atunci. daca e nevoie de antibiotice e bine sa fie date, nu ai de ce sa te opui, cind e nevoie e nevoie. daca vrei info despre bronsiolita iti dau, am si niste video cum o trateaza francezii aceasta bronsiolita, si mai multe info dar numa daca ai nevoie
duminica placuta
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
tudorcatalin spune:
teodora, ai dreptate Alma Daphne e nascuta pe 14 nu pe 17, din greseala, am vazut 7 in loc de 4.
si mie imi place poza aia, zici ca invata sa zboare.
iar pitica ta e mortala, mai ales cu ochelarii pe nas
magda, mama lui tudor catalin
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin
Ioana13 spune:
Teodoral multumim! Ari are zimbetul tau, este o poza in care zimbiti la fel
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
Fetelor ce or mai face OANA SI SONIA?Nu ne-a mai scris nimic si sper sa fie totul bine.Sper sa fie doar "suparata " pe noi si SONIUTA sa fie bine!Doamne ajuta!
Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Graviduta spune:
Hai ca sunt cu cititul in pag 7 din cap 49, deci mai am ceva... Petit_ange, da, Mara mea era cu cazatura de pe masa de infasat. Asta pe la 4 luni, ca pe la 7 a cazut de pe canapea. Prima data a cazut cu fata in jos, pe palme, iar a doua oara a cazut pe spate si a tras un cap de mocheta... Eu nu am fost cu ea nicaieri, prima data am sunat pediatra si mi-a zis ca daca nu si-a pierdut cunostinta, nu ar tb sa aiba nimic, dar sa fiu mai atenta . Acu', sosu' zice ca a vazut el nu's'ce documentar cum ca pustii care cad des cand sunt mici pot avea mai tarziu tumori, chiar daca dupa cazatura nu au avut nimic. Asa ca sunt cu morcovul... Sper sa nu fie nimic.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
Pentru fetele care vor sa slabeasca am gasit www.reclama mascata//avertizare/frumusete/diete" target="_blank">AICI retete.Defatpt le-am primit prin mail.Sper sa va ajute.Io dupa ce am facut o evaluare a kg.mi-am dat seama ca am pus 13 in timpul sarcinii si am dat jos 15.Asta in primele 4 luni.La mine inca scad kg.
Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Motannel spune:
Pepsi, multumim ca te-ai uitat la fotografiile noastre! Despre salbit ... inca mai alaptez si as vrea sa mai dureze cateva lunisoare ... desi uneori, cand o vad cate stie sa faca, mi se pare ca e cam mare pentru tzitzi, dar e tare dulce cuibarita la pieptul meu! Exista copii care sug pana la 5 ani?????
Teodoral, si noi schimbam greut Pampersul ... dar la noi nu merge cu jucarii, ci cu telefoane si telecomenzi!Iar mama trebuie sa cante mult si tare, cat mai vesel!
Lbelciug, eu am aparat de aerosoli (sau tu ai luat unul special de bebei?) dar nu stiu cum sa-l folosesc pentru Teodora ... sper sa nu fie nevoie, dar daca poti zi-mi cum procedezi tu! Ce medicamente pui? Cum il tii? Ah ... acum am vazut raspunsul ... si pe cel al Ellei! Multumesc!
Doxinu, link-ul cu diete nu merge!!! Poti sa-mi trimiti PM?
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
lavini spune:
la multi ani pt sarbatoritii de astazi, dar si pt cei de maine!
Ckristina, sper ca te simti mai bine si ca problema cu sanul deja e o amintire!
Ella, astazi am dus piticul la piscina, am pus si cateva poze, iar maine va aratam si filmulete ca sa ne vedeti la treaba.La inceput era cam debusolat ca adormise in masina, dar cand s-a prins ca-i rost de balaceala mai sa nu-l mai putem scoate.sper ca Bob sa-si revina cat mai repede si sa scape de necazuri!
Din pacate si noi am fost in clubul celor cu bronsiolita, am avut 2 saptamani muci si o tuse tare nasoala, daca ii puneai mana pe spate ii simteai secretiile...nu am scapat de antibiotic, dupa 3 zile se ameliorase, dupa inca 3 nu mai avea nimic.Bine, mucisori mai are cativa, dar fata de cum a fost...si fiindca ne-am facut bine am zis sa sarbatorim la piscina.
O seara buna!
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Motannel spune:
Lavini, si eu ti-am admirat inotatorul ... e scump foc! Ce frumos ca aveti unde sa va balaciti! Ce slip i-ai pus?
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)