Mamici de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns! Voi merge la ginecolog, in caz ca ies prost rezultatele. Speram sa scap fara antibiotic in timp sarcinii - in fine, sa vedem ce iese.

Cleo, am dus proba la Bios Diagnostic, Dorobanti, insa nu sunt gata in 2 zile - 2 zile mai sunt pana sa le iau (vroiam insa sa stiu din timp, ca sa ma orientez spre un doctor); 3 zile dureaza.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Miss Parker, nici mie nu mi-a aparut acea linea nigra.....doar daca ma uit in oglinda, din profil cu muuuuulta atentie se vede ceva extrem de vag conturat care seamana cu o linie.......dar pt care nu se distibge oricum culoarea.
Posibil sa ma insel sau poate la persoanele cu un ten mai inchis linia aceea apare mai usor si e mai vizibila? Sper sa nu fi spus o enormitate

Alina 28+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Buna dimineata, burtici,

Iaca, venim semnam si noi condica de dimineata-la pranz. Cum va simtiti azi? Noi, binisor, nu ne plangem, dupa un week-end cu dureri de spate si carcei noaptea….
In rest, ce sa va zic, nivelul meu de zahar in sange oscileaza intre 45 (inainte de masa) si 160 (dupa masa). Asteptam sa mergem la endocrinolog sa vedem ce ne spune. Raportam si noi ca am cumparat carucior pentru bebelina, un matrix de JANE, foarte frumos, husa roz…
Ne pregatim, doar teoretic ne mai lipsesc 10 saptamani, si astea trec foarte repede, speram!!

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Onyx, da ne link la caruts. Sa ne documentam..noi, mamele la primul bb!
Monik, e super sofisticat patutsul! All in one! Eu o sa pun lucrurile lui bb in dulap - dau pe tati pe alt raft, si aleg un raft la mijloc, ca o sa imi fie greu sa ma aplec!

Adriana_78, infectiile urinare sunt atat de normale in sarcina...ca eu fac a 3a urocultura + dau sange, desi celelalte uroculturi arata clar: negative, ma simt si bine (nu am dureri, nici semne de infectie: durere de cap/temperatura/amigdale/jena la pipi etc) doar la cele de sange imi ies leucocitele =15, 12 (normal 4-10).
Si dr zic (si ginecologul si dr generalist), a , sigur e vreun e-coli care nu vrea sa iasa la urocultura!!!

mi_bebelina, welcome printre noi!! cu cat mai multe burtici - cu atat mai bine!! Cat despre patut...o sa repet schema acasa. Si facem si poze! DIn pacate...injinera casei sunt eu.

29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ref.la carucioare,am pus ochii pe cateva
Pe asta
http://www.babycarero.netfirms.com/D501%201%20604.JPG
l-am si vazut,era roz nisipiu ci gri,arata binisor,usor manevrabil,inchidere umbrela,cum vreau eu,pret convenabil.are si cosulet daca vreu..
apoi asta
http://reclama/detalii.php?cod=GR59
care imi place,dar in oras era cam 800-900 ron,dar am 'nostalgia' Graco de la Mariuca
ahttp://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=758poi un Chicco:
dar nu stiu daca e pentru 0+..o sa vedem
Mai vb

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele :)

Mai, chestia cu linia asta neagra (sau maro ) cica nu la tot poprul se intalneste. Eu o am (dovada e pe contul de poze comun hihi), culmea e ca vine de jos, pana la buric, iar deasupra buricului se continua pana intre sani dar e mult mai putin vizibila in sus. Insa ezista !!! Si la mine mai e si ........ stramba ca sa vedeti si voi. o ia un pic prin stanga... eu initial am crezut ca e o dunga de la vreun pantalon ceva... dar nup. E adevarat ca io sunt brunetzica - cine stie, poate blondutzele fac linia asta mai putin. In plus, am mai auzit o chestie (vorbe de babe !!!!) ca linia asta s-ar vedea la sarcinile de baietzei Acum... io habar nu am - dar cica trece dupa nastere (treptat, nu dintr-odata)

Eu raportez o usoara raceala si o oboseala fara margini hihi dupa calatoria la Amsterdam, unde a fost rece brrrrr dar soare, si am mers toata ziulica, sunt o sportiva... Acum insa, sunt vai de mine. In plus, de la atata miros de iarba si de la aglomeratie, am venit ametita de cap, aseara aveam impresia ca si la noi in casa mirosea a ierburi din alea speciale hehe.

MissParker - eu nu am fost in Maastricht dar o sa ma interesez ;) poate stie careva din anturajul meu detalii.
Pupic la toate burticile :)

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Ca sa va faceti o idee:
www.jane.es/seguretat/index.php?fuseaction=matrixpro&id=1

Este cel care zice nomad, doar ca este albastru intreg, dar se poate adapta husa la el, eu i-am cumparat roz.
Momentan se vorbeste foarte bine de el, mai ales ca este si scaunel auto pana la 13 kg si bebe poate merge si culcat si semi, ca intr-un scaunel de masina normal de la 0-13 kg. Mie mi s-a parut foarte practic, dar sincer, papa l-a ales. Si aparte vine cu un scaunel normal pe care il adaptezi pentru cand sta in fundulet.

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mie la prima sarcina mi-a aparut linia cu pricina, acum nu da semne sa apara.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Stati asa 5 min sa deschid capitol nou.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Poftiti la capitolul 38.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

.....nici mie nu mi se vede linia......asa numai ca o umbra.....

emycor27+

Mergi la inceput