* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)
Raspunsuri - Pagina 16
Monique_new spune:
alexutza_26calutul e frumos dar a inceput sa se suie in picioare pe el si mi-e frica sa nu cada....de fapt a si cazut odata dar eram linga ea. Cit desre bucuriile vorbitoare cred ca se inteleg oricum ...pe limba lor.
Hai mai lilina ca stie si Vladut destule sa spuna. Noi pe suzeta am botezat-o "lili" adica ea a botezat-o nu stiu de unde si pina unde. O striga prin casa toata ziua si cind pune mina pe ea zice " ata e"...adica asta e .
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
anangel_lexi spune:
Woow, ce prajiturele aspectuase! Monique, sarbatoresti ceva? Si ce cataratoare e Cosmina! Are si fii-mea aceeasi tendinta, noroc ca ea inca nu ajunge sa se catere pe calut, e prea inalt (inca).
Eu nu stiu cum reusiti voi sa retineti tot vocabularul copiilor vostri. Neuronu' meu nu reuseste, nene! O sa incerc totusi sa mentionez si eu cateva cuvinte de-ale Mariei, sa nu ma las mai prejos : mama, tata (cu vairantele mami, tati), mamai, tatai, caca, pipi, apa, unu, doi, tei (trei), patu (patru), cishi (cinci), shashe (sase), pa, alo, cocodil (cu prescurtarea codil, utilizata mai des), bebe, Mati (Martinel - ursuletul), cius (sus), gios (jos), da, niu (nu), cau (scaun sau calul), pute, cah, uff (cand arde), atu (altu), ma (mar), nani, cochi (ochi), gua (gura), cate (carte sau revista) si ultima achizitie cacalato sau, mai simplu calato (calculator). ieri am surprins-o incercand sa spuna dupa mine "sosete" dar nu i-a iesit decat un sh prelung Nu stiu daca astea sunt toate cuvintele pe care le stie sau sunt mai multe, eu astea mi le-am amintit acum. In plus, ea incearca sa imite cam tot ce-i spunem noi, unele ii ies, altele nu, depinde...
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
da Monique. ce te-a apucat??? le-ai mai si pus pe net, sa ne bagam unghia-n gat....scoate-le, ca-ti dau cu pietre in geam (apropo', de la mine din balcon cred ca te vad daca iesi si tu pe balcon ...ia iesi si arunca cu negrese in mine) :))))))))))
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
anangel_lexi spune:
Revin cu o intrebare pentru mamicile pricepute: cum fac sa pun si eu un filmulet de 2 minute si ceva pe net? Am incercat sa-l incarc pe webshots, imi scrie ca are in jur de 100.000 KB si la sfarsit imi spune ca nu-l poate incarca pentru ca e prea mare. Am incercat si pe youtube, acolo nu-mi spune nimic, doar imi scrie upload cateva ore in continuu. Sephora, stiu ca tu puneai pe net filmulete mai lungi, zi-mi si mie, pls, cum faceai? Multumesc mult!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
MamiLili spune:
Moaaaaaaaa ce bunataaaati! Ia s-o parasc pe CristinaG si sa va spun ca aseara a facut niste clatite minunate. Daca sunteti la cura, ignorati paragraful asta!
De vocabularul copiilor vostri ma mir si va felicit! Noi suntem mai in urma dar vom recupera. M turuie toata ziua dar pe limba lui. Mai nou are un cuvant preferat "bzea"...nu stiu ce inseamna .
A reinceput concursul cu ursuletii Pampers, daca va intereseaza!
Pentru amatorii genului, azi la 22 pe ProCinema e "Interviu cu un vampir".
