Mamici de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

wow aimee79 - sa dea D-zeu sa avem si noi parte de nasteri tot asa de usoare ca prietena ta! Sa ii dea D-zeu multa sanatate si fericire si ei si BB. Ma bucur sa aud astfel de povestiri. Parca imi dau un pic de forta si curaj, recunosc ca tare imi e frica .
Referitor la burtica - sa speram ca totul va fi bine si ca BB nostri vor sta cumintei la locul lor , acolo la cald , la dospit pana la termen.
Oricum un lucru e clar , din tot ce am citit aici de la voi s-ar parea ca atunci cand nu sunt linistite ne apuca toate alea, parca un semn sa ne mai potolim uh?
Eu stau cat pot de cumintica, incerc sa stau cat se poate de mult in pat, mai un tv , mai o carte, mai butonez la calc dar incerc sa o tin pe asta mica linistita.

Adriana 26+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor iara vin cu o caruta de nervi!!!!!!!!
Sa va spun si ce am!Am rugat-o pe vecina de sus de la mine de acasa la ora 16:30 sa se uite la mine acasa de pe balconul ei sa vada daca vede ceva miscare ,daca mai sunt muncitorii la apartament!Si ce credeti?Balconul de la camera unde sunt toate lucrurile si hainele era si este larg deschis!Si nu vedea la noi in apartament nici o lumina sau ceva!Atunci am rugat-o sa mearga pana jos si sa puna mana pe clanta ca ei stau cu usa deschisa sa vada ce si cum!Si bineinteles ca nu era nimini si nu se auzea nimic!Azi dimineata au venit la 10 :30 la apartament ca era inca sotul meu acolo!parca ei au program de gravide nu eu care si acuma sunt la servici!I-am spus toate acestea sotului meu si i-a sunat dar credeti ca din 4 a raspuns vreunul?L-am rugat pe socru,pt ca si eu si sotul suntem inca la servici sa treaca pe la noi pe la apartament si sa imi spuna ce au mai lucrat azi!Daca nu au facut mare lucru,i-am spus si sotului meu ca de maine sa le si zica sa mai vina ca nici asa nu mai merge!Nu suntem noi bataia lor de joc!

Andreea 24+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by aimee79

Apropos de nasteri..o amica a nascut in wnd-ul asta...era foarte speriata inainte de nastere, dar pe la 4AM a plecat catre spital...epidurala...si la 8 a venit si bebe...am fost la ea pe la 11 AM si era fresh... zis ca ar mai naste o data...

sa dea Domnul si pt noi sa fie la fel!
pupici!

Alexandra 29 + Luca

Alexandra

Ma bag si eu ca musca-n lapte...Eu m-am internat la 10 seara so la 0,42 am nascut...Sunt sigura ca am nasut asa usor din cauza ceaiului de frunze de zmeur,care l-am baut din saptamana 36 si am luat in ziua travaliului ,adica in drum spre spita,2 medicamente homeopate,am supt 5 bilute sub limba.Nu-mi mai aduc aminte cum se numesc,ca le-am dat la o verisoara care a nascut(in 4 ore,fara epidurala).Dar cand mi le aduce va spun,sau o sa va zica finuta.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Gata, nu mai am sageti prin burtica de vreo jumate de ora.
M-am panicat totusi putin, ca nu mi se parea normal.
Incep sa-mi pun intrebari daca o sa mai pot sta la lucru inca 2 luni.
Voi vedea pe parcurs.

O seara frumoasa va doresc.Si sa auzim doar vesti bune despre voi si bebeii din burtici

Lilly 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, cu siguranta e cazul ca le dati un mare flit la muncitorii aceia!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

onyxg1998 - nush ce sa zic de testul asta , am citit despre el dar mie nu mi-a fost recomandat. De fapt am observat ca aici doctorii nu recomanda multe din ce vad la alte fete.
Sper ca situatia sa fie mai buna la urm analize.
RAMONELLA - sincer, daca as stii ca scap mai usor sunt in stare sa pap si pietricele Intradevar am citit despre ceaiul de zmeur si se zice ca ar fi de ajutor.
Sa-ti traiasca BEA , sa creasca mare si frumoasa.
Andree- nu te mai supara. Da-le un ultimatum si incearca sa stai linistita , nu agita BB, da? Stiu ca-ti vine sa capiezi cu ei dar tu n-ai nevoie de asta acum
Lilly79 - sa nu mai fie probleme.

Se presupune ca sunt ranita de razboi ( cu degetul meu sfartecat) dar vad ca am un spor la scris pe forum azi ....

Adriana 26+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Fetelor,ma bucur ca v-au placut filmuletele cu Sofía !

Elena.daca ai fisigura ca e candida,ai putea sa iei ovul.dar sa fii sigura.

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

26s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Adriana mersi mult!!!La fel iti doresc si tie!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buburuzi, eu acum ma documentez in privinta bonusului. Am fost azi la salarizare si m-am certat cu o idioata ...sa vezi ce ma duc miine peste ea, din cite citesc se pare ca tb sa se dea indiferent de forma de angajare...Eu sunt bugetar si cica nu mi se aplica Contractul colectiv de munca la nivel national, dar tot de aici de pe forum vad contrariul...Eu merg pana in panzele albe, nu neaparat pt salariul ala dar ma enerveaza abuzul asta al functionarilor neinformati care o mai tin si tare pe a lor in loc sa se documenteze...

David (10 nov 2004) si
Simona 29+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

simonacip, si eu sunt bugetara si secretara de la mine de la scoala mi-a spus ca si eu beneficiez de acel "salariu", deci nu conteaza ca esti bugetar sau lucrezi la privat.cu ce sunt cei de la privat mai castigati decat noi ca isi primesc banii mai repede, noi ceva mai tarziu, depinde de buget.asta a fost raspunsul dat de secretara.deci sari pe aia, nu te lasa!!!!bafta!

corina

Mergi la inceput