Mamici de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici

Da’ tare repede va miscati fetelor Abia de am timp sa ma uit pe site la voi...
Ca sa nu uit, ca deh, sunt uituca in ultimul timp...Fetele Be/Nl/Ge vin si eu vin si eu la intalneala... Problema e ca eu nu am masina deci sunt legata de tren... Apoi, nu pot in weekendul 29- 30 martie ca atunci facem la puiul mare ziua, si o sa fiu incredibil de ocupata... Dar ar trebui mai intai sa vedem cate suntem si apoi sa vedem unde ne putem intalni...
Chinabulina felicitari pentru buburuza sa creasca mare si sanatoasa...

quote:
Revin cu o problema.Ma cam sageata prin burtica de aproape o ora.
Ati mai patit careva din voi asa ceva?

Lilly79 eu am de vreo 2-3 zile dureri de burtica si ce ma supara ca sunt dureri ca de CM si azi noapte chiar au fost aiurea de tot..de fapt toata ziua de azi a fost tare aiurea...Legat de durerile de burtica la mine se pare ca a fost legat de pantaloni...
CamiM e tare pustoaica ta. Sa iti traiasca...scuze te botezasem...

MissParker chiar medicul ala al tau e cretin...bine macar ca ai gasit altul..Totusi iti vine sa mori de draci ca trebuie sa platesti din buzunarul tau niste servicii pe care le mai platesti si din salariul tau...Asta nu mi-a placut niciodata nici in Romania...pe langa ca platesti o gramada si din salariul tau , medicii se mai asteapta sa le mai dai si spaga.. Niciodata nu am dat si nu voi da medicilor bani pentru serviciile lor...ca nici mie nu imi da nimeni spaga si nici nu pretind asa ceva ca sa imi fac meseria..cu ce e munca mea mai prejos decat munca lor? Asa ca merg pe principiul asta...si sa ma omoare in spital si tot nu le dau bani: nici aici, nici in Romania, nicaieri...sanatatea oamenilor nu e o afacere!!!
Hai ca m-am enervat

Cred ca tot tu MissParker te-ai plans de hemoroizi...ei bine vin si eu in echipa...nu imi vine sa cred ca am asa ceva, nici macar nu stiam ce sunt.... ...macar trec vreodata?

Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burtici si:

Happy Valentine's Day!!

Simonacip, Andreeap, Leeloo,Inais, MissParker, MsBB, Mihaser multumesc tare mult pentru aprecieri, sunteti asa dragute..

Gabitzam - ca de obicei esti la post!!multumim frumos ca ne-ai trecut numele pe listuta.

Adriana78 felicitari pentru fetita!!

Andreeap succes cu gradinita!! Aici sunt destule dar greu gasesti una buna si la un pret rezonabil.

Leeloo sa stapaniti sanatosi caruciorul. Si Sofia sare pe tot ce cumparam pentru bebe mica, de asta ma si bucur intr-un fel ca am luat carucior dublu, asa macar are si ea loc sa nu se simta data la o parte.

Mihaser Eliana suna tare frumos. si deosebit.Noi vrem sa ii punem doua nume ca asa are si Sofia ( Alexandra) si sa nu se supere mai tarziu..iar cu sotul si eu am de dus munca de lamurire mereu..

MsBB tinem pumnii sa fie bine iar de la doctor sa vii cu vesti bune.

Aelita Sofia ta e grozava!! E uimitor ce le poate trece prin capsoarele alea mici.

MissParker tinem pumnii la eco, abia astept sa ne povestesti cum a fost!!

Onyx lasa nu te necaji, o sa fie ok, e drept ca e ceva mai greu acum ca trebuie sa te monitorizezi si sa papi dupa listuta. de la noi..fara zahar

Cami 27+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc ceva fain: deci noi astia mari(mami si tati) nu prea apucam azi sa sarbatorim ziua indragostitilor ca tati vine tarziu tare de la universitate iar mami nu are masina sa mearga la cumparaturi de cadou) dar bubulina mea Sofia a primit deja o declaratie si un cadouas..- de la un baietel..

Mergi la inceput

Felicia merci dar era corect prima data: era vorba de Sofia Aelitei in pozele si filmuletele de inainte..

Ca sa va amuzati un pic uite si pe Sofia mea ce "gratioasa" este: www.dropshots.com/camiM#date/2008-02-13/14:18:12" target="_blank"> Soficu dansator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta11 spune:

Buna fetelor,ce rapide sunteti...
Eu astazi am fost la control la dr ginecolog,mi/a luat proba de sange sa vada daca am diabet gestational,masurat burtica,si palpat cu mana,tensiune si ascultat bataiile inimii lui bb,si cantarit,pana acum am luat 10 kg,dar nu prea se cunoaste ca eu sunt inalta,deci nu ma stresez daca o sa mai iau.....Am avut ceva contractii sambata,foarte dese chiar si 2 in 5 min,am luat nospa crezand ca trece,dar nu prea,i/am spus dr si m/a cam certat ca dc nu am sunat la cabinet sau la spital,sau sa ma fi dus acolo....daca mai am o sa merg la spital,sa fiu sigura ca totul e ok,degeaba am stat in pat,contractiile la mine tot au persisitat,deci pica faza cu relaxarea in pat...spper sa nu mai fie cazul.In rest suntem ok,bb e mult mai voinic si face tumbe la greu...
Multa sanatate va doresc!

