Mamici de mai-iunie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
Andree27 spune:
Si ChinaBubulina sa stii ca suna frumos!!
Lilly am patit ca ma mai sageta prin burtica,dar nu asa de mult,ca mie imi trecea imediat!Incearca sa te relaxezi si sa te pui in pat putin sa te odihnesti!
Andreea 24+ in asteptare de un ingeras: Eric
Lilly79 spune:
Andree27 inca is la lucru.
Incerc sa stau cat mai orizontal (pe sub birou ).
Tot imi trece cate o sageata prin burtica, apoi pauza. Pe cand cred ca nu mai am nimic, iar ma sageata. De cand scriu mesajul asta am primit vreo 3-4 sageti.
Si macar daca ar fi fost d-ra mea la cabinet in dupa-masa asta, ca m-as fi dus urgent la ea.
Daca nu-mi trece pana dimineata, ma duc la cabinet.Sper sa nu fie nimic grav.
Lilly 25+
Andree27 spune:
Lilly azi e dr meu la cabinet!Daca vrei iti dau adresa si te duci la el ca oricum daca se cunosc si o sa faca bisnituri impreuna eu zic ca te ajuta si te consuta!!!!!!
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Lilly azi e dr meu la cabinet!Daca vrei iti dau adresa si te duci la el ca oricum daca se cunosc si o sa faca bisnituri impreuna eu zic ca te ajuta si te consuta!!!!!!
E pe str. George Cosbuc? Am cautat acuma pe net.
Nu stii pana la ce ora e astazi?
Lilly 25+
RAMONELLA spune:
Finuta,ce faci????Nu ai fost la doctor inca???La cat mergi???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
cory74 spune:
andree27, scuze ca n-am vazut ce ai scris, eram si sunt inca socata de preturi, eu cred ca ar fi bine sa-i duci tel si sa-l intrebi daca ii place, si eu cred ca a fost un apropo.
despre sageti in burta nu stiu nimic ca n-am avut, asa ca sorry!
corina
Andree27 spune:
Lilly da e pe gerorge cosbuc!Daca vrei iti dau si nr de tel de acolo!Dar numai aici pot pt ca mie nu imi intra de pe calculatorul asta pe contul meu sa iti trimit in PM!Dr sta pana la cat are pacienti!Eu dupa ce ies ma duc la el,daca vrei ne intalnim si vin cu tine daca iti e groaza!
Nasiccccaaaaa nu am mai plecat de la servici ca am zis ca ma duc cand plec acasa la socrii ca oricum imi e in drum!Eu ies la 18 si cuna doua ajung la el!Te sun deseara dupa 8 sa-ti spun ce am rezolvat!
Lilly79 spune:
Andree27 parca s-au mai rarit sagetile.Eu sper sa-mi treaca de tot.
De la lucru ma duc direct acasa si ma bag in pat. Nu ma mai duc la pilates.
Merci mult de suport
Lilly 25+
aimee79 spune:
salutare la burtici si la bebei!
eu scriu mai rar, dar va citesc mereu.
MsBB si celelalte fete cu griji de burtici...si mie mi se pare ca burtik mea e cam jos uneori....mai ales dupa efort...mie doctora la ultimul control mi-a spus sa stau in pat sa nu mai fac absolut nimik decat scurte plimbari sa ma aerisesc, dar EU NU POT!!!! e foarte greu sa stai in pat mereu...mie mi se scurtase si colul de la 4 la 3,2...am si contractii mai ales seara cand ma bag in patuc si CM....de cateva zile stau cu un mare stes si m-am mai potolit sper sa reusesc sa stau cat mai linista. Am o mare frica sa nu cumva sa il fac pe bebe sa vina mai devreme. La mine oricum din sapt 17 e tot cu capul in jos...si e si foarte agitat parca se pregateste de mondiale...zau asa..
AVETI MARE GRIJA DE VOI SI DE BEBEI si stati cat mai linistite (asa cum incerc din tot sufletul si eu)!
Elena cel mai bine fa-ti analiza si cere sfatul medicului daca ai probleme cu candida...si eu am..de 3 zile iau Gynozol...la recomandarea dr. 6 zile acum...apoi in sapt 37 din nou...a si aprpos sa NU FOLOSITI SAPUN SAU GEL DE DUS PT toaleta alegeti un produs special pentru ca sapunurile normale favorizeaza mentinerea candidei!
Apropos de nasteri..o amica a nascut in wnd-ul asta...era foarte speriata inainte de nastere, dar pe la 4AM a plecat catre spital...epidurala...si la 8 a venit si bebe...am fost la ea pe la 11 AM si era fresh... zis ca ar mai naste o data...
sa dea Domnul si pt noi sa fie la fel!
pupici!
Alexandra 29 + Luca
Alexandra
onyxg1998 spune:
Buna, fetelor,
Ce mai faceti?
Lily, te sfatuiesc sa mergi la urgente nite, daca nu-ti trece pana intr-o ora-doua, ca este cel mai bine.
Am fost sa iau rezultatele la curba de zahar: rau: 196!! Si la 2 ore 188!!
Mi-au dat trimitere la endocrinolog si mi-au dat si un aparat sa-mi iau glicemia de 6 ori pe zi (inainte de fiecare masa principala, si la 2 ore dupa fiecare masa principala), plus ca mi-au dat o dieta de 2.500 calorii, care cuprinde 6 mese pe zi, si o gramada de mancare !! Nu cred ca sunt in stare s-o urmez, cel putin nu intreaga. Desi marea majoritate din ce scrie acolo deja o mananc, legume, fructe, carne si alte alea.
Voua vi s-a intamplat ceva asa?
Imi aduc aminte ca si cu Vlad mi-a iesit odata nivelul ridicat de zahar in sange si mi-au dat aparatul ala si mi-am facut testele acasa si mi-au iesit nivele normale.
E posibil ca organismul meu sa nu tolereze sucul ala?? Ce credeti?
Pupik de la Onyx si Vlad
29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James