ce facultate???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Bac-ul s-a terminat cu bine, dar nu cu o medie foarte mare (9,18). Insa, pentru Coventry- Anglia, este necesar sa aiba minim 8,00 media la bac, deci nu ne facem probleme. Acum trebuie sa vedem cum va fi cu viza, si trebuie sa mai recitim formularele in care se prezinta toate informatiile si conditiile de studiu. Oricum, intre timp, mai candideaza si in Romania, la LMA (limbi moderne aplicate).
Studiile astea in Anglia, inca mi se par un teren minat; trebuie sa studiez problema mai bine. Pana acum am fost in concediu, si am fost deconectata de la tot/toate. :)

lucar, fiul tau tot in Anglia va merge? Tot prin Edmundo? In aceleasi conditii?
Am incercat sa iti scriu, dar nu iti este activat PM-ul.
INsa, nu cred ca e o problema daca ne scriem aici, din moment ce suntem on topic, nu? :)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucar spune:

[quote]citat din mesajul lui smaranditza

Bac-ul s-a terminat cu bine, dar nu cu o medie foarte mare (9,18). Insa, pentru Coventry- Anglia, este necesar sa aiba minim 8,00 media la bac, deci nu ne facem probleme. Acum trebuie sa vedem cum va fi cu viza, si trebuie sa mai recitim formularele in care se prezinta toate informatiile si conditiile de studiu. Oricum, intre timp, mai candideaza si in Romania, la LMA (limbi moderne aplicate).
Studiile astea in Anglia, inca mi se par un teren minat; trebuie sa studiez problema mai bine. Pana acum am fost in concediu, si am fost deconectata de la tot/toate. :)

lucar, fiul tau tot in Anglia va merge? Tot prin Edmundo? In aceleasi conditii?
Am incercat sa iti scriu, dar nu iti este activat PM-ul.
INsa, nu cred ca e o problema daca ne scriem aici, din moment ce suntem on topic, nu? :)

9+

Felicitari, e o medie foarte buna, cum adica nu e foarte mare
chiar merita felicitat! Baiatul meu abia trece in clasa a XI-a, deci mai avem, dar incerc sa pregatesc terenul de acum pt ca nu mai e asa de mult. Ideea e ca si mie mi-au scris vreo doua persoane pana acum de la Edmundo, scuzandu-se ca sunt foarte aglomereati in perioada asta cu admiterea, si.........cam atat. Au uitat de noi! or fi intrat in concediuTe-am intrebat pt ca sunt foarte curioasa daca sunt seriosi si eventual daca fratrele tau se hotaraste sa mearga acolo, care sunt impresiile. Eu zic ca merita, dar copii astia din ziua de azi nu prea mai vor sa plece prea departe, sunt mai comozi.Daca mai ai noutati, te rog sa ne mai spui si noua aici sau eventual pe adresa de e-mail. Multa bafta fratelui tau si sa ia decizia cea mai buna!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui smaranditza
smara, ce-a mai facut fratele tau, ce facultate a ales pana la urma si cum este? Mai da-ne un semn! Probabil ca esti ocupata cu bebeul, multa sanatate iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Nu, nu sunt ocupata cu bb, pentru ca bb "a plecat" in luna a treia de sarcina.

Nu am mai intrat pentru ca am fff mult de lucru. Si acum am intrat doar pe fuga, sa-ti spun SA TE FERESTI de EDMUNDO!! NU stiu cum sunt celelalte companii/agentii dar ei sunt JALNICI! Voi reveni cu amanunte specifice intr-o alta postare, cand voi avea timp sa le expun pe puncte. Daca as fi in tara, efectiv i-as da in judecata. Numai ca ai mei sunt oameni pacifisti, si nu vor sa se incurce cu ei. Eu sunt mai "bataioasa" de fel, dar distanta si jobul nu imi permit sa fac mai multe in acest sens...

Fratele meu e la Criminalistica in Coventry. E de o luna acolo, dar a trecut prin foarte multe probleme datorita incompetentei celor de la Edmundo.
Revin cu o alta postare, pentru ca ma grabesc acum.

Mergi la inceput

Imi pare tare rau de vestea cu bebeul, dar sper sa nu te lasi (pt ca esti bataioasa) si sa dea Dumnezeu sa ai mai mult noroc.
M-am cam speriat cand am auzit impresia ta despre edmundo, ce-i drept si eu mi-am facut de la inceput aceeasi parere, sunt foarte slabi in organizare si cam puturosi, dar daca gasesti putin timp in weekend, te rog sa-mi mai spui cate ceva despre problemele avute cu ei. Nici nu stiu daca sa mai apelez la ei in continuare. Ce spune fratele tau, s-a acomodat, ii place stilul de scoala de acolo,se integreaza usor (fecioru-meu e cam singuratic, nu stiu cum se va acomoda acolo singur. Daca ti-e mai usor , poti sa-mi scrii pe adresa lucyanar@gmail.com. Numai bine si un weekend linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

bine ca s-a terminat cu bine pt.fratele,dar eu vad in locul meu,practic,oameni care fac facultatea on-line,au si servici si familie in acelasi timp.si sint f.cistigati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanamatei spune:

Pt persoane cu acest profil sunt bune facultatile de genul SNSPA , Stiinte Politice.poate sa mai faca si ceva marketing..nu cred ca o sa isi scranteasca pera rau creierul cu matematica la Marketing...nue ca la Politehnica:D.Mai e ok psihologie...si apoi sa caute sa lucreze ca trainer

Mergi la inceput