Mamici ce asteapta al doilea copil (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata!
In sfarsit, vesti!Vela,sa fiti sanatoase si sa-ti traiasca minunea !
Eu nu am fost niciodata pe principilu:albastru -baieti, roz-fete.
Mi-am imbracat baiatul in alb, galben, chiar si rosu, iar caruciorul era cu culori deschise(verde, galben, mov).
Sanatosi sa fie ca-i imbracam in orice!

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

câteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ms pt raspunsurile cu numele.
Crengu, Sanziana si eu am multe lucruri de la fata si carutul este in stare buna haine avem multe care inca is noi fata nu a apucat sa le poarte jucarii patutzul este bun am tot cum ai tu Crengu de plasa cu bazinet din ala pt bebe mic la fata oricum trebuie sa ii cumparam pat de copil mare.
Da tare as vrea un carucior mai colorat asa am cautat si la fata si nu am gasit ce ne placea noua plus am zis sa nu riscam si sa ne trezim ca e baiat si noi am luat carutzul tot roz bonbon, ca albastru la fat mai merge da roz roz la baiat cam greu. Carutul nostru e gri cu putin portocaliu.
Oricum nu ne grabim sa luam ca avem carut dar daca gasesc ceva fain si la pret bun o sa luam.
Daca reusim sa ne luam masina trebuie sa ne luam scaune de masin pt amandoi bebeii ca din astea nu avem. Da sa avem masina mai intai ca planul este pana la vara sa reusim sa strangem avansul pt masina.
Dany bravo f frumos ca deja doarme noaptea bine. Ce fain ca aveti botezul. Ma gandesc acusi ca si noi tre sa ne pregatim pt bebe 2 cu botezul.
da hainutzele is faine tare da f greu le-am gasit la fata i-am luat de mothercare cand a avut botezul f frumoase da acuma nu mai fac gama din asta pt botez si a trebuit sa cautam in alta parte si abia am gasit asta sa fie frumoasa da si pretul pe masura numai rochia a fost 60 de lire si papuceii aia cu funditza si etc 10 lire plus restul de hainutze s-au adunat o multimea de bani da orchia de botez super scumpa da daca atata am gasit asta este.
Ma gandesc acuma cu groaza daca aia nu mai fac gama de botez ce luam pt bebe 2 la botez. Ca si data trecuta nasul fetei ne-a lasat sa ne alegem ce ne place noua sa nu impuna el ceva ca na e copilul nostru si el a platit tot ce a trebuit.
Fata mea ma minuneaza ptiu, ptiu sa nu o deochi de cateva zile iar doarme toata noaptea fara sa se mai trezeasca pt lapte poate de data asta dureaza si ii trece trezitul noaptea ca e marisoara, poimane face 1 an jumate.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata fetele!
Mada, mi-au placut teribil jucariile si pantalonii tai. Si hainutele pentru botez sunt frumoase; inca n-am vazut haine urate pentru copii mici si mai ales pentru fetite. Trebuie sa mergem si noi la o tura de cumparaturi, nu asa multe deocamndata ca mai e timp, insa pantaloni tre' sa-mi iau ceva pentru burtica mea care desi nu e mare nu mai incape confortabil in vechii pantaloni. Jucarii pentru Stefan nu prea mai cumparam caci are enorm de multe, multe primite si tocmai a citit taica-su un studiu care zice ca nu e bine sa aiba copilul prea multe jucarii ca nu se mai concentreaza pe nimic, le priveste cu superficialitate, ma rog... nu e bine, studiul avea mai multe si mai ample concluzii decat pot spune eu aici asa ca acum ne gandim mult inainte de a-i mai cumpara ceva.
Dany, ma bucur ca dormiti bine noaptea! Tineti-o tot asa!

Referitor la nume si la alte cumparaturi inca nu ne-am gandit, la noi mai e ceva timp. La nume nu vreau sa ma gandesc pana nu voi sti daca e baiat sau fetita. De cumparat, noi o sa avem nevoie de carucior, de la Stefan am unul mare si inca functional dar e foarte mare si greu plus ca nu are o mobilitate satisfacatoare asa ca o sa luam altul dar inca nu stiu de care. Mai vreau sa cumpar o masa de infasat, cu tot cu comoda si o scaune de masina pentru amandoi caci la Stefan n-am avut scoica (eram in Ro si nu aveam masina) si ne trebuie scaun grupa mai mare ca Stefan nu mai incape in actualul scaun. Scoica o sa o cumpar second hand caci n-o s-o foloseasca prea mult si in genere gasesti scoica second-hand in stare super buna, dar vreau neparat model testat. Pentru Stefan o sa iau un scaun nou de la Romer cred caci o sa stea si el si o sa-i parvina si lui bebe2. O sa mai luam si ceva hainute noi dar... mai avem timp pentru toate. Intai de toate sa vad ca e bine bebe2 si apoi mai vedem, mai facem noi planuri.

In rest... suntem bine, viata obisnuita de zi cu zi. Innumar cu nerabdare orele pana maine la pranz cand am triplul test.

Va pup si revin maine!

P.S. Aici avem cateva poze de duminica de la Jungle Town.

mamica lui Stefan din 03.04.2005
12+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, mamici cu burtici,

Ce faceti, cum va simtiti? Noi incepem sa ne mai inseninam, eram foarte nervoase mai de dimineata, dar asta este, nu este mereu soare. M-am hotarat sa mai stau pana in saptamana 31 la munca si apoi gata, raman in medical. Pai, nu mai pot, si cu casa si cu munca, m-am saturat de atata stres si nervi! Pai, nu?! Spuneti voi acum ce nevoie am eu de atatia nervi??!! Ma gandesc la bebelina si la mine si gata, si mai ales la Vladut, care n-are nici o vina si pe el cade tot.
Hai, dati-mi si mie mai bine un ceai de tei sa ma mai linistesc nitel!

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

, am aparut si noi.

Vela, felicitari, ma bucur mult ca ai trecut cu bine peste nastere si ca ai o bebelina de Alexia sanatoasa. Abia astept sa vedem fotografii cu micuta printesa.

danybv, nu imi vine sa cred ce repede trece timpul.........acusica iti faceam galerie si voi deja va pregatiti pt botez..........sper sa iasa totul bine si sa va distrati la cheful de dupa.

Noi am fost ieri sa facem contractul cu spitalul si am facut si o serie de analize. Am fost f happy ca la eco era de servici un medic de care mie imi place tare mult si am auzit multe lucruri bune despre el....singura problema a fost faptul ca mi se parea foarte obosit si nervos, asa cum nu il vazusem niciodata pana atunci.........asa ca ne gandeam ca nu am nici o sansa sa imi spuna sexul copilului, mai ales ca nu e medicul meu(adica cel cu care voi naste).So.....mi-a venit randul am intrat inauntru si surpriza........ si-a adus aminte de mine de cand eram insarcinata cu Alvin si parca s-a schimbat la fata, a fost foarte dragut si m-a intrebat ce vreau sa stiu deoarece pe hartie medicul meu nu a trecut nimic si atunci i-am spus tot: in primul rand vreau sa stiu daca bb e sanatos deoarece am avut mici sangerari pe la 7-8 sapt de sarcina si nu se stie exact din ce cauza si daca se poate si nu e prea mare deranjul sa imi spuna sexul copilului.
Deci fetelor am aflat motivul sangerarii, s-a vazut totul foarte bine si mi-a explicat tot. Pe scurt ca sa nu ma lungesc prea tare, am placenta prea jos atinge partea interioara a colului uterin si de acolo sangerarea, vestile bune sunt ca bb nu pare sa sufere din aceasta cauza si ca se mai poate ridica, daca nu se ridica atunci voi naste cu cezariana din nou deoarece placenta ar impiedica nasterea vaginala. Cand am terminat si ma stergeam pe burta de gel, medicul s-a uitat la mine si zambind mi-a zis: "aaaaaaa.... si probabil e baietel". julax, imi pare rau ca nu a iesit bine predictia....dar asa am patit si cu Alvin, imi faceau colegele tot felul de chestii din astea babesti si la toate a iesit ca v-a fi fata si nu a fost asa........asta e acum apare problema cu numele exact ca si la mada, deoarece atunci am ales numele pt Alvin pt noi a fost cel mai frumos nume dintre cele care incep cu litera A......speram doar ca acum vom gasi un nume de care atunci nu am stiut ca sa fie la acelasi nivel ca si primul. Nu stiu daca v-am spus dar trebuie sa inceapa cu litera A, ca sa avem toti aceasi initiala a numelui........acum cum sa il lasam chiar pe cel mic pe dinafara.

Iar m-am intins de numa numa si nici nu am povestit tot......trimit cate un pupic pt fiecare mamica.

