Mamici de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

DAca uita Ramonella sa mai intre pe subiectul nostru o sa va anunt eu dupa ce i le aduce inapoi pastilutele!Si despre ceaiul de frunze de zmeur ,tot de la ea sttiu, ca din saptamana 36 trebuie sa bei cate 3 cani pe zi ca sa te dilati repede si sa nasti usor!

Andreea 24+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buburuzii,poti sa mai spui art.care face referire la persoanele ce beneficiaza de aceste prevederi???..eu citisem 241..am dat cautare si nu are atatea articole...off,la legislatia muncii chiar nu ma pricep
MissParker,felicitari!

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Gabitzule ieri chiar ma miram ca nu imi dai nici un sfat ca tu de obicei erai prima care imi spunea ce si cum sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicia, bine ca te-ai relaxat cu doctorul si o sa te bucuri de vizitele care urmeaza lunile urmatoare. Chiar nu e o suma mare, asa da si eu atat pentru un doctor de felul celui pe care l-ai descris tu.

Andreea, parca tu intrebai de hainute? Indiferent ce body-uri iei pentru bebe pentru primele 2-3 luni, sa fie neapara din cele care se deschid in fata, petrecute, care se inchid cred in 6 capse. Deci nu din cele care se baga pe cap direct ca e de belea cu imbracatul.
Eu la Andrei am luat la inceput 2 chestii intregi, cu tot cu piciorus, nu stiu cum se cheama. I-am luat 2-3 body-uri cu maneca lunga, tot asa cu maneca scurta, si parca doua body-uri maieu, fara maneci. Ii mai luasem si doua costumele cu pantaloni si camasuta. Sosetele mai multe perechi. Pantalonasi cu "labute" cateva perechi. Era destul de cald, nu-l prea infofoleam. In casa nici caciulita nu-i puneam, de multe ori nici afara. Doar dupa baie puneam putin caciulita. Trebuie luate 1-2 prosoape de baie si scutece de finet. Eu luasem si cateva prosopele micute-micute si niste batiste de le foloseam doar la el, sa-l sterg la gurita.
Trebuie o paturica-doua, nu foarte groase. Il inveleam in timpul zilei si mai luam si pe afara de rezerva, daca mi se parea putin rece.

Restul hainelor le-am luat pe masura ce mai crestea baiatul, noroc ca a venit vara atunci repede si nu ne imbracam prea gros.
Daca imi amintes mai zic.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

Art. 241. [întinderea efectelor contractului colectiv de munca]
(1) Clauzele contractelor colective de munca; produc efecte dupa cum urmeaza:
a) pentru toti salariatii angajatorului, în cazul contractelor colective de munca încheiate la acest nivel;
b) pentru toti salariatii încadrati la angajatorii care fac parte din grupul de angajatori pentru care s-a încheiat contractul colectiv de munca la acest nivel;
c) pentru toti salariatii încadrati la toti angajatorii din ramura de activitate pentru care s-a încheiat contractul colectiv de munca la acest nivel;
d) pentru toti salariatii încadrati la toti angajatorii din tara, în cazul contractului colectiv de munca la nivel national.

Mergi la inceput

Gabitzule eu am luat pana acuma 3 bady cu maneca lunga ,2 dintre ele sigur nu ii vor fi bune numai dupa un timp,2 perechi de sosetute si o pereche de botosi!Voi v-ati apucat de cumparat ceva sau eu sunt prima care se grabeste asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Onyx - nu stiu ce inseamna C si > dar sigur se referea la cit de sus a ajuns uterul (crescind in dimensiuni).
Andreea - eu stiam ca ceaiul de zmeur ajuta uterul - respectiv la elasticitatea lui - e prima oara cind aud ca ar ajuta la dilatare...
In ceea ce priveste body-urile - eu am avut numai din alea care se baga pe cap si se inchid intre picioare si nu am avut nicio problema cu imbracarea lui Stefan - e drept insa ca cele care se deschid de tot in fata sunt mai usor de manevrat, cel putin pina "iti faci mina"...Cind le-am cumparat am tinut cont sa fie doar de bumbac 100% si sa fie bumbac de calitate - aste se spala cel mai mult (dupa mine) dintre toate hainutzele, vin in contact direct cu pielea bebelusului si nu am facut niciun rabat de la calitate! Eu recomand cu caldura body-urile de la mothercare sau marks&spencer - nu se compara cu cele de la Z sau cu cele turcesti sau romanesti...

Gabriela 25+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Miss Parker, bine ca totul e ok! Stiu cum e sa fie dragut medicul, de-ti vine sa-l mananci, parca te gandesti ca esti mai in siguranta, in perioada asta de nesiguranta. Bine ca ai ales sa te duci, chiar asta speram si eu sa faci, pe masura ce citeam.

Bafta in continuare cu bebic si cu tot.

Lori 24+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

MissParker: ma bucur ca ai gasit un medic pe gustul tau si felicitari pentru Bebe sanatos!
Eu promit sa stau cuminte...offf si ce as mai spala niste faiant prin baie acum...
Prietena mea care a nascut era la prima nastere da...si taree mult curaj mi-a dat starea ei ceea ce mi-a povestit despre experienta ei.
Apropos de capul lui bebe mie mi-a zis azi doctorul ca are capul rotund ca o bila. Referitor la poze eu am pus vreo 3 pe frigider se vede super bine fata lui bebe zambind cu gura pana la urechi

Andreea naspa faza cu telefonul...mare magar! eu i-am dus dr mele un parfum de sarbatori, dar asta pt ca imi place tare de ea ca altfel...,dar lasa nu te enerva tu ai vrut sa faci un lucru bun
Eu am luat hainute am luat 3 body-uri cu manecuta (cum zicea gabitzan cu 6 capse in fata) 1 stil maieu, 2 cu manecuta scurta,2 salopete una cu maneca lunga si capse de sus pana jos,una fara maneci, 3 bluzite cu capse cu manecuta lunga, 4 pantaloni cu piciorus, sosetele, botosei,3caciulite, manusele....prosopel, paturici una din bumbac mai subtire si una mai pufoasa.

Fetele care au deja bebei mai trebuie ceva hainute mai groase pt iesirea din spital? nici eu nu as vrea sa il cocolosesc prea tare mai ales ca am inteles ca se va incalzi cand vine Luca al meu.

pupici

Alexandra 29+ Luca

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Andreea, cred ca Buburuzii se refera la art 241 din condul muncii, nu din contractul colectiv.........

Alina 28+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput