Azoospermie - cap 15 -
Raspunsuri - Pagina 18
ailemac spune:
Miki am si eu nevoie de ajutorul tau. Sotul meu a facut pana acum trei spermograme toate cu "0" spermatozoizi, una dintre ele centrifugata. Analizele arata cam asa:
-testosteron 4.63 limitele 1.66-8.77
-testosteron liber 10.7 5.5-42
-prolactina 9.72 2.58-18.12
-lh 3.15 1.14-8.75
-fsh 14.53 1.37-13.58
-cariotip genetic- nu prezinta anomalii
Am avut o programare la Dr. Damian dar din pacate nu a venit. A avut o urgenta.
Sotul meu nu mai vrea sa mergem acum la Damian. Vrea sa faca macar trei luni tratament si apoi sa mergem la el. A inceput tratamentul la inceputul lunii februarie, care consta in :
-omega 3 forte + acid folic + vit B12 + vit B6 2/zi
-maca de la ProNatura 4/zi dar il vom schimba in curand cu Multi Maca de la FLP
-maces (vita c naturala)2/zi
-naprasnic 6/zi
-carnil fiole nu a luat decat o singura cutie.
La plafarul de unde cumpar una alta, vine de doua ori pe saptamana o d-na doctor care mi-a spus sa scot carnilul, si sa-i dau pe langa cele de mai sus Hiper Calm si Extract din ghinde de stejar.
Tu ce parere ai ? Sa scot Carnilul? Sunt prea multe ? Imi recomanzi altceva?
inna30 spune:
iuca..LA MULTI ANI !!!, iti urez numai impliniri, bucurii si sa dea d-zeu ca anul asta sa ti se implineasca visul de a deveni mama. LA MULTI ANI FATA DRAGA!
antosit spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Fetelooooor , a disparut sub cu pozitiile
Miki
Anul asta pui de-un pui
!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by arucs
Buna ,
cu toate ca nu ma cunoasteti eu va citesc de foarte mult timp.Acum vreau sa va intreb daca a avut cineva rezultate bune cu trat naturist,cel scris de miki cu extractele de smochin,etc.,deoarece nu prea vreau sa ajungem la biopsie deoarece sunt riscuri destul de mari.Pe 17 avem programare la med new life si sper sa gasim o solutie.Toate analizele sunt bune insa este azoo.
Arucs in primul rand bun venit pe . Tratamentul acela de la Plantextrakt nu cred ca l-a facut cineva. Nu stiu ce rezultate da dar gemoderivatele sunt in general f bune. Puteti incerca.
Miki
Anul asta pui de-un pui
arucs spune:
multumesc pentru urari.ai idee daca cineva a fost la med new life?cat costa o consultatie?oare cei de acolo trec direct la biopsie sau intai incearca sa-ti dea un tratament?
miki-miki spune:
Arucs Nu cred ca vi se va da vre-un tratament. Urologii in general spun ca dc ai azoospermie nu mai ai ce face. Noi aici incercam sa ne crestem sansele la biopsie, suntem realiste ca sunt sanse minime sa iasa ceva prin ejaculare. Parerea mea e sa faceti si voi un tratam si sa nu va duceti direct la biopsie.
Nu cunosc preturile de la Med New Life dar stiu ca au site si poti afla de acolo ac informatii.
Miki
Anul asta pui de-un pui
antosit spune:
La multia ani de 8 Martie!
Sa fiti iubite, fericite si implinite!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by ailemac
Miki am si eu nevoie de ajutorul tau. Sotul meu a facut pana acum trei spermograme toate cu "0" spermatozoizi, una dintre ele centrifugata. Analizele arata cam asa:
-testosteron 4.63 limitele 1.66-8.77
-testosteron liber 10.7 5.5-42
-prolactina 9.72 2.58-18.12
-lh 3.15 1.14-8.75
-fsh 14.53 1.37-13.58
-cariotip genetic- nu prezinta anomalii
Am avut o programare la Dr. Damian dar din pacate nu a venit. A avut o urgenta.
Sotul meu nu mai vrea sa mergem acum la Damian. Vrea sa faca macar trei luni tratament si apoi sa mergem la el. A inceput tratamentul la inceputul lunii februarie, care consta in :
-omega 3 forte + acid folic + vit B12 + vit B6 2/zi
-maca de la ProNatura 4/zi dar il vom schimba in curand cu Multi Maca de la FLP
-maces (vita c naturala)2/zi
-naprasnic 6/zi
-carnil fiole nu a luat decat o singura cutie.
La plafarul de unde cumpar una alta, vine de doua ori pe saptamana o d-na doctor care mi-a spus sa scot carnilul, si sa-i dau pe langa cele de mai sus Hiper Calm si Extract din ghinde de stejar.
Tu ce parere ai ? Sa scot Carnilul? Sunt prea multe ? Imi recomanzi altceva?
Analizele par bune , numai FSH-ul e mai mare. Testosteronul ar tb sa-l imbunatatiti putin cu tribulus terestris. Iar maca de la Pronatura tb neaparat sa o schimbi cu cea de la Forever Living pt ca aia nu e buna.Extractele ac nu le cunosc dar poti schimba carnil cu l_arginina pt ca ac creeaza spermatogeneza. Vezi ca exista L_arginina cu tribulus terestrias exact ce va tb .
Miki
Anul asta pui de-un pui
bytzi spune:
Buna fetele mele dragi mi-a fost asa dor de voi am avut iarasi prob acum compiuterul si aram asa curioasa sa vad ce vesti bune mai aflu Iuca LA MULTI ANI sa-ti dea DD tot binele din lume ,numai bucurii si mult doriti Miki sant asa ca sotului ai este mai bine si nu am mai scos nimic din bulinele .ici si
miki-miki spune:
Bytzi imi pare bine ca si-a revenit sotzulache. Pana la urma nu ai reusit sa afli cauza ? Din ce am citit L-arginina face bine la inima si nu vad de sa fi avut pb din cauza ei. Poate ca au fost prea multe pastile de-odata .
Fetelor pe mine nu ma ajuta nimeni cu info? Vad ca Pisoiul nu mai intra pe aici sa-mi zica si mie cat ma costa FIV-letzul cu biopsie si tratament. Mai vreau sa stiu cat e consultatia la Damian, spermograma si o consultatie+ecograf la Dracea (toate la Gynera).
Miki
Anul asta pui de-un pui