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Claudia ms mult.
Legat de jucarii fata nu a primit jucarii dceat sa zic vreo doua sunatoare din alea de bebe mic, in rest le-am cumparat noi da si alea le-am triat si mereu le-am scos pe rand socteam cateva se juca cu ele schimbam cu altele le puneam astea la loc scoteam altele si acuma astea care stie ce fac si le-a folosit intens le impachetez ii dau altele. Eu la jucarii am cautat sa fie toate diferite adik fiecare sa se axeze pe un alt tip de activitate.
Oricum acuma e mai marisoara si nu ii trebuie tare multe ci trebuie numai schimbate sa fie ceva mai avansat sa o faca sa descopere si alte activitati, deja stie sa pun cuburile unde trebuie le nimereste locul si la puzzleuri se descurca. Vreau sa ii iau tablitza din aia cu litere si cifre magnetice incet incet sa exersam sa se familiarizeze cu ele, ca deja la gradi ne-a aratat ca o sa faca din astea. Si acuma exersam stransul jucariilor.
Ca mi-am luat o carte legat de potty training ca tot ma intereseaza subiectul si am inteles ca e tare buna cartea recomandata de parinti am citit ceva reviews despre ea si am citit acolo care sunt pasii care trebuie sa fie in stare copilul sa ii faca ca sa poti incepe cu adevarat potty training. Si printre ele este si asta comnezile simple de genul pune cubul rosu in cutie, stransul jucariilor plus sa stie ce inseamna da-ti pantalonii jos sau trage pantalonii. Ea incepe sa dea semne cum ca vre sa se imbrace stie unde vin sosetele se straduie sa isi puan singura papucii targe de bluza sa o traga pe cap deci incet incet bifam toate conditiile din lista aia. Oricum mai avem da exersam.
Onyx uite de la mine o cana cu ceai. Asa e este important sa fii tu calma si relaxata ca pe urma toate merg mai usor, oricum eu cu jobul nu zic ca nu e important da sincer nu iti ridica nimeni statuie oricat te-ai stresa asa ca mai bine te axezi pe ce e mai imp adik vlad, bebe si tu.

Bebe 2

Mergi la inceput

Ada ma bucur ca e totul ok cu bebe , bine ca te-ai lamurit si cu sangerarea. Mai ca si la mine ti-a zis faza cu probabil. Vrei sa trec caruciorul albastru si la tine la iul-aug? Sa imi zici daca vrei.
Da greu cu numele asa e. Cam complicat.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Da mada, poti sa il treci. In legatura cu "probabil" eu l-am luat de sigur........nu cred sa se mai schimbe situatia........oricum am presimtit ca e baiat exact cum presimteai si tu ca e fetita. In lega cu numele........am luat aseara listuta si inca nimic, o sa mai cautam pe google poate mai dam de ceva.

onyxg1980, ai dreptate lasa munca in treaba altora ca nu face bine stresul la o sarcina asa de avansata si mai ales ca acum trebuie sa te ocupi si de Vladut, sa il pregatesti cu venirea noului membru al familiei. Vorba lui mada, nimeni nu iti ridica statuie. Sper sa treaca repede saptamana asta si sa vb mai mult dupa ce o sa ramai acasa.

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ada_S, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si mancacios!!!!!!!!
Cand voi gasi un nume frumos cu A, o sa ti-l zic.

ClaudiaH, ce frumos este in bile, la noi nu-i lasa pe adulti sa intre.
Onyx, lasa-l incolo serviciul, bineinteles ca tu si bebe sunteti pe primul loc. Deja ai lucrat destul.Sa se mai afirme si altii. Iti pfer si eu un ceaiut sa te relaxezi.

Danybv, te pup si eu si o pup si pe printesita.
Mariaana, si tie un pup.

pup si restul: sanziana, ignatica, ana_a, OanaRusu, Mada, julax, CamiM, miki,si restul, si prospetele mamici IrinaL si vela, ca pe dany am pupat-o deja.

Bebe 2
Crengu 16+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Mada, Crengu, Ada
Chiar azi am sa merg la medicul de la serviciu si am sa-i spun sa-mi dea medical pentru dureri de spate, ca am inteles ca asa iau 100% din salariu, daca face figuri si nu vrea sa-mi dea, merg la medicul de familie si sa-mi dea el, dar cu 75% din salariu. Am sa va spun ce am facut mai tarziu.

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput