Votati pentru Costel - important
Raspunsuri - Pagina 16
torna spune:
Pt. cei care-l apreciaza pe Costel, asta seara pe Realitatea, la 22.00, la emisiunea lui Turcescu, care va transmite din Spania. (Deja au aparut oameni fericiti din cauza de Costel )
Am vazut in direct interviul de la 17.00, intr-adevar e un om cu f. mult bun simt. Mi se pare ca are o exprimare f. frumoasa, mult peste cele 8 clase ale lui. De altfel, parerea mea e ca nu trebuie sa ai neaparat universitati ca sa fii inteligent, un creier care coordoneaza f. bine indiferent ce sfera a corpului, un sportiv de performanta de ex, un cantaret bun, etc, e un creier performant.
Saracu, despre interpretarea de aseara, a spus ca la un moment dat a vrut sa se opreasca din cantat, ca si-a dat seama ca numai Brindisi din Traviata nu era ceea ce canta el, da i-a fost jena de toti cei care il ascultau si aveau asteptari din partea lui. Deci s-a comportat profesionist la faza asta, chiar daca si-a dat seama ca a gresit.
La intrebarea ce vrea sa faca acum, a zis ca vrea sa se apuce sa invete. Bravo lui.
Pare ca nu i s-a urcat la cap deloc, chiar daca a zis ca e recunoscut pe strada, ca e oprit de spanioli, chilieni, columbieni, care spun ca l-au votat, care-l pupa, imbratiseaza (dee, latini), care-i pun pe telefon melodiile lui pe care le-au descarcat, etc.
Si tot timpul zice ca e mandru ca e roman. Nu mi se pare deloc desuet sa fii patriot, si nici nu cred ca el e ipocrit. Cu atat mai mult cu cat n-a primit cine stie ce de la tara lui, dar tocmai asta inseamna sa fii patriot adevarat, sa-ti iubesti tara neconditionat. Din nou, zic ca i se trage de la bunul lui simt.
Sper sa auzim nunai de bine si lucruri frumoase despre el. Si sa fie fericit, sa faca ce-si doreste, sa aiba succes, sa se bucure impreuna cu familia.
eurobianca spune:
Esti cel mai tare. ma bucut sa stiu ca suntem si noi cunoscuti cu bune nu numai cu rele. Bravo Costel si sa-ti traiasca copiii ca doar ai 4 si e destul
Yasmine spune:
Bravo Costel!!!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
women13 spune:
Ma uit la Realitatea si nu stiu cum Dumnezeu , iar ceva frumos se transforma in ... politica. Cica , Domnia sa Nastase a scris o scrisoare lui Costel, care nu am inteles ce continea. Mai mult i se recomanda sa nu uite de Romania, adica de guvernanti ... bleahhhh
Sunt convinsa , ca nu am avut printre spectatorii acestui concurs nici un reprezentant de la ambasada sau consulat, concurs, care a durat vreo 2 luni (parca, sorry daca gresesc) si nu imi aduc aminte sa fi facut ceva statul pentru Costel nici macar pe ultima suta de metri. Acum vor sa culeaga lauri de pe urma laurilor lui. Costel e al tuturor romanilor din strainatate, care sufera de multe ori din cauza statului roman si a politicii execrabile duse de preainscaunatii nostri. Costel este al romanilor , care se sufoca in asta tara de nedreptate, nepotisme si legi proaste.
Costel ar fi bine sa faca ce ii dicteaza inima si Dumnezeu . Din partea mea , Costel poate sa reprezinte Spania, poate sa isi ia si cetatenie spaniola, de un lucru sunt sigura , ca taman unul ca el nu o sa uite niciodata, ca este roman si o sa fie mai roman , ca multi altii, care pretind ca ne reprezinta ...
Ce repede se reped vulturii !!!!
Noua ne mor valorile pe meleaguri straine: Brancusi, Caragiale, s.a.m.d.
Statul, clasa politica, guvernul etc. ar trebui sa creeze conditii reale pentru a pastra valorile in tara, nu sa le determine sa plece prin strainataturi, din cauza , ca nu au ce manca sau cu ce sa isi plateasca intretinerea.
