Mamici de mai-iunie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
Alysh spune:
"neataaaaaaaa
Fetelor, am fost si noi la dr ieri...bebitzul nostru are 1 kg!!! N-a stat deloc la poze, a facut-o praf pe dr ca a dat non-stop din picioare si dadea numai in locul in care punea ecograful, de-i sarea mana doctoritei: se uita mirata, zicea ca nu i s-a mai intamplat pana acum chiar asa. E nazdravan rau bebele nostr!
Dar, fetelor.....aveti mare grija...stiti ca si eu v-am spus ca am tot avut dupa efort senzatii ca la CM...ei bine din cauza acestor contractii usoare colul meu a ajuns acum la 1,5 cm!!!!!!! Deci atentie mare, lasati eforturile ca nu merita! Eu de-acum trebuie sa stau f linistita. Dr a spus ca e multumita ca e inchis si f rigid, dar trebuie ATENTIE deosebita! Nu vreau sa va sperii dar fiti precaute.
Chinabulina, ma bucur ca ai venit cu vesti bune! Sa-ti traiasca bebelina!
Cum ati sarbatorit fetelor de sf Valentin?
Noi am fost la restaurant si am papat buuuuuuuuun, apoi tati a fost impresionat de almbuml de poze si de parafa iar eu am primit un parfum super si un buchet de lalele enorm.......ceea ce sincer nu se intampla prea des ca lui tati nu=i plac florile taiate. Asa ca am fost o rasfatata!
Alina 28+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Felicia merci dar era corect prima data: era vorba de Sofia Aelitei in pozele si filmuletele de inainte..
Ca sa va amuzati un pic uite si pe Sofia mea ce "gratioasa" este: www.dropshots.com/camiM#date/2008-02-13/14:18:12" target="_blank"> Soficu dansator
Cami 27+ & Sofia - 8 mai 2006
Mai dar ce scumpa e buclata ta!!!!!!! Tare mult mi-a placut de ea!
Andreea - eu iti spuneam de "calul de dar" dar pare-mi-se ca m-am inselat - unii-l cauta! Nu fii necajita, lasa-l incolo ca nu merita nici cadoul, dar nici amaraciunea ta! Multi
Alysh - felicitari pentru bebicu de 1 kg!!
Gabriela 25+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
lcazangiu spune:
Super scumpa Sofi acum am urmarit si eu filmuletul, si intr-adevar foarte cretulina:)
Sa-ti traiasca si sa te faca fericita!
Lori21+
Andree27 spune:
Da Leeloo nu mai tineam minte ,deci sa stii ca aseara la tine m-am gandit!Nu ma asteptam la asa ceva dar cum ai spus si tu ca nu merita sa ma amarasc din cauza lui daca e asa de nesimtit!Nu stiu cum pot fii unii asa!
Andreea 24+ in asteptare de un ingeras: Eric
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, burtici,
Deci, din ce citesc, sa inteleg ca sunt singura care a luat pana acum 13 kg, nu?! Ma simt ca o . Sincer, abia pot sa respir ca lumea, mai ales dupa ce mananc! Aseara am mancat peste fript, si un pahar cu lapte si mi-a iesit glicemia 98, inainte de masa mi-a iesit 66. Eu cred ca nu este vorba de nici o dereglare sau de diabet de gravida, cine stie, cred ca organizmul meu nu accepta un surplus de zahar asa ridicat ca cel din suculetul ala de la test. Azi dimineata era 79.
Stiti sa interpretati rezultatele??
Cami
Pupik de la Onyx si Vlad
29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James
MsBB spune:
Neatza!
fecian , SilviaPop - iti spun din proprie experienta ca da , trec la un moment dat dar tare naspa mai e durerea .Am avut o prietena insa care a trebuit sa recurga la un fel de operatie sa scape de ei. Sa speram ca nu o iau razna asa de tare nu ?