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
lilina spune:
MamiLili, unde gasesc mai multe detalii despre "ursuletii de la Pampers" ? ca am strans ceva 'maculatura' si azi vroiam sa-i arunc, ca am trecut pe Libero iar
AdinaF spune:
Buna fetelor!
mama, dar "ce de mai scrieti". Insa am reusit sa citesc tot, sa nu raman in urma cu stirile.
lilina, eco la inimioara?? Cred ca am sarit subiectul asta, sau inca n-ai mentionat care e motivul, eu oricum va doresc mult noroc!
Sephora, m-a distrat faza cu "Popou= cur" . Dar chiar le stroncaleste Matteo, sunt invidioasa. Noi suntem cam codasi observ, dar va veni si timpul nostru.
fetelor, voi cum de va ganditi deja sa schimbati patutul bucuriilor? Eu cel putin am unele care se mai pot folosi mult si bine (140cmx70), grilajul se ia jos cand sunt mai maricei, la mine nu e nicidecum o prioritate.
Mi se par destul de periculoase cele inalte (desi f. atractive), cel putin zmeii mei l-ar folosi ca pista de lansare clar. Acuma na, imi dau si eu cu parerea...
Maica-mea a venit de cateva zile, Alex n-a recunoscut-o la inceput (avea alta tunsoare), dar Fabi a fost asa entuziasmat incat a inceput sa-i arate toate lucrurile noi achizitionate de cand a plecat ea - papuci, minge...chiar am ramas trasnita de cum isi pot manifesta ei emotiile.
mi-a adus si cartea Irinei Petrea (am aflat de la voi despre ea), o gasesc f. interesanta, desi sunt lucruri pe care teoretic le cam stii, e bine sa-ti mai fie reamintite din cand in cand zic eu, si sa te mai lasi trasa de urechi.
acum dispar sa mai citesc putin pana se trezesc copilasii dragalasii.
O zi faina in continuare!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
lilina spune:
Adina, Vlad s-a nascut cu suflu sistolic si s-a mai diminuat, iar dr.n-a recomandat sa-i facem echo ca sa stam linistiti. o prietena de-a mea a avut aceeasi problema si dr.i-a spus ca a avut o fisura minora care s-a rezolvat de la sine dar ca nu va putea sa faca sport de performanta ....si gandul ca ar putea sa-mi zica cine stie ce...ma innebuneste
ce "zmei" ai !!!!
microbu spune:
Lilina, de ce sa-ti fie frica pt Vladone sa faca eco la inima? Nu e nik dureros. Mai grav este sa nu faca. Dar de ce vi s-a recomandat?
EDIT: Lilina, am intrebat fara sa citesc ultima ta postare
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
MamiLili spune:
Cand sa trimit mesajul a apasat M pe "esc"!
Reiau:
Lilina, eu am aflat de promotie in Selgros. Sunt premiate toate plicurile primite pana la 1 iunie.
- 1 ursulet de pe pachetele de pampers = 3 puncte
- 1 ursulet de pe pachetele de servetele umede = 1 punct
Jucariile cred ca-s aceleasi ca anul trecut si anume:
- 18 puncte: ratusca plutitoare
- 36 puncte: jucarie cantatoare
- 60 puncte: girafa muzicala cu cuburi
Toate de la Fisher Price.
Plicurile se trimit la:
Care Direct
O.P. 83, C.P. 62
Bucuresti
Eu am revenit la scutecele - chilotzel Pampers. Libero si-au schimbat ambalajele si calitatea . Singurul avantaj e micul scotch de la spate cu care lipesti scutecul dupa folosire, deosebit de util in caz de bomba biologica Daca ati citit interviul cu Carcotasii de la "Generale" ati vazut cu siguranta ca Serban spunea despre cat de proasta e calitatea scutecelor in Ro, comparativ cu cele din Europa de Vest. Concluzia: Adina, detii doua poponezte norocoase!
Adina, eu inca nu m-am gandit la viitorul pat al lui M, sper sa mai incapa in asta ceva vreme.
Lilina, ia-ti inima-n dinti si fa-i o eco! Pentru impresii despre procedura poti discuta cu Eloise.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)