Scuze, dar m-am infuriat !!!
torna spune:
Nici eu nu m-am mai uitat pe Realitatea, emisiunea lui Turcescu mi s-a parut plictisitoare.
Am preferat sa revad pe Romantica finala de ieri, in reluare. Acum am privit mult mai relaxat, am fost mai atenta si la ceilalti concurenti. Mi-a parut bine ca alaturi de Costel, pe locul doi si trei au fost cei trei cubanezi, dupa ce am auzit azi ca ei au fost cei cu care s-a inteles cel mai bine si ca au ramas prieteni. Acum chiar cred ca imbratisarea lui Beatriz la anuntul ca a castigat Costel a fost sincera.
Iar interpretarea din Traviata nu mi s-a mai parut chiar asa rea ca ieri. Probabil ca ieri aveam asteptari prea mari si m-a luat prin surprindere, azi mi s-a parut ca totusi a mers.
Women13 ai dreptate, nimeni nu vrea sa scape prilejul de a se baga in seama pe langa Costel. Hai sa zic, ca presedintele tarii a facut un gest normal, asa cum sunt felicitati si sportivii cu reusite deosebite, dar mai departe, e campanie electorala. Ce sa-i faci, pe langa bune, Costel mai are de suportat si din astea, inevitabil.
arghirmonica spune:
Felicitari lui Costel..foarte tare m-a impresionat omul acesta simplu,muncitor care a plecat la cules capsuni in Spania.Mi se face greata cand aud la tv ca toti romanaii plecati in Spania sunt capsunarii...adica ce??? categoria cea mai joasa din clasa sociala. care ar face fata doar la o astfel de munca..of in fine.
Apropo de discutiile pe marginea subiectului Costel iara mi se face greata de Iantu expertul asta in muzica pe care nu l-am auzit cantand.Asa i-as zice ca pt sanasa pe care a avut-o de a sta in spatele lui Banica ..chiar nu-i trebuia scoala de muzica ..serios.daca ai o tzara de ureche muzicala poti participa intr-un cor la un refren.Se vede clar ividia pe fetele lor ..ale tuturor scolitilor in muzica..cum de ei cu atata amar de solfegii si partituri la activ nu reusesc sa se faca cunoscuti si apreciati....
E clar ca ce-ti da Dumnezeu nu-ti va da scoala niciodata,adica talentul , frumusetea si sinceritatea sufletului..Asa ca curaj Costel...nu esti cu nimic mai prejos decat scolitii..poate ai chiar mai mult..si nu te intoarce in Romania.dumnezeu are grija de toti.
april spune:
RUSINE OTV-ului pentru emisiunea de aseara.
Nu pot sa cred ca putem fi atat de rai! Atat a durat mandria de a fi roman...astia suntem noi...ne ponegrim valorile din invidie.
Sunt revoltata!!!
dana n. spune:
quote:
Originally posted by april
Nu pot sa cred ca putem fi atat de rai! Atat a durat mandria de a fi roman...astia suntem noi...ne ponegrim valorile din invidie.
Sunt revoltata!!!
Ai dreptate!Aseara tot butonam telecomanda,si cand dau la Otv,mare discutie pe seama lui Costel.Mai ,dar astia chiar nu au ce face...nu au si ei familii acasa...
Dar nu inteleg de ce sotia lui a intrat in direct si s-a pretat la asa ceva...Am schimbat programul ca deja ma enerveasera la culme toti maimutoii aia din studio.Pur si simplu o luau peste picior pe femeia aia.
Rusine OTV!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
esty spune:
Foarte, foarte mare rusine pt cei de la OTV asa ceva numai ei puteau sa faca.Si`au batut joc de saraca femeie nu ar fi meritat sa se stea de vorba cu ei.
quote:
Originally posted by dana n.quote:
Originally posted by april
Sunt revoltata!!!
Ai dreptate!Aseara tot butonam telecomanda,si cand dau la Otv,mare discutie pe seama lui Costel.Mai ,dar astia chiar nu au ce face...nu au si ei familii acasa...
Dar nu inteleg de ce sotia lui a intrat in direct si s-a pretat la asa ceva...Am schimbat programul ca deja ma enerveasera la culme toti maimutoii aia din studio.Pur si simplu o luau peste picior pe femeia aia.
Rusine OTV!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;