Eu am patit-o tare rau acum 2 ani intr-o vara. Am fost plecata din localitate cateva zile si normal m-am ales cu o frumoasa constipatie. Nu vreau sa va povestesc cum a fost la o nunta la care a trebuit sa merg cu .... OUCH!
CamiM - e absolut criminala Sofia , ce creatza si dulce e, imi venea sa pup ecranul si alta nu... Balerina tre sa o faca mama
violeta11 - vad ca sunt la moda contractiile astea. Eu zic sa le pana la termen si sa nu le lasam sa ne faca viata amara argghh.Sa-ti traisca bb ( sa inteleg ca e baietel?) , sa vina la termen , sanatos si frumos.
Andree - stii ce se zice nu ? ''Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita'' Lasa nu-ti mai fa inima rea, asta e ... alta data o sa pupe telefonul public daca are chef.
Lorich - felicitari pt analizele bune.
Alysh - wow ce bb nazdravan ai! Sa-ti traisca!
Acum cand aud si de la tine ce ti-a zis doctorul , parca ma tem si mai mult de ce o sa fie marti la mine. Eu stau cumintica rau ( si calare pe forum) mai toata ziua in pat.
onyxg1998 - nu , nu esti singura , raportez si eu 13 kg . Am noroc ca sunt inaltuta dar creste asta de nu e adevarat!!!! Zici ca am 15 kg de drojdie in ...creste ca si cozonacul
Adriana 26+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
SilviaPop spune:
Onix, eu aveam 15 in plus din sapt 26. De atunci am ascuns iar cantarul:d o sa-l scot la final sa vad de curiozitate.... Nu ma mai preocupa kg, o sa ma iau eu cu mainile de par dupa nastere...
Andree27, nici eu nu ma asteptam la asa ceva. Acum ma gandesc la 2 variante: ori a presupus ca il va plati si atunci a cerut unul pe vodafone( poate nu a fost total atent cand i-ai zis de "atentie"), ori e atat de superficial incat ar fi uitat a doua zi care din pacientele lui i-a adus telefonul - si in cz asta nu se merita sa te mai stressezi pt el. Pote e genul asistentelor de la giulesti: chiar daca le dai, chiar daca nu, ele tot la fel se poarta
Oricum, sunt shocata, medic si sa se preteze la asa ceva...mai ia omu o spaga, o atentie, dar se comporta altfel, nu o da chiar asa in penibil...
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Buna dimineata, burtici,
Deci, din ce citesc, sa inteleg ca sunt singura care a luat pana acum 13 kg, nu?! Ma simt ca o .
Pupik de la Onyx si Vlad
29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James
Pai intrucit eu am luat 15kg, da, tu esti singura cu 13kg dar noi si bebicii sa fim sanatosi ca dupa aia ne-om lupta noi si cu kg astea nesuferite!
Edit - OOps ca vad ca mai e cineva cu 13kg...
Gabriela 25+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
MsBB spune:
Si daca tot stau pe capul vostru zilele astea ... am zis sa nu mai fiu asa de rusinoasa si sa scot capul , sa-mi laud burtica .
Am pus niste poze cu mine si cu burticul pe contul nostru comun de poze. Am impresia insa ca pt a vedea pozele trebuie sa va logati inainte. Parola este aceiasi.
Ah , va rog, ignorati parul... un mare dezastru .
Adriana 26+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
mihaser spune:
Salut!
Andreea si o prietena de-a mea a patit asa...a dat cadou un parfum de 1 mil de lei si medicul i-a spus sa nu mai aduca pentru ca el nu foloseste asa ceva...Eu nu prea am obiceiul sa duc atentii..si cand am auzit-o si pe asta...
Fetele ce ati primit de Valentine`s? Mie mi-a adus sotiorul 5 trandafiri albi si o cutie de Milka inimioare...
Eu am pregatit un tort si am luat un dvd fain...am stat aseara ca porumbeii pana la 1 noaptea.
Va pup! O zi minunata!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2