28 saptamani
DPN 6 Mai ...
Baietel canadian 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

ma inscriu in clubul celor cu hemoroizi
Eu sunt cand constipata, cand am enterocolita. De la starile astea suspectez ca am si contractii
Mai nasol a fost prima data: cand am vz sange pe hartia inginerica am sarit in sus de 2 cotzi. Am crezut ca e din partea...cealalta Dar cand m-am prins ca e totul ok..m-a durut in..cot ca am hemoroizi Or trece ei. Important e sa fie bb bine. Chiar, mai trec astia? Singurul lucru la care ma gandesc e ce-o zice medicul cand o sa ma duc la control..

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CAMI-am vazut un pic cretofolita si ochioasa de Sofia,cat de frumoasa e !! se intrerup mereu imaginile la mine,dar am salvat si o samaiicnerc si maine,poate o fi conecttia de vina...
dar macar am vzut-o asa intrerupt frumoasa de ea!

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

26s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

CamiM, frumoasa dansatoare mica si cretulina...asa era si David cind era mic, Sofia mi-a amintit de el. Pup fetitza frumoasa..Lasa, nu-i nimic ca si acum ai tot fetitza, ca iti ies bine fetele, baietii nu se stie, dar fetele ies bine. asa gindesc si in cazul meu (bineinteles lipsita d eorice modestie): lasa, nu-i nimic ca n-am fata acum, macar stiu ca baietii imi ies okiosi
Cory 74, nu ma las, nici vorba, de la 4.00 nu dorm, certandu-ma imaginar cu desteapta care mi-a spus ieri: ce nu cunosti legea 188? Cum ai intrat aici in agentie? Pe pile?...Spuneti si voi, asta ma face sa merg pana in panzele albe. Pai regulamentele si contingentele cu care lucrez eu (comert exterior) sunt mult mai complicate decit amarita aia de Lege 188... in plus daca ea nu cunoaste niste notiuni elementare din domeniul ei, inseamna ca e incompetenta sau a trait degeaba, nu stie sa se documenteze...am s-o documentez eu cu articole, pentru ca fetelor m-am saturat de amariti dintr-astia care fac pe desteptii....
fecian, silvia, si eu am hemoroizi...ma dor uneori pe strada cind merg spre casa, in autobuz, incerc sa nu ma schimb la fata prea tare...
violeta 11felicitari pt bb voinicel si pt controlul reusit. Eu am 11 kg in plus, am pus 1 kg intr-o saptamina. in stilul asta trebuie sa ma apuc sa fac ceva, ca nu mai merge. Gata, am decis sa nu mai maninc nimic dupa ora 18.00...Fie ce-o fi , macar o saptamina doua. stiu ca am mai zis, dar acuma sunt hotarita sa imi pun ambitia. stiu cum e sa ramii cu kilograme in plus dupa nastere, si acum e vara, nu e ca la david iarna sa nu ma afecteze asa tare....

David (10 nov 2004) si
Simona 29+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza fetelor,
Cum va simtiti?
Am fost ieri la dr sa-i duc tel.Ieri am avut parte numai de rele!Si sa va pove!Am ajuns la el la cabinet unde era full de lume si am rugat-o pe secretara sa ma lasa sa intru 2 min ca trebuie doar sa ii dau dr ceva!Si intru si ii spun dr ca v-am adus o mica atentie!Si scot tel....aaaa am uitat sa va zic ieri ca tel era blocat pe reteau orange ca in ardeal aproape toata lumea are orange,chiar si eu cu toate ca lucrez la vodafone!Si de asta am facut eu rost de la asa un pret!Deci si ii dau tel si ii spun ca banuiesc ca aveti orange ca el nu mi-a dat nr lui de tel personal numai de la cabinet si cititoare in stele inca nu sunt!Si ce imi spune!Pai eu sunt pe vodafone.Instant mi-a picat fata,dar ca sa remediez situatia am spus,nu e nici o problema ca telefonul se poate decoda si puteti pune ce cartela doriti!Raspunsul lui:Apoi nu puteti sa mi-l schimbati?Va rog sa ma credeti ca mi-a picat fata instant!Am binoclat niste ochi, si m-am si gandit la voi ca mi-ati spus ca daca ma intreba cat face sa ii spun nimic.Boul ce imi spune!Si i-am spus ca din pacate nu pot ca e adevarat ca l-am luat de la Euro Gsm si e acelasi patron,dar sunt gestiuni diferite si nu pot sa il schimb,dar il duc eu la decodat daca doreste.Raspunsul lui cu o fata din aia in scarba:Ni da-tii pace!!Asa mi-a sarit mustarul si am zis imi pare rau si am salutat si am iesit toata un pachet de nervi!Va dati seama!Nu mai tin minte care imi spunea aseara ca calul de capatat nu se cauta de dinti,se pare ca unii cauta!Nu ma asteptam la una ca asta,nici macar un multumesc?Si ii pica ceva sa mearga sa-l decodeze ca cel mult e decodatul 10lei si nu saracea ca doar face la bani cat facem cred ca toate la un loc!Am ramas super dezamagita de el de aseara ,mai bine nu il duceam,ca sincer acuma imi pare rau,cu toate ca nu e bine!Mai bine faceam o fapta buna la cinvea care chiar merita si aprecia gestul!Acuma sincer parca am o rezerva fata de el!

Andreea 24+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fete cu burtici,

Raportez o analiza curata de anticorpi Rh, mi s-a luat o bolostanca de pe inima, eram varza azi dimineata, ma luase si cu greturi si cu frisoane. Uff...

Andree27, fata, mami de ce nu renuntati la aia? Parca ma enerveaza si pe mine atata bataie de joc. Trebuie sa mai fie si altii, nu se poate.

Lori 24+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput