* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)
Raspunsuri - Pagina 13
CristinaGoji spune:
In sfarsit am invins lenea si am pus si eu niste POZE!!!
Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Roxana01 spune:
Microbu, alexutza, Monique, Lilina, multumim de raspunsuri. Eu am incercat in ultimele 5 zile sa-i bag dariei lapte Milli in formula. In prima zi i-am bagat 20 ml, a doua 30 ml, acum am bagat 50 ml (azi am pus si o linguritza de cereale, ca era laptele prea apos fata de formula initiala si il bea prea repede). ma asteptam ca daria sa-l respinga, dar uite ca nu l-a respins si acum sunt in fata unei dileme: continui sa-i maresc doza de lapte normal sau revin la formula? De fapt cred ca dupa 1 an jumate, daca ii dau toata mancarea sanatoasa, calciu 10 zile/ luna si viganolul n-ar trebui sa-mi fac griji c-o privez de ceva, dar nu stiu de ce am o strangere de inima, mai ales ca vad ca voi nu ati introdus nici una laptele normal.
sa va povestesc ceva haios: azi mi s-a parut ca are febra daria, asa ca i-am pus termomentrul. avea 37.8, i-am dat oricum Panadol, de preventie. Nu asta e fun-ul. doar ca dupa ce i-am scos termometrul din funduc l-a pus langa ea, pana sa iau eu pampers si s-o sterg. ea repede l-a luat si i-am spus ca i-l las doar daca nu il baga in guritza. si cand a auzit asta, l-am dus imediat la "pasarica", a ridicat picioarele in sus si-mi arata ca in fundutz il baga, nu in guritza. mai, m-am topit! Plus ca de ceva vreme, daca are firimituri pe ea sau cade, se scutura imediat pe hainutze. asta nu stiu de unde o are, ca n-am invatat-o.
voi va dati cu parerea despre tunsul bb-ilor iar eu mi-as dori sa am ce sa tund. De cand am tuns-o pe daria la 1 an (f scurt, e drept), i-a crescut parul doar vreo 4 cm, asa ca nu am vazut inca plete-n vant ca la altii.
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe
anangel_lexi spune:
Cristina, ce poze frumoase!!! Vladut e scump foc iar tie iti sta minunat cu burtica!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
MamiLili spune:
Haideti sa lasam subiectu' cu tunsu' si sa ne concentram la lucruri mai importante. Nu m-a deranjat nici una din opiniile vis-a-vis de tunsoarea copilului meu, exprimate mai demult, ci doar ceea ce s-a scris despre metoda de tuns copiii, la modul general.
(S)Andra, !
E adevarat ca in urma tunsului zero / rasului parul nu se indeseste, foliculii pilosi nu se inmultesc, ei raman tot atatia cat la inceput, singura diferenta e ca firul de par se intareste. Daca are cineva curiozitatea sa afle de ce, in urma rasului in anumite zone, apar 3 fire de par in loc de unul, ii raspund cu drag.
Am vazut toate pozele anuntate in ultimele zile: Vladone si muschetarii, Cosmina modista, frumoasa Maria precum si Cristina + burtik si Vladut.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by microbu
Cum ati chelit bucuriile ? Cu masina sau cu lama? Ajutooor ca habar nu am.
Stiam eu ca am o restanta...
Cu masina de tuns. La noi a venit frizeru (hair stylistu', par-stylistu', hair-frizeru' -pour les connaisseurs- ) acasa. Am prieteni care, dupa tunsul cu masina, au folosit si lama (sigur au facut economie la curentul electric cateva zile, cu un asemenea bec in casa).
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
GETY spune:
V-am citit si am vazut pozici cu tiza noastra Maria si cu Cristinica cu burtica si Vladut care mare a crescut.
Eu imi pregatesc hainele pentru maine la pozeala la Politie. Maine la 8 trebuie sa fiu acolo.
Va pup pe toate!
