Votati pentru Costel - important
Raspunsuri - Pagina 15
cl spune:
M-am bucurat aseara, pentru Costel. Am topait prin casa, ca un copil, de bucurie! Bravo, Costel!
Tipa care era in finala mi s-a parut ca zbiara, nu canta! Iar comentariile juriului: "ai talent, fetito", "viitoare stea"...si notele pe care le-au dat...uh!!!! Noroc cu publicul!
Prima arie cantata de Costel nu a fost prea reusita. Nu sunt de specialitate, dar aria aia e foarte grea, inca nu e de nivelul lui, va trebui sa studieze mult ca sa reuseasca. M-am tot intrebat de ce a ales-o, apoi am aflat ca i-a fost impusa si m-am linistit. La a doua arie am rasuflat usurata. Baiatul are talent cu carul, insa va trebui sa munceasca mult! Sa dea Domnul sa reuseasca, o merita din plin!
Chuny spune:
Am citt comentariile si mi-ati facut dimineata frumoasa. Si daca si Sabina era emotionata, eu zic ca-i de bine!!!
Bravo Costel !
Sibylle saptamana 25
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
jenn spune:
Ce bine!Cel mai mult ma bucura reusitele celor fara pile,bani,etc si pe omul asta chiar ca nu l-a ajutat nimeni!Daca nu participa in Spania era doar un zidar cu un hobby,asa...Succes!
ratustele spune:
Bravo, Costel!!!
Bine ca stainii ne pot aprecia valorile, la noi nu l-a bagat nimeni in seama. Cica a incercat si la "Surprize, surprize", dar se pare ca pentru romani nu a fost o surpriza prea mare pana nu au descoperit-o spaniolii.
ingridnen spune:
Ce bine-mi pare !!! Nu am reusit sa stau aseara asa de tarziu la TV, am aflat azi la servici de la colege !
ma bucur pentru el, bravo Costel !
Ingrid si Cristi 5 ani
Giova spune:
Felicitari Costel!!! Meritai din plin cu asa o voce!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Alina spune:
quote:
Originally posted by women13
D'omn director de la Opera din Bucuresti l-a "alungat" pe Costel pe motiv ca nu are diploma....
Felicitari Spania si tuturor celor ce au votat valoarea: romani, spanioli,italieni, ....
nasha pungasha
Da,citisem si eu...Bine ca pt Vanghelie,Becali si cine o mai fi,se gasesc diplome de bacalaureat,etc...
Ma bucur mult pt Costel!Are voce foarte bune,cu multa munca si un pic de noroc,poate ajunge un "nume".
Alina