* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)
Raspunsuri - Pagina 15
GETY spune:
Ne pregatim de iesit afara. La Iasi a nins, dar se topeste ca s-a incalzit afara.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
microbu spune:
Buna dimineata!
Cristina, ce-ai amanat atat sa ne arati pozele astea frumoase ?
Legat de tarc, vreau sa va spun ceva. Ruxa nu l-a folosit prea mult, maxim 1-2luni cate juma de ora stat in el si f rar mai adormea la pranz acolo. L-am strans pe la 11luni si acum 3zile l-am scos la iveala. Cu gandul sa-l dau unei prietene l-am lasat pe hol, langa usa. Cand l-a vazut gargaritza a sarit in sus de bucurie si nu m-a lasta pana nu i l-am montat. Avem acum tarc pe hol pliiin de jucarii in care sta si ea 15min maxim.
Itzy, ai avut treaba de nu ai recuperat de vineri .
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
microbu spune:
Am uitat sa ne laudam ca IN SFARSIT am facut si noi Priorix.
Mi-era teama ca nu ne lasa pediatra daca a avut febra si nasuc infundat. Dar s-a convins ca febra a fost de la o maseluta draguta care e pe drum, ne-a ascultat la plamani, nu avem nici rosu in gat...doar nasul putin fonfait . De la vremea asta schimbatoare si apoi eu ies non-stop cu Ruxa afara. Nici cand e friiig rau si vant nu stam acasa, o urc in masina si plecam.
microbu spune:
[quote]Originally posted by Sephora
Va pup fetelor
Am revenit dupa disparitia asta inoportuna ca ma trag soacrele de maneca si-mi bat obrazu.
te trag de maneca da?
IO m-am apucat de facut electrostimulare cu vacum,astept rezultatele.
Sunt tare mandra ca m-am urnit.
Te asteptam silfida cum iti doresti!
Hai sa va zic cuvintele lui MAtteo:"buba,mama,papa(tata),nona,nono (bunica,bunic),arsh (cand se frige),opasha (cand face un lucru greu),bodu (boldu),ac,ata,luna,Mateo,boca(gura),anonu (avionu),alto (sus),basta (gata),atie (grazie-multumesc),baba,mamae,banonu (balonu),banana,Ani,Eta (Petra),Dodo (Dodi),papa(mancare),da,nu,Icor,Ia (Iza),usi (alunga porumbeii),pa,eco (iata),boca(gura),caca,Amo (amore asa ne strigam noi in casa io cu Ste),apte (lapte),bae (baie),dus,apa,baca (barca),toto (tolto-scos,tras),gioco (joc),popou (cur)
Cam astea-s,daca imi aduc aminte le mai scriu.Face si unire de 2 cuvinte.
Ce vorbaret e Matti, bravo. Mi-emi place cand striga cu disperare "papaaaaa" (tata) si cand spune dulce "atie" sau "alto". Tu de cati ani vorbesti italiana soro, ai un accet suupeeer?!
lilina spune:
noi ne-am apucat de curatenie, eu dau cu aspiratorul si Vlad il calareste ca la rodeo, acum am luat pauza. dar dupe ce se culca spal bine pe jos si calc inca o tura, ca am tot spalat zilele astea
sunt tare vrednica azi
aaa,si apoi gatesc
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Monique_new spune:
Buna dimineata si la noi.
Va invitam la niste prajiturele facute dimineata
Lilina vrednicuta vrednicuta si eu trebaluiesc de dimineata.
GETYle stiu sint super doar ca tati zice ca aglomereaza camera. Mie una imi plac am vazut o gramada de modele.
Sa va arat ce i-a trecut prin cap copilului meu. Avind in vedere ca e "disperata" dupa cai tataie i-a confectionat unul. Problema este cum se urcase pe el ieri de am inlemnit. Mica calareata
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Monique_new spune:
Legat de vocabularul Cosminei sa spun si eu cite ceva din ceea ce a invatat : titia = fetita; abatu=albastru; chichia=carticica;balu =balon;pacacu=capacu; upu=lupu; stie cum fac mai multe animale;kk;pipi;pia=piinea;ma=mar;apte;=lapte;mami;tati;mamaie;tataie; bi=buni;bobo si acum nu mai imi vin in minte am laudat-o destul. Eu as vrea sa stiu cind o sa-l pronunte pe RRRRRRRR
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
alexutza_26 spune:
Monique - am admirat-o pe Cosmi calareata , ce fain e calutzul...si apropo, tu si Sephora ar cam trebui sa le faceti cunostinta Bucuriilor vorbarete- sunt curioasa ce dialog va iesi acolo
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
alexutza_26 spune:
Sandra - ma bucur ca ati reusit sa faceti Priorixul fara intarzieri...si apropo de scos afara - si noi iesim zilnic cam pe orice vreme pt ca altfel suntem scandalosi
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
lilina spune:
Bravooo Cosmi !!!
Vladissimo zice tati (de 20 pe zi), mama, apa, papa, caca/cah (gunoi, murdarie), pa, pocu (porc), copac, cpii (copii), aio (alo), asha, ata (asta), usha, uff (cand frige ceva), brrrm (la masina), papic (papuc), laptesi suzeta (chiar l-a chinuit taxu aseara si nu i-a dat-o pana nu a zis) si inceaca sa zica Calu', dar il confuda cu caca...hai ca stie si al meu ceva m-am linistit
Edit:
Sandra, bravo pt.Priorix
noi trebuie sa ajungem la cardio sa facem echo la inimioara, dar tot aman pt.ca mi-e frica
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe