Mamici ce asteapta al doilea copil (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by crengu75

merci Onyx. Nu miroase a nimic, este ca o picatura mica , mica de secretie mai apoasa.

Chiar vroiam sa te mai intreb, in Spania , in luna mai( dar chiar de la inceput) , este cald? se poate face baie in mare?

Bebe 2
Crengu 16+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Depinde, spre exemplu, anul trecut nu a fost prea cald, a fost, dar nu exagerat de cald cum este de obicei, in schimb acum doi ani mureai de cald si da puteai face baie fara probleme.
Acum vremea este cam capricioasa, acum ploua, acum e soare, oricum pe litoral este caldut, dar nu este acelasi lucru si apa, inca este rece pana pe la sfarsitul lui mai-iunie. Nu prea merge sa faci baie. Acum mai depinde si de unde exact vrei sa mergi: ca daca mergi la Mediterana, spre Valencia, Alicante, Murcia, este cald; spre Andaluzia, la fel, dar daca mergi spre Barcelona, sau in sus spre ocean nici macar in august nu te poti baga de rece ce este, te bagi, dar iesi repede clantanind din dinti.
Vrei sa faci o vizita pe aici? Iti recomand ca oras Murcia si Valencia, iar ca plaja Alicante unde este foarte dragut, mai ales la Benidorm, unde este si Terra Mitica, un parc de distractii unde sunt zone speciale pentru adulti si zone speciale pentru copii. Asta da, copilul trebuie sa aiba o anumita inaltime sa se poata urca in unele comedii.
Si mai ales, in Benidorm, fiind zona turistica, lumea te priveste zambareata, mai ales daca te aude vorbind in alta limba, in schimb in alte zone, cand vede ca esti strain, se uita chioras. Pe unde ai vrea sa mergi??

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetelor, am aparut si eu.........

crengu75, e perfect normal sa ai acea secretie si la mine este exact ca si la tine la mine apare mai ales atunci cand am vezica prea plina si nu reusesc sa merg la wc .... am colege care au secretie mult mai abundenta, ele folosesc tampoane zilnice......... si asta e normal....... asa cum zice onyxg important e sa nu aiba miros.
Mai vroiam sa te intreb ceva deja de mult dar tot uitam........ la tine in ce data a fost prima zi a ultimei menstruatii? Te intreb asta deoarece la mine a fost in data de 26.10 si pe unele site-uri imi arata DPN pe data de 01.08.08 iar pe altele pe 02.08.08 chiar si la Desprecopii, exemplu www.desprecopii.com/info.asp?ID=138" target="_blank">aici si www.desprecopii.com/info.asp?id=848" target="_blank">aici

Trimit cate un la fiecare mamica.

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Onyx, vreau sa merg in concediu in Girona, sau pe undeva pe langa Barcelona. Acolo am cazare. Dar din cauza burtii, as vrea sa merg cat mai curand posibil, adica sa fie cald, sa se poata scalda copilul in apa. Daca nu in mare, macar intr-un parc acvatic , ceva.

Ada_S, eu am UM pe 02.11.07. Mi-am pus DPN dupa echo de la 12 saptamani. Am vazut si eu ca se poate aduna 7 zile de la UM. Oricum, eu cu cezariana nu voi trece de 1 august, doctorul deja m-a "programat" la cezariana pe 1 august. A zis ca nu trebuie sa intru in travaliu, stii cum e in RO. La noi se crucesc toti cand aud de nastere naturala dupa cezariana, desi in alte tari se practica cu succes. Asa ca nu ma pot lupta cu morile de vant, si unde mai pui ca aici nu face nimeni in oras anestezie epidurala. Deci, asta e , voi naste cel tarziu pe 1 august, daca totul va OK , daca pitica nu se va grabi. ( sper ca nu).

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sunt cam nervoasa ca imi cam pica netul.In fine...Incerc sa reiau...
Ada ,am observat si eu ca am scris la cateva secunde diferenta,o fi vreun ,semn?Si lasa ca nu conteaza o zi +- la DPN,bebe vine cand vrea
Cami,ma bucur ca totul e ok
Claudia,mi-a crescut inimaMultumimasteptam vesti de la triplu test
Marianasi de la noi
Onix,a mai ramas putin.Sper sa rezolvi cu medicalul.Sarcina usoara in continuareIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Se pare ca doar eu mai bantui noaptea pe aici...Somn usor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata burtici!!

Am uitat ieri sa povestesc cum stam ci noi la capitolul cumparaturi pentru bebe: majoritatea lucrurilor( patut, saltea, leagan, hainute, masa de infasat, etc) le avem de la Sofia si sunt in stare foarte buna( patutul de fapt nici nu l-am prea folosit ca Sofia a dormit cu noi pana pe la un an si vreo trei lunite cand am mutat-o direct la ea in camera in pat de "copil mare". Am luat numai un carucior nou- din cele in care se poate pune bebe mic dar are loc si Sofia, e cam greut si nu incape in portbagaj decat intr-o singura pozitie dar altfel e tare comod si usor de manevrat, am luat baita noua si cateva hainte ( ca nu ne putem abtine..)

Julax tu bantui noaptea tarziu si eu foarte de dimineata( la voi, ca la mine tot noapte este..)

Claudia cum a fost la test? Abia astept sa ne povestesti.

Crengu nu iti face probleme ca si aici sunt cam la fel; daca ai facut cezariana apoi tot asa te tin si gasesti destul de greu un medic care sa vrea sa te lase sa nasti natural a doua oara.

burtici si o zi super!!

PS: am pus de cafea( fara cofeina!!) Poftiti va rog!

Cami 28+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata, mamici!
Cami,ai lasat cafeaua si-ai fugit?Ma bucur ca esti bine si te pregatesti pentru marea intalnire...
Ada,ce mai conteaza o zi diferenta la DPN?Important e sa fii bine tu si burtica, ca de aparut, o sa apara el, bebe, atunci cand o fi ziua lui!
Oana, Mada, Onyx, Julax,Claudia, etc.....toate fetele, va pup si mai treceti pe aici!

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

câteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata fetele!

Iata-ma-s si pe mine. Atat cat s-a putu vedea ecografic totul e bine; nu prea a vrut sa stea bebe in pozitia cea buna pentru masurarea pliului nucal dar nenea doctorul s-a tot chinuit, l-a mai prins cand se intorcea cate putin, cea mai mare valoare a fost de 0.114 deci ok. Acum sa vedem celelalte rezultate de la sange; au zis ca ma anunta ei daca e ceva in neregula cand o sa vina rezultatele. Daca nu ma anunta, peste doua sapt. merg la controlul obisnuit si atunci o sa mi le treaca in carnetul gravidei. eu sper sa nu primesc nici un telefon intre timp. Ce sa va spun altceva, bebe parea bine, era cam somnoros; data trecuta dansa de zir, parca dansa step, acum insa isi mai sugea degetul, isi mai intindea picioarele, se mai scarpina pe cap... medicul il tot inghiontea cu sonda ca poate poate s-o intoarce sa nu mai stea cu spatele dar fara succes, ne arata fundul si mai abitir. Era pranzul si copilul voia sa doarma iar noi nu-l lasam in pace. L-am intrebat din nou pe medic despre riscurile pe care le-ar fi putut aduce gripa mea si s-a ferit de afirmatii clare; a zis ca deocamdata nu are nici un semn de alarma asa ca cel mai bun lucru pe care-l pot face e sa stau linistita si sa fiu optimista; nu putem stii nimic sigur deocamdata, mai vedem la 20 de sapt. la eco morfologica. Bebe e un "urias" de 7,2cm de la cap la fundulet si are un cap de 2 cm diametru. Gata.

Crengu, si eu cred ca s-ar putea sa fie vorba de supraplinul vezicii dar e mai bine sa vorbesti si cu medicul; intre timp poti sa faci niste exercitii Kegel, poate ajuta. Mie mi se intampla cand tuseam foarte tare, desi imi golisem vezica in urma cu 5 min, tot scapam cate o picatura in accesul de tuse. Sper sa fie bine.
Onyx, tin pumnii pentru medical! Sa stii ca te invidiez ca locuiesti intr-o tara care se mai si incalzeste. Aici toata vara am avut doar vreo doua zile in care am putut merge la bazin dar apa era tare rece. De mare... nici nu poate fi vorba de baie in Marea Nordului doar daca esti siberian de felul tau.
Ada_s, nu te agita cu DPN-ul, nu e asa batut in cuie. Mai tarziu cand o fi bebe mai mare... o sa-l estimeze medicul mai bine.
Sanziana, Ignatica, ce mai spuneti fetele? NU mai treceti pe la noi??? Sper ca sunteti bine.
Gata, cate un pupic la fiecare si am fugit. O zi faina!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
13+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

‘Neata, fetele, am venit la ceai.
Cum va simtiti? Eu, sincer, ma simt cam ciudat de vreo 2 zile, am dureri abdominale, nu toata ziua, dar asa pe parcurs din cand in cand imi mai da cate o durere, cand in dreapta cand in stanga. Azi-noapte iar mi s-a pus carcel in somn, m-am trezit aproape plangand!!
Crengu, n-am fost in Girona, dar banuiesc ca este foarte frumos, zona aia este frumoasa. Depinde de cum va fi, este posibil sa poti face baie in mare. Vrei sa nasti aici? Foarte bine, iti recomand chiar, caci la stat te trateaza foarte bine. Doar sa vii cat mai repede sa inceapa sa te consulte si sa-ti faca eco si toate cele ca daca nu, este cam problema. Sa-ti iei toate informatiile pe care ti le-au dat aici, analize, ecografii… si primul lucru cand ajungi dupa ce te inscrii la Primaria orasului respectiv, mergi dupa cartea medicala, este ca un card de credit, cu banda magnetica, sa-ti faca un dosar clinic, caci fara aia medicala, nu stiu daca te vede vreun medic.
Ah, fetele, am gasit un patut care-mi place mult de tot aici: www.dormirsinllorar.com . Cel care se cupleaza la pat, acasa in Romania cat costa, cel maxi??

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Onyx, patutul acela este superb.........., dar eu in tara la noi nu am vazut. Poate exista, dar eu , cat am vizitat, nu am vazut asa o frumusete da pat. si mi se pare foarte comod pentru mama.
Nu vreau sa nasc in Spania, voi naste la un spital particular din Suceava unde este foarte bine si te trateaza ca pe om, nu ca pe animal. Costa mai mult, dar nu se compara cu judeteanul si nici cu ce preturi am vazut la Elias in Bucuresti( ceva de ordinul miilor de euro. Nu imi permit 3000 de euro pe o cezariana.
Vreau un pic de concediu, ca sa nu sufere Cristian, sa-l privez de concediu, avand in vedere ca nasc in august si nu mai pot merge. Nici inainte, in iulie cu burta cat o zi de post, mai ales ca ma tem sa nu nasc prematur. Si asa , in mai, mi se pare tarziu, dar unde pot merge ca sa fie si cald?

ClaudiaH, ma bucur ca bebe este bine. Si eu abia astept echo de 20 sapt., voi merge din nou la Dr. Iosup.

Mai revin, ca nu ma mai pot lungi acum. Pup toate fetele.

Bebe 2

Mergi la inceput