Azoospermie - cap 15 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Neat fetele!

Sper sa va fi distrat cum trebuie in weekendul de 8 martie , acum, din pacate, din nou la treaba!

Miki eu stiu ca nu iti dau preturile de la Gynera, dar macara asa, orientativ, pe noi ne va costa cam asa:
- biopsia = 1000 euro (pret dat de dna dr. Matei, pt o biopsie la Sabyc. Nu stiu daca la noua clinica a dr. Tutunaru se vor face si biopsii si nici daca pretul asta este valabil pt o biopsie facuta de dr. Matei + acel dr din Israel si al carui nume sunt incapabila sa-l retin , sau pur si simplu pretul unei biopsii la Sabyc)
- FIV+ ICSI: 1800 euro
- tratament FIV: 500 euro
- analize premergatoare FIV = aprox 500 euro
- spermograma: aprox 100 RON
Nu mai stiu daca monitorizarea din timpul stimularii intra in pretul FIV-ului sau se plateste separat.

Eu as vrea ca la momentul inceperii procedurii sa am disponibili cam 4000 euro, pt ca pun la socoteala si drumurile pana la Bucuresti.
Macar sa-ti faci o idee...

Sunt foarte multi bani, offff.....

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna dimineata fetelor

Mikisor chiar nu am aflat cauza, sa vad cum va fi de maine cand ancepem maca de la FLP ca e mai concentrata.
Miki sa anteleg ca vei fi urmatoarea pe ,mult mult succes. Si eu voiam sa aflu preturile de la Ginera ca si eu tot acolo vreau sa merg ,dar am anteles ca sant deja pana an mai programari?
Dar la dr Damian cine stie tot asa greu e cu programarea (la Ginera)sa stiu sa ma programez din timp ca vreau sa merg la el prin mai.
Yoana pe cand pasul cel mare ? dar tratamentul depinde de persoana nu ?ca am anteles ca aj pana la 30 mil.
Pisix DD sa aiba grija de tine ca totul sa fie bine,mult succes
Gravidutelenoastre scumpeNusy si Anes ce mai fac?sa aveti grija de voi
ici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

Merci de raspuns Mikisor.
toate fetele. Sa ne ajute DD sa ni se implineasca visul cel mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetele pe noi vizita la dr. Damian ne-a costat 100 Ron iar pt programare am sunat in dec si am prins abia la sfarsitul lui ianuarie.

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

[blue]Anto, Iyoana multumesc pt raspunsuri.

Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Miki uite preturi:
- consultatie Damian : 100 ron
- spermograma - 60 ron
- FIV + ICSI - 2800 EUR

Raman datoare cu pretul la biopsie pe care ti-l dau mai tarziu

Pup toate fetele !!!

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Multumesc Pisic am sa le trec pe prima pag. Eu am anulat Bucurestiul.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Multumesc Pisic am sa le trec pe prima pag. Eu am anulat Bucurestiul.

Miki
Anul asta pui de-un pui

mikisor ce vrei sa spui???
inna, bitzi va multumesc mult ptr uarari
arucs iti doresc si eu bun venit si sper sa reusesti sa pleci cat mai repede la odisee

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Chiar asa Mikisor spune-ne si noua ce planuri ai
Mai Pisix dar s-a mai scumpit as-i?era 1900E anul trecut (asta anseamna peste 5000E cu punctie ,trat,analize ptr dosar +anca pt drumuri la Buc )
Dar totusi e cab privat cred ca e mai bine ,fata de la Giuli unde totul e pe graba,nu stiu cum e cu dr Dracea dar cu Dr Nicul nu prea puteai vorbi mare lucru si sotul meu nici nu vrea sa mai auda de Giuli.
sant
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Iuca: cu intarziere,iti spun si eu un sincer "La Multi Ani",sa fii sanatoasa si toate dorintele tale sa se indeplineasca anul acesta.

Mikishor: Te-a lamurit Pisu cu preturile.Oricum,daca ai nelamuriri poti sa suni la Gynera si Claudia iti da toate detaliile.

Dragele mele,ieri am fost la eco,am vazut sacul embrionar,este bine prins.Sunt graviduta in 6 saptamani.M-a mai chemat la urmatoarea eco peste 5 saptamani.Doamne ajuta sa fie bine si in continuare!

Nusy

Mergi la inceput