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
Monique_new spune:
anangel_lexi era curatenie facuta special pt poze glumesc . Mie nu mi se pare asa ordine, in sufragerie intradevar e mai "liniste" dar la ea in camera citeodata este BOMBA. String dupa ea toata ziulica..
microbu imi pare rau ca a sunat asa ceea ce am vrut sa spun, poate sint eu mai directa de fel...data viitoare promit sa fiu mai dragutica in exprimare
Am vazut si pozele cu mami burticoasa si Vladut. Cristina sa fi vrednicuta mai des la poze. Vroiam sa intreb daca mai sta in tarc ca l-am vazut acolo .....sau e depozit pt jucarii ? Noi l-am desfiintat de mult ca sarea din el.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
CristinaGoji spune:
Multumim Lexi, MamiLili, Gety si Monica de aprecieri !!!
Monica - Vladic nu se joaca cu jucariile daca nu este in tarc. Adica, cand ii in afara tarcului, pot sa fie in jurul lui toate jucariile de pe lume, nu-l intereseaza, dar cand i se face dor de jucarii, singur se cere in tarc si sta acolo si se joaca. Nu sta mult, cam 10 minute pe zi. De sarit din el nu a incercat. Si mi-i foarte greu sa-mi imaginez cum ar putea reusi o astfel de performanta.
Vladic
barza
CristinaGoji spune:
Sa vedeti ce distractie si-a gasit Vladut acum - a dat de frunzele de dafin si le arunca in sus si se distreaza cum zboara si aterizeaza frunzele si inainte de asta imi imprastiase o punga cu bicarbonat pe jos si s-a intins peste bicarbonat si facea miscari de inot
Vladic
barza
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am revenit dupa disparitia asta inoportuna ca ma trag soacrele de maneca si-mi bat obrazu.
Suntem bine sanatosi,respectam ziua programu seara nu am reusit inca,dar perseveram.
IO m-am apucat de facut electrostimulare cu vacum,astept rezultatele.
Sunt tare mandra ca m-am urnit.
Tasia ce e Cellu M6 nu am auzit daca vrei sa-mi dai detalii.
Adina ce bine ca vine mama ta,Doamne cat e de minunat sa ai un ajutor.
Gety multumim ca ai intrebat de noi,ma bucur ca-ti place pizza.
Itzy si Liliana La multi ani sotiorilor(scuze de intarziere)
Mamilili sunt Pestoaica ,prima zi dar prind tare mult din Varsator.(nu-mi mai aduceti aminte ca vineeeeeeeeee)
Sandra m-ai dat soro disparuta,las ca revin in forta si poate mai silfida.
Lullabay si mie imi sunt pe drum oalele numai ca le plateste mama.Abia astept.
Adriana multa sanatate lui Dudu.
Roxana dupa intarcat am inceput cu Lactana ,dar am vazut ca DA e in floare asa ca am bagat Milli cu 2-3 cupe Lactana si-i merge absolut ok.
Noi de vro 4 zile facem "apa" la olita si e tare fericit cand imi zice.
Hai sa va zic cuvintele lui MAtteo:"buba,mama,papa(tata),nona,nono (bunica,bunic),arsh (cand se frige),opasha (cand face un lucru greu),bodu (boldu),ac,ata,luna,Mateo,boca(gura),anonu (avionu),alto (sus),basta (gata),atie (grazie-multumesc),baba,mamae,banonu (balonu),banana,Ani,Eta (Petra),Dodo (Dodi),papa(mancare),da,nu,Icor,Ia (Iza),usi (alunga porumbeii),pa,eco (iata),boca(gura),caca,Amo (amore asa ne strigam noi in casa io cu Ste),apte (lapte),bae (baie),dus,apa,baca (barca),toto (tolto-scos,tras),gioco (joc),popou (cur)
Cam astea-s,daca imi aduc aminte le mai scriu.Face si unire de 2 cuvinte.